x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 perechi de zodii care pot să trăiască o dragoste eternă

3 perechi de zodii care pot să trăiască o dragoste eternă

de Moira Dună    |    17 Feb 2024   •   14:40
3 perechi de zodii care pot să trăiască o dragoste eternă
Sursa foto: Hepta

Există anumite perechi de zodii care au o legătură atât de puternică cu sufletul pereche și o chimie extraordinară, astfel că ajung la o iubire veșnică.

Iată 3 perechi de semene zodiacale care sunt cel mai probabil să trăiască o dragoste eternă:

Taur și Balanță
Estea perechea indulgentă care iubește senzualitatea și romantismul. Ambii sunt conduși de Venus, păstrându-se unul pe celălalt în siguranță și mulțumiți prin zilele luminoase de vară și nopțile lungi de iarnă cu decadența romantismului lor etern. Comunicarea dintre ei curge cu ușurință și fără efort, și pot avea conversații pline de spirit care par să continue pentru totdeauna, cu multe râsete și tachinări. Nopțile la lumina lumânărilor, florile pe pat, căpșunile acoperite cu ciocolată și amorul aburind sunt specialitatea lor.

Amândoi se bucură de o dragoste eternă fierbinte, care pare să dureze vieți întregi.

Scorpion și Vărsător
Când Dumnezeu a făcut un Scorpion, s-a asigurat că Vărsătorul își va întâlni perechea. Aceste două semne pot avea o scânteie instantanee în dormitor care ar putea dura timp de secole. Chiar și în afara dormitorului, Scorpionul îl provoacă pe Vărsător, altfel îndepărtat, să se conecteze la emoțiile lor. Vărsătorii se vor simți puțin posesivi și gelosi pentru toată atenția romantică pe care o primește seducătorul Scorpion, în timp ce Scorpionul își va arăta mai mult latura jucăușă atunci când este cu un semn care poate fi la fel de rece chiar și în chestiuni de dragoste.

Cu toate acestea, ambele semne se încălzesc unul pe celălalt cu intensitate, alimentându-și reciproc focurile lăuntrice pentru a crea o singură flacără de lungă durată.

Leu și Berbec
Când două semne de foc se unesc, fie se va sfârși prin distrugere, fie cu o iubire de lungă durată. Din fericire pentru această pereche, șansele sunt în favoarea lor. Natura lejeră și ironică a magnificului Leu echilibrează îndrăzneala izbitoare a Berbecului sufocant, făcând din această o conexiune de de romantism aventuros. Comunicarea dintre ei este ascuțită, rapidă și nu reține loviturile, oferindu-le„muniție” cu care să lucreze în dormitor. Cei doi sunte neînfricați împreună – cuplul cel mai probabil să facă parașutism sau să se aventureze în țări îndepărtate doar pentru un fior.

Cuplul care își riscă viața împreună doar pentru distracție rămâne împreună – iar Leul și Berbecul sunt nimic mai puțin decât un cuplu puternic când vine vorba de o dragoste emoționantă, eternă, potrivit collective.world

 

×
Subiecte în articol: zodii suflete pereche dragoste