x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Vladimir Putin s-a decis şi vine la Bucureşti

Vladimir Putin s-a decis şi vine la Bucureşti

de Corina Andriuta    |    13 Feb 2008   •   00:00
Vladimir Putin s-a decis şi vine la Bucureşti

12:02 • Preşedintele rus Vladimir Putin va particpa la Summit-ul NATO din aprilie, informează lenta.ru. “Noi am primit confirmarea”, - a menţionat James Appathurai, purtatorul de cuvant al NATO, vorbind despre intenţiile liderului rus de a veni la Bucureşti şi de a purta tratative cu liderii de stat şi guvernele ţărilor care sunt în NATO.

Preşedintele rus Vladimir Putin va particpa la Summit-ul NATO din aprilie, informează lenta.ru. “Noi am primit confirmarea”, - a menţionat James Appathurai, purtatorul de cuvant al NATO, vorbind despre intenţiile liderului rus de a veni la Bucureşti şi de a purta tratative cu liderii de stat şi guvernele ţărilor care sunt în NATO.

 

PRESUPUNERI. Cu toate că ordinea de zi a întâlnirii nu este cunoscută, se presupune că discursului lui Putin cu colegii săi va ţine de independenţa Kosovo, amplasarea rachetelor de interceptare americane în Europa de Vest şi lărgirea alinanţei în Vest. Summi-ul programat la Bucureşti va avea loc între 2 - 4 aprilie. Chiar dacă pe 2 martie în Rusia vor avea loc alegerile pentru funcţia de preşedinte, Vladimir Putin, în zilele summitului, va fi tot preşedinte al Rusiei, deoarece succesorul lui va prelua prerogativele de preşedinte abia în luna mai.

×
Subiecte în articol: magazin