x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 semne zodiacale rezolvă probleme dificile până la sfârșitul lunii ianuarie 2024

3 semne zodiacale rezolvă probleme dificile până la sfârșitul lunii ianuarie 2024

de Vali Deaconescu    |    18 Ian 2024   •   22:30
3 semne zodiacale rezolvă probleme dificile până la sfârșitul lunii ianuarie 2024
Sursa foto: Unsplash.com

În prima lună a anului 2024, revenim la dietele noastre, la rutinele noastre și la muncă. Deși nimeni nu vrea să afle că semnul său zodiacal va întâmpina dificultăți chiar la începutul anului, putem găsi confort în ideea că momentele dificile ne fac mai puternici.

Cu tranzite cosmice care încurajează schimbări, stabilirea de limite sau declanșarea de dispute pentru a obține claritate, această perioadă este dedicată descoperirii direcției pe care vrem să o luăm în viață.

În timp ce majoritatea lunii ianuarie 2024 este dominată de zodia Capricorn, este important să ne adaptăm și să ne reorganizăm pentru a ne reconstrui echilibrul.

Trei semne zodiacale vor găsi că prosperarea este mai dificilă decât se așteptau în ianuarie 2024, din cauza tranzitelor care le provoacă să se confrunte cu schimbări în relații, să-și impună limite sau să înceapă dispute pentru a obține claritate.

1. Leu: Crești în răbdare

Chiar dacă știi că totul va fi în regulă, răbdarea ta poate fi pusă la încercare în ianuarie 2024. Energia Venus te susține în viața ta amoroasă, dar această susținere poate lua forma unui fel de dragoste dificilă. Partenerul tău poate aduce în atenția ta schimbări necesare, ceea ce te poate deranja.

Cu multă energie Mercur în această lună și Mercur revenind direct încă din prima zi, te vei simți eliberat să-ți exprimi părerea, inclusiv nemulțumirile față de lucrurile pentru care alții cred că ar trebui să fii recunoscător. Energia Capricorn te poate pune la locul tău și s-ar putea să resimți această schimbare, dar vei depăși problemele până la finalul lunii.

2. Fecioară: Îmbrățișezi schimbarea

Chiar dacă simți că această lună va fi minunată și că vei atinge succesul, nerăbdarea ta poate fi resimțită de cei din jur. Energia stimulatoare a lui Marte și influența rebelă a Lilith îți vor oferi forța de a-ți exprima nemulțumirile, chiar dacă unii pot să nu merite.

Trebuie să-ți amintești că potențialul acestei luni depinde de tine. Chiar dacă poate părea greu, vei depăși starea de nemulțumire și vei aprecia frumusețea lunii ianuarie 2024. Așa că lasă-i pe ceilalți să vadă partea ta iubitoare și zâmbește mai mult.

3. Balanță: Înveți să-ți gestionezi relațiile de prietenie

În ianuarie 2024, vei atrage atenția romantica a multora, iar flirturile vor fi la ordinea zilei. Totuși, trebuie să fii atent să nu rănești pe cineva, deoarece atenția excesivă poate avea consecințe negative.

Cu energia Lilith și influența puternică a lui Venus în spatele tău, s-ar putea să te lași prins de complimente și atenție excesivă. Avertismentul pentru tine este să fii conștient de efectele acțiunilor tale asupra altora și să te concentrezi pe cei care merită cu adevărat atenția ta, potrivit YourTango.

 

×
Subiecte în articol: horoscop ianuarie 2024