x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Unei rusoaice i-a fost suspendat carnetul de conducere pentru 8 ani

Unei rusoaice i-a fost suspendat carnetul de conducere pentru 8 ani

07 Mar 2016   •   14:47
Unei rusoaice i-a fost suspendat carnetul de conducere pentru 8 ani

Beată şi vorbind la telefon, o femeie a lovit 17 maşini într-o parcare din sudul Rusiei, "performanţă" în urma căreia i s-a suspendat permisul de conducere pe opt ani, relatează vineri 20minutes.ch.

Aliona Mihailenko, de 26 de ani, ar putea fi astfel deţinătoarea unui record care nu îi face cinste. În 23 februarie, rusoaica a ciocnit cele 17 maşini într-o parcare din Krasnodar, isprava ei fiind parţial filmată. În imagini se poate vedea un martor care încearcă să o convingă să oprească, însă femeia îi răspunde tânărului cu un gest obscen. În cele din urmă intră în acţiune proprietarii maşinilor lovite, care o obligă pe tânără să iasă din Chevrolet-ul său, în timp ce ea îşi continua convorbirea telefonică. Cum era de aşteptat, etilotestul a arătat o alcoolemie extrem de ridicată: de şase ori mai mare decât limita admisă în Rusia.

Permisul de conducere i-a fost suspendat pe opt ani, iar Aliona a fost condamnată şi la plata unei amenzi de 30.000 de ruble (circa 370 de euro), scrie Daily Mail. Ea riscă să plătească şi daunele produse maşinilor avariate, cuantumul acestora nefiind calculat deocamdată. Potrivit poliţiei, Aliona sărbătorise Ziua Apărătorului Patriei, zi liberă în Rusia. AGERPRES

×