x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Yssouf Kone antamat de CFR Cluj

Yssouf Kone antamat de CFR Cluj

de Ovidiu Ciutescu    |    23 Iun 2008   •   00:00
Yssouf Kone antamat de CFR Cluj

11:30 • Preşedintele lui CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat că a ajuns la o înţelegere cu atacantul Yssouf Kone de la Rosenborg, şi mai rămîne ca formaţia norvegiană să îşi de-a acordul pentru ca transferul să se concretizeze.

Preşedintele lui CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat că a ajuns la o înţelegere cu atacantul Yssouf Kone de la Rosenborg, şi mai rămîne ca formaţia norvegiană să îşi de-a acordul pentru ca transferul să se concretizeze.

SE ÎNTĂRESC. Tehnicianul campioanei, Ioan Andone, a precizat că îl aşteaptă pe atacantul african în al doilea cantonament pe care CFR îl va efectua în această vară, lîngă Salzburg, în perioada 6-17 iulie. "Ne-am înţeles cu jucătorul, dar mai rămîne ca Rosenborg să ne ofere un răspuns concret în ceea ce priveşte oferta noastră. Oricum, dacă va veni în această vară, o va face doar după 1 iulie, iar dacă Rosenborg nu vrea să îl vîndă, atunci va sosi la noi în iarnă", a spus Mureşan. În vîrstă de 26 de ani, Kone mai are contract cu Rosenborg pînă la finalul acestui an şi refuză să-l prelungească, astfel că ar putea ajunge la Cluj pe gratis în ianuarie 2009. Acesta este originar din Coasta de Fildeş, însă evoluează pentru echipa naţională a statului Burkina Faso, iar în cariera sa a mai trecut pe la Raja Casablanca, Qingdao Zhongneng, Olympique Safi şi Lecce. În 2006 s-a transferat la Rosenborg. Jucătorul african a fost aproape de un transfer la CFR Cluj şi în urmă cu opt luni, însă atunci cele două cluburi nu s-au înţeles asupra sumei de transfer.

 

×
Subiecte în articol: magazin