x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Vedete - Ernest vrea in Africa

Vedete - Ernest vrea in Africa

de Miruna Nicolae    |    03 Noi 2006   •   00:00
Vedete - Ernest vrea in Africa

Prezentatorul emisiunii de la Prima TV se viseaza filmand elefanti

Prezentatorul emisiunii de la Prima TV se viseaza filmand elefanti

Daca nu ar fi participat la Big Brother, probabil ca ar fi fost un inginer undeva in strainatate. Insa viata lui Ernest s-a schimbat total dupa ce a iesit din "casa BB". In prezent este realizatorul emisiunii "Tradati in dragoste", dar planurile sale nu se opresc aici.

Pentru Ernest, "prinderea in flagrant" este un job interesant care-l provoaca de fiecare data. Emisiunea "Tradati in dragoste" este mult mai complexa decat isi imagineaza unii telespectatori. Cheltuielile sunt de ordinul miilor de euro, iar pentru a indeplini o "misiune", echipa de detectivi trebuie sa fileze "victima" ore, zile si chiar saptamani la rand. Se lucreaza concomitent la trei-patru cazuri, iar Ernest nu are contact cu persoanele in cauza decat la flagrant si la filmari. In ultima perioada au aparut zvonuri cum ca multe dintre cazurile prezentate nu sunt reale, insa prezentatorul infirma aceste informatii. Intrebat daca ar apela la o astfel de emisiune, Ernest a raspuns: "Nu! Eu sunt genul de om care ar rezolva problema altfel. Nu as avea nevoie de mai multe dovezi. As rezolva problema singur, iar daca as descoperi ca sunt inselat m-ar durea".

CENZURA. De cand a inceput sa fie difuzata emisiunea, Consiliul National al Audiovizualului a intervenit cu o serie de modificari. Chiar si dupa ce au fost amendati, Ernest continua sa respecte rolul acestei institutii. "CNA-ul ca institutie are un rol bun, pentru ca nu poti functiona fara niste legi de etica, mai ales acum cand, paradoxal, televizorul are un rol important in educarea copiilor, pentru ca parintii nu mai au timp. Problema este ca legea nu se aplica la toti in aceeasi masura".

VISE SI PREFERINTE. Daca nu ar mai fi prezentatorul emisiunii "Tradati in dragoste", lui Ernest i-ar placea sa faca emisiuni de radio sau documentare de televiziune in care sa arate frumusetile lumii. "Visul meu ar fi sa ma duc in Africa, cu o echipa de la National Geographic, sa stau acolo 6 luni - un an si sa filmam toata ziua elefanti". Cand are timp liber urmareste cu placere "Cultura libre", "Cap si pajura", "oameni care au capacitatea de a sintetiza ce se intampla in jur" si este de parere ca trebuie sa existe diversitate in media, sa fie promovate si emisiunile culturale, nu doar cele "de spionaj, cu injuraturi si batai".

×
Subiecte în articol: ernest