x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 zodii favorizate în dragoste de Mercur în Săgetător

3 zodii favorizate în dragoste de Mercur în Săgetător

de Moira Dună    |    24 Noi 2021   •   15:31
3 zodii favorizate în dragoste de Mercur în Săgetător
Sursa foto: pixabay.com

Planeta Mercur a intrat în Săgetător pe 24 noiembrie și încearcă să echilibreze dorința de libertate cu onestitatea. Acesta este un tranzit care face ne face entuziaști de planurile pe care le vrem realizate cât mai repede, scrie www.yourtango.com.

În iubire este acum momentul să ne salvăm relația, să o ducem la un nou nivel, așa încât trebuie să fim pregătiți să luptăm pentru ceea ce ne dorim. Nu mai putem aștepta ca schimbarea să se producă de la sine. Trebuie să ne implicăm, iar Mercur ne dă acum curajul să acționăm cu încredere.

Iată ce zodii vor fi favorizate în dragoste:

Berbec

Dacă există cineva să se fixeze pe o idee și să elaboreze un plan de punere în practică, tu ești acela. În dragoste ești blocat. Ceva nu funcționează și doreșt să închei relația. S-ar putea chiar să iubești această persoană, dar are un comportament incorect, așa că trebuie să intervii pentru a preveni ca acesta să devină obișnuință întrucât vă afectează relația. Folosește energia lui Mercur în Săgetător și discutați. Chiar poți să pui presiune pe partenerul tău deoarece trebuie să schimbi lucrurile. Ai încredere în tine.

Gemeni

Când tu și partenerul tău ați hotărât să fiți împreună, amândoi știați în ce vă băgați. Însă recent ai observat că el nu pare să depună timp sau efort pentru a menține o relație. Deși nimeni nu vrea să se înhame la jug atunci când vine vorba de a fi într-o relație de dragoste, adevărul este că, dacă vrem ca ea să funcționeze, este nevoie de muncă. Și acum pare că pe partenerul tău nu-l interesează ce se întâmplă și lasă să se destrame lucrurile fără să observe. Aici îți vine în ajutor Mercur în Săgetător care te ambiționează să spui ce este nevoie pentru ca relația să dureze. Așa că vorbește cu iubitul tău despre atitudinea lui leneșă. Luptă pentru a fi împreună.

Pești

Nu există nimic pe care să-l iubești mai mult decât o relație bună în care ai foarte puține griji. Ar fi frumos, nu-ii așa? Ei bine, poate că așa a fost în trecut, dar orice se întâmplă acum nu oferă imaginea unei relații fericite. Mercur în Săgetător te face să realizezi că ești la fel de vinovat că ai lăsat lucrurile să se destrame, ca și partenerul tău. Datorită acestui tranzit, vei realiza că este nevoie de muncă pentru a fi împreună. Vedeți numai bunătatea din voi dar nu este suficient. Trebuie să vă implicați în relație. Este timpul să vorbiți. Cu intențiile voastre bune, veți câștiga.

×
Subiecte în articol: dragoste mercur sagetator