x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Zgârciţi vs generoşi

Zgârciţi vs generoşi

de Oana-Maria Baltoc    |    31 Iul 2009   •   00:00
Zgârciţi vs generoşi

Hagi Tudose trăieşte şi la Hollywood! Noroc că există şi vedete cu dare de mână



Cetatea Filmului geme de vedete şi de superstaruri putred de bogate, cu pretenţii pe măsura averii şi a notorietăţii. Însă, pe lângă starurile cu nasul pe sus, care gândesc că li se cuvine totul, mai există şi unii cărora nu li s-a urcat la cap. Printre generoşii de la Hollywood se numără Johnny Depp, care a lăsat la o notă de plată de 2.600 de dolari un bacşiş de 1.500 de dolari, spre încântarea chelnerului.

TYSON, MĂNĂ LARGĂ. Actriţa Drew Barrymore are o admiratoare în persoana Annei Ortiz, interpreta surorii lui Betty din serialul "Betty cea urâtă". Anna a povestit că, pe vremea când lucra ca ospătăriţă, Drew i-a lăsat în două rânduri bacşiş egal cu suma de pe nota de plată. Mână largă este şi fostul pugilist Mike Tyson. Sportivul împarte bancnotele de 100 de dolari ca şi cum ar fi şerveţele, în vreme ce Charlie Sheen a oferit câte 200 de dolari fiecăruia dintre ospătarii din restaurantul în care şi-a serbat ziua de naştere fiica lui cea mare. Nici David Beckham nu se dovedeşte strâns la pungă atunci când se ridică de la masă. Recent a lăsat 1.000 de dolari bacşiş lângă nota de plată de numai 100 de dolari. Blondina Paris Hilton nu se uită la bani când vine vorba despre imaginea pe care o are de întreţinut: bogătaşa răsfăţată de la Hollywood. Fie că este vorba despre şoferi, chelneri, cosmeticiană, manichiuristă sau hair-stylist, Paris se situează la înălţimea averii pe care o deţine familia Hilton. Şi actorul de comedie Ray Romano este întâmpinat cu braţele deschise în restaurante, şi asta pentru că lasă bani pe masă chiar dacă serviciile sunt incluse în nota de plată.

ZGĂRIE-BRĂNZĂ. La polul opus, al zgârciţilor, premiul întâi cu coroniţă îl ia Madonna. De cele mai multe ori, cântăreaţa nu lasă un ban în plus peste ceea ce consumă, iar când o face nu se îndură să-şi văduvească portofelul de prea mulţi cenţi. La fel de cumpătată este şi buna ei prietenă Gwyneth Paltrow, pe care cei mai mulţi chelneri o suspectează că nu ştie să calculeze procentul corect ce trebuie lăsat ca bacşiş, de vreme ce niciodată nu a făcut acest lucru. Şmecherul de P Diddy a lăsat numai 40 de dolari peste nota de plată pentru cele 15 persoane pe care le-a invitat la masă, iar Britney Spears poate fi încadrată fără probleme la capitolul "nesimţire crasă", după ce i-a aruncat unui valet nişte mărunţiş pe jos, spunându-i "uite-ţi şi bacşişul!". Usher se fofilează ori de câte ori trebuie achitată consumaţia, iar Mariah Carey îi înnebuneşte pe chelneri cu pretenţiile, alături de grupul de amici care o însoţeşte când merge la restaurant, dar nu lasă nici măcar un dolar pentru deranj.

×
Subiecte în articol: magazin Johnny Depp drew barrymore