x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 perechi de zodii care se vor reîncarna împreună în următoarea viață

3 perechi de zodii care se vor reîncarna împreună în următoarea viață

de Moira Dună    |    22 Feb 2024   •   19:00
3 perechi de zodii care se vor reîncarna împreună în următoarea viață
Sursa foto: Hepta

Se spune că sufletele pereche se urmează unul pe altul de la o viață la alta, cu o iubire care se dezvoltă doar prin lecțiile pe care le învață unul de la celălalt prin numeroasele vieți anterioare.

Iată 3 perechi de zodii a căror dragoste depășește limitele unei singure vieți:

Berbec și Scorpion
Berbecul și Scorpionul nu se pot sătura unul de celălalt. Dinamismul lor unic stârnește bucurie profundă unul încelălalt, până la punctul în care transcende romantismul: pur și simplu se înțeleg la nivel sufletesc și se sincronizează ermanent. În fiecare viață se inspiră unul pe celălalt.

În numeroase vieți anterioare, s-au recunoscut unul pe celălalt ca fiind „unul” datorită chimiei sexuale, a profunzimii emoționale și a conexiunii spirituale. Această viață nu este diferită deoarece sunt suflete pereche, cu iubire atât de profundă, încât se vor revedea și în viața viitoare.

Balanță si Leu
Leul scoate Balanța din carapacea sa și se bucură de frumusețea și farmecul ei într-un mod care o face să se simtă apreicată, onorată și prețuită. Leul găsește adevărata vulnerabilitate, încredere și intimitate cu Balanța corectă și veselă, care îi amintește că nu trebuie să facă mereu performanță pentru a fi iubit. Balanța iubește adevăratul sine al Leului, dincolo de gesturile teatrale, deși încă se bucură enorm de comedia lui crudă.

Amândoi se bucură unul de celălalt ca suflete pereche, motiv pentru care se vor urma unul pe celălalt în viața următoare doar pentru a vse întâlni din nou.

Săgetător și Gemeni
Săgetător și Gemeni sunt două fețe ale aceleiași monede. Ca suflete pereche conspiră întotdeauna pentru a atinge înălțimi mai mari în fiecare viață. Săgetătorul vesel, norocos și optimist îi incită pe Gemenii cu gânduri similare să creadă în visele lor și să se concentreze asupra obiectivelor lor. Arcașii modelează pentru Gemeni cum să își îndrepte arcul și săgețile figurative pentru a ateriza la o țintă, în timp ce Gemenii flexibili și spontani îl învață pe Săgetător cum să se relaxeze și să se bucure de multele plăceri decadente ale vieții – de la mese fine la sex, în moduri creative.

Căutarea în comun a plăcerii, a libertății personale și a aventurii sunt ceea ce va motiva cele două suflete să fuzioneze și să se reîncarneze în viața următoare, doar pentru a fi din nou împreună, potrivit collective.world

×
Subiecte în articol: zodii suflete pereche reincarnare