x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun "Vorbe grele" - Oprescu va îndeplini condiţiile pentru a candida la Primărie, inclusiv demisia din PSD

"Vorbe grele" - Oprescu va îndeplini condiţiile pentru a candida la Primărie, inclusiv demisia din PSD

16 Apr 2008   •   00:00

Sorin Oprescu a declarat, marţi seara, la "Vorbe grele", că în acest moment se străduieşte să îndeplinească toate condiţiile legale pentru a candida ca independent, una dintre aceste condiţii fiind şi demisia sa din partid.



Sorin Oprescu a declarat, marţi seara, la  emisiunea "Vorbe grele cu Victor Ciutacu", că în acest moment se străduieşte să îndeplinească toate condiţiile legale pentru a candida ca independent, una dintre aceste condiţii fiind şi demisia sa din partid.

Oprescu a spus că, după ce nu a primit niciun răspuns din partea liderilor PSD în legătură cu intenţia sa de a candida la Primăria Capitalei şi luînd în considerare "evoluţiile ulterioare", a decis să înceapă "toate condiţiile legale" pentru a se înscrie în cursa electorală.

"Am să îndeplinesc toate condiţiile legale (pentru a candida ca independent – n.r.) şi una din condiţii va fi aceasta (demisia din PSD – n.r.). Aş adăuga şi chestiunea morală, nu te poţi duce să concurezi propriii tăi foşti tovarăşi de luptă. Aşa e frumos, aşa e moral. Nu am să caut şapte mii de tertipuri, autosuspendare, suspendare, suspendarea suspendării...", a afirmat Oprescu, răspunzînd întrebării dacă intenţionează să demisioneze din partid.

Oprescu a spus că a fost impresionat de unanimitatea cu care Comitetul Executiv al PSD a valdiat candidatura lui Cristian Diaconescu pentru Primăria Capitalei.

"Am să îndeplinesc toate condiţiile legale (pentru a candida – n.r.) în aşa fel încît să nu roşesc. Nu îmi dau demisia la televizor. Atunci cînd am să fac acest lucru am s-o fac faţă în faţă cu colegii mei . Mi-o prezint personal (demisia – n.r.). Oprescu nu se duce să se ascundă, după 16 ani cît am fost membru de partid, luptînd alături de ei pentru obiective pe care le-am crezut comune. O spun cu multă părere de rău, dar nu vreau să devin patetic.Am s-o fac personal, eu nu mă ascund", a afirmat el.
  • Mediafax






×
Subiecte în articol: magazin oprescu