x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 zodii care se potrivesc perfect cu Vărsătorul

3 zodii care se potrivesc perfect cu Vărsătorul

18 Ian 2021   •   10:41
3 zodii care se potrivesc perfect cu Vărsătorul

Unul dintre cele mai independente semne ale zodiacului este, cu siguranță Vărsătorul. Nu se supune regulilor, joacă după propriile norme și nu lasă pe nimeni să-i spună ce să facă. Nu caută în mod activ relații romantice și poate fi chiar mulțumit să fie singur. Dragostea nu se află în topul listei de priorități, dar asta nu înseamnă că nu există parteneri potriviți pentru el, scrie bustle.com

Când vine vorba de relații, Vărsătorul apreciază prietenia pe care o au cu partenerul lor mai presus de romantism sau de orice altceva. Este mai greu pentru el să se despartă de un prieten decât să formeze o relație deoarece să se căsătorească ori să se stabilizeze într-o relație nu este un obiectiv și tind să aibă standarde ridicate atunci când caută un partener. 

Cu toate astea, există trei zodii care pot fi sufletele pereche ale Vărsătorului.

Gemeni

 

Gemenii și Vărsătorul sunt compatibili în mod natural, deoarece ambele semne au un aer intelectual. La fel ca Vărsătorul, Gemenii sunt dornici de cunoaștere. Pe de altă parte, Vărsătorul are capacitatea de a concentra energia neliniștită a Gemenilor într-o cauză deosebită. Multe părți din Gemeni vor satisface Vărsătorul într-un mod în care celelalte semne nu pot. Este o pereche binecuvântată de stele deoarece sunt multe aspecte din Gemeni care atrag Vărsătorul, motiv pentru care acesta nu va căuta în altă parte atracții deosebite.

Săgetător

Vărsătorul și Săgetătorul fac o pereche minunată pentru că ambii sunt independenți. Există o înțelegere reciprocă atunci când Săgetătorul decide să plece într-o aventură spontană sau când Vărsătorul are nevoie de timp să fie singur pentru a reflecta asupra sensului universului. S-ar putea să nu fie cea mai emoțională pereche, dar sunt amândoi filozofi, iar conexiunea lor intelectuală este de neegalat. Când aceștia se întâlnesc, vor fi în sfârșit cu un partener care le apreciază cu adevărat unicitatea.

Vărsător

Nu toate zodiile se înțeleg cu parteneri din același semn, dar o relație Vărsător-Vărsător poate funcționa. Trăsătura esențială a Vărsătorului este unicitatea sa. Niciun Vărsător nu seamănă cu celălalt. Vor fi suficient de diferiți pentru ca un astfel de cuplu să reușească. Cel mai important într-o astfel de relație este faptul că ambii parteneri își vor înțelege individualitatea și nevoia de libertate. Totodată, vor avea un partener care este la fel de pasionat de schimbarea lumii. 

 

×
Subiecte în articol: zodii horoscop varsator