x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 perechi de zodii care se regăsesc în fiecare viață

3 perechi de zodii care se regăsesc în fiecare viață

de Moira Dună    |    11 Apr 2024   •   19:30
3 perechi de zodii care se regăsesc în fiecare viață
Sursa foto: Hepta

Este imposibil să rezumi sentimentele unei persoane când își întâlnește prima dată dragostea vieții sale. Pe măsură ce parcurge o colecție întreagă de emoții zguduitoare și începe să vorbească este aproape ca și cum ar fi întâlnit-o înainte, în pofida lipsei de familiaritate unul cu celălalt.

Dar dacă nu este deloc un miracol? Ce se întâmplă dacă este vorba despre rămășițe din trecut care se manifestă în prezent, semnificând o conexiune romantică profundă care a supraviețuit de-a lungul mai multor vieți împreună?

Berbec și Vărsător
În multe feluri, Berbecul și Vărsătorul își petrec cea mai mare parte a vieții căutându-se unul pe celălalt, cutreierând pământul după sufletul pereche Trăind mereu în propria lor minte, Vărsătorii sunt captivați de simțiul aventuros al Berbecilor. La rândul lor, Berbecii caută pe cineva care să se simtă confortabil cu stilul lor de viață, poate cineva dispus să participe la călătoriile lor epice în jurul lumii. Oferindu-și unul altuia o distanță respectuoasă, dar mereu revenind împreună, dragostea lor este suficient de plină de evenimente pentru a umple mai multe vieți.

Rac și Capricorn
În timp ce Racii se îndrăgostesc cu ușurință, Capricornilor le ia mult mai mult tim. Departe de a fi enervați și derutați de asta, Racii acceptă cu ușurință această distanță emoțională. Pentru ei, alergătura după atenția unui Capricorn se simte ca un joc. Când Capricornii ajung, în sfârșit, să arate căldură autentică față de ei, victoria unui Rac este cu atât mai dulce. Capricornii sunt dedicați muncii și sunt capabili să vadă milele suplimentare pe care le-a parcurs un Rac pentru a le obține dragostea.

Fecioară și Pești
Zodiile opuse, Fecioara și Peștii scot tot ce este mai bun unul din celălalt, formând un cuplu care combină cele mai mari aspecte ale sinelui lor individual într-o singură entitate colectivă. În cazul Fecioarelor, ele se trezesc atrase de mentalitatea artistică, aproape eterică a Peștilor, bucurându-se de spontaneitatea și imaginația lor nelimitată. Peștii, pe de altă parte, apreciază perfecționismul rigid al Fecioarelor, bazat pe aici și acum, mai degrabă decât permițându-le să evadeze în propriile gânduri. Împreună, aceste două semne echilibrează atributele principale ale celuilalt, îmbunătățindu-și reciproc viața cu fiecare nouă reîncarnare, notează collective.world.
 

×
Subiecte în articol: zodii suflete pereche