x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Vladimir Putin prezintă planul pentru dezvoltarea Rusiei

Vladimir Putin prezintă planul pentru dezvoltarea Rusiei

de Corina Andriuta    |    08 Feb 2008   •   00:00
Vladimir Putin prezintă planul pentru dezvoltarea Rusiei

11:12 • Preşedintele rus Vladimir Putin va prezenta vineri, susţine izvestia.ru, un program pe tema dezvoltării Rusiei până în anul 2020, fiind vorba despre unul dintre ultimele sale mari discursuri înainte de retragerea de la Kremlin, în mai, a declarat purtătorul de cuvânt Dmitri Peskov.

Preşedintele rus Vladimir Putin va prezenta vineri, susţine izvestia.ru, un program pe tema dezvoltării Rusiei până în anul 2020, fiind vorba despre unul dintre ultimele sale mari discursuri înainte de retragerea de la Kremlin, în mai, a declarat purtătorul de cuvânt Dmitri Peskov.

REPERE. Discursul lui Putin, prevăzut pentru ora 12.00, va fi transmis în direct la televiziunile publice, şi "va oferi repere pentru dezvoltarea Rusiei în domeniile economic şi social", a precizat Peskov. Putin va susţine discursul la o reuniune a Consiliului statului la Kremlin, la care vor asista circa 750 de persoane - guvernatori, parlamentari, lideri de partide, responsabili din presă şi reprezentanţi ai clerului, potrivit cotidianului Vedomosti. "Discursul va avea un caracter global, va conţine un minim de cifre şi principala temă va fi dezvoltarea capitalului uman", susţine presa din Rusia. Protejatul lui Putin şi candidat la alegerile prezidenţiale din 2 martie, Dmitri Medvedev, "va dezvolta logica discursului lui Putin în programul său economic, ce va fi prezentat la 15 februarie la forumul economic din Siberia". Putin a promis că va deveni premier, dacă Medvedev câştigă alegerile din 2 martie, ceea ce cu siguranţă se va întâmpla. Consiliul statului, înfiinţat în 2000, este un organism ce se reuneşte de patru ori pe an.

 

×
Subiecte în articol: magazin