x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun ZU...urile au fost aruncate!

ZU...urile au fost aruncate!

03 Oct 2008   •   00:00

Vedetele trustului Intact au sărbătorit grilele de toamnă ale posturilor şi au lansat Radio ZU într-un mod festiv şi inedit.



Vedetele trustului Intact au sărbătorit grilele de toamnă ale posturilor şi au lansat Radio ZU într-un mod festiv şi inedit. Astfel, fiecare dintre cei prezenţi marţi, 23 septembrie, la Casa Vernescu a primit câte un voucher în valoare de 100 de RON pentru a-l transforma în jetoane pentru jocurile de noroc. Mircea Badea a jucat Black Jack, la fel şi Capatos împreună cu Ramona Gabor, dar nu au dat lovitura. Cea care a ieşit câştigată din toată această aventură a fost Roxana Ionescu. Prezentatoarea emisiunii "Vreau să fiu vedetă", de la Antena 1, a învârtit ruleta de vreo 1.000 de RON. Bineînţeles că nu au lipsit nici Gabriela Vrânceanu Firea, Mihaela Rădulescu, Mihai Gâdea, Simona Pătruleasa. Gazdele evenimentului au fost Mihai Morar şi Daniel Buzdugan. Ei au dat startul distracţiei îmbrăcaţi în tricouri ZU, după numele radioului care a început să emită din 29 septembrie pe 89 FM.(Oana-Maria Bâltoc)


Petrecere în şatră

Vineri, 26 septembrie, în Buftea, a avut loc lansarea cu presa a telenovelei "Regina", o producţie Promance, companie a MediaPro Pictures, a cărei mare premieră a avut loc la 29 septembrie. Platourile de filmare ale telenovelei "Regina" au avut porţile deschise pentru jurnalişti. Aceştia au fost invitaţi mai întâi în palatul lui Don Luciano (Dan Condurache), unde au văzut, în premieră, cel mai scump decor realizat vreodată pe piaţa tv din România. Au mai fost prezenţi actorii Gheorghe Dinică, Mitică Popescu, Bogdan Albulescu, Florin Zamfirescu, Denis Ştefan, Gheorghe Visu şi Florina Cercel. (R.I.A.)

×
Subiecte în articol: party time