x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Zapp creste frumos

Zapp creste frumos

24 Sep 2004   •   00:00

Cateva mandre frumusele foc, afurisite cat cuprinde, malitioase - dar le sade bine surprinse in situatii de viata (situatii de viata, dar nu oricare, ci acelea ale modelelor, vezi mersul la sala sau la croitoreasa) - carcotesc la telefon folosind serviciile conversatiilor netaxabile impotriva unei june proaspat iesite din clubul lor: cel al fotomodelelor consumatoare de apa plata cu lamaie.

Un nou concept de prima mana de la Zapp, semnat Gavrila si asociatii, e on air. Acesta este un spot dintr-o serie lunga de spoturi care au mers pe ideea de conventie, reusind sa demonstreze foarte bine beneficiile serviciilor companiei.

CONTINUITATE. Incepand cu grupul care nu se despartea niciodata, continuand cu mesterul Manole si acum cu echipa de la circ si fetele care beau apa cu lamaie, Zapp reuseste sa aiba o continuitate fara sa plictiseasca. Zapp ramane cu cea mai ofertanta comunicare in domeniul telefoniei mobile, intr-o piata in care teoretic concurenta are o istorie in termeni de creativitate, dar e nevoita sa se incline in fata unui concept simplu care trece primul linia de sosire. (Alex Anghel)

×
Subiecte în articol: sufletul comertului