x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 2 zodii vor avea parte de noroc în viața personală, pe 17 octombrie 2024

2 zodii vor avea parte de noroc în viața personală, pe 17 octombrie 2024

de Redacția Jurnalul    |    16 Oct 2024   •   23:15
2 zodii vor avea parte de noroc în viața personală, pe 17 octombrie 2024
Sursa foto: Unsplash.com

Două semne zodiacale vor avea parte de noroc în viața personală. Vor lua decizii îndrăznețe iar schimbările care vor urma le va aduce multă bucurie.

Capricorn

Mereu ai avut parte în viață de calea cea mai lungă și această perioadă nu face excepție. Ești adânc înrădăcinat în dorințele creșterii personale. Universul te împinge blând, dar insistent, să te confrunți cu acele modele emoționale vechi pe care le-ai ținut ascunse.

Această muncă interioară profundă pune bazele pentru ceva mult mai mare. Acum vei afla că este vorba despre adevărata abundență. Când te confrunți direct cu aceste lucruri ascunse, creezi spațiu pentru noi oportunități.

Ia o pauză și primește cu brațele deschise aceste schimbări transformatoare. Lucrurile făcute doar pe jumătate nu îți vor oferi niciodată ceea ce ai nevoie.

S-ar putea să întâlnești pe cineva special în această perioadă. Anumite interese comune îți vor oferi un sentiment de satisfacție pe care nu l-ai mai simțit de mult timp

Vrei să construiești ceva solid, chiar dacă este doar o prietenie.

Scorpion

Exteriorul tău dur și fermecător se înmoaie, iar partea ta mai vulnerabilă este gata să iasă la suprafață.

Emani acea frumusețe pe care o ascunzi de ceva timp. S-ar putea să acorzi mai multă atenție aspectului tău fizic. Oamenii din jur se vor apropia mai mult de tine și te vor considera o persoană fermecătoare.

Îți dorești dragoste iar tendința ta de a vedea doar ceea ce vrei să vezi la un partener te-ar putea duce în situații destul de complicate. S-ar putea să te îndrăgostești de o idee. Cu toate acestea, oricât de ademenitoare poate fi o mică dramă, chiar și tu îți cunoști limitele. Instinctul este cel pe care ar trebui să te bazezi mai mult, notează catine.ro.

×
Subiecte în articol: zodii noroc dragoste 17 ocombrie