x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 zodii nostalgice. Caută mereu să reia legăturile cu vechii prieteni

3 zodii nostalgice. Caută mereu să reia legăturile cu vechii prieteni

de Moira Dună    |    23 Aug 2024   •   13:15
3 zodii nostalgice. Caută mereu să reia legăturile cu vechii prieteni
Sursa foto: pixabay.com

Poate fi deranjant să iei legătura cu vechi prieteni. Dacă nu vor să audă de la tine? În timp ce stresul gândirii excesive ar putea împiedica unii oameni să reia legătura cu prietenii pierduți de mult, anumite semne zodiacale sunt întotdeauna bucuroase să trimită un mesaj..

Odată ce încep să se gândească la „vremurile bune”, nu se vor putea opri din amintiri până când nu trimit un mesaj pentru a întreba de sănătate. Aceste zodii vor ajunge la vechii colegi de cameră de la facultate și la prietenii pe care i-au avut în tabăra de vară când aveau 12 ani, chiar dacă nu au mai vorbit de zeci de ani.

Acest lucru este valabil și pentru semnele  care par să adune prieteni oriunde ar merge. În timp ce majoritatea oamenilor uită de colegii lor de la fostele locuri de muncă ori din călătorii, aceste semne nu șterg niciodată numerele de telefon și sunt întotdeauna gata să se reconecteze.

Însă pentru alte zodii, contactul cu un vechi prieten poate fi jenant. Leii sunt adesea prea mândri pentru a fi primii care salută, Scorpionii sunt adesea prea concentrați să meargă mai departe și să părăsească trecutul, iar pe Vărsători abia îi interesează să trimită mesaje celor mai buni prieteni ai lor actuali.

Citiți și Cum visează zodiile: Berbecii au coșmaruri, Leii domină lumea în somn, iar Vărsătorii fac dragoste cu necunoscuți

Iaă 3 semne zodiacale care nu te tem să reia legătura cu vechii prieteni:

Dar pentru semnele zodiacale enumerate mai jos, a ajunge la prieteni vechi este unul dintre lucrurile lor preferate de făcut.

Rac 
Racii sunt nostalgici iar acesta este un factor cheie atunci când ajung la vechii prieteni. Acest semn de apă, guvernat de Luna emoțională, își poate aminti în detaliu tot ce s-a întâmplat în anii trecuți - și adesea depun eforturi pentru a se reconecta cu ei. 

Vor lua legătura cu prietenul lor de corespondență din clasa a doua, colegul de cameră din primul an de faculate sau colegii care le-au fost alături în timpul meselor de prânz la vechea lor slujbă la cafenea. Odată ce ești prieten cu un Rac, asta înseamnă adesea prietenie pe viață.

Balanță

Ca semn de aer prietenos, Balanțele nu ezită niciodată să se adreseze prietenilor vechi și noi. Dacă ceva le amintește de tine, te vor suna imediat, vor trimite un mesaj și te vor întreba de sănătate. 

Adesea, vei crede că nu au trecut atâția ani și conversația se reia de unde a-ți lăsat-o. 

Balanțele sunt conduse de Venus, planeta iubirii, așa că prețuiesc relațiile de tot felul. Dacă se întâmplă să piardă urma unui prieten, este doar pentru că au fost ocupați sau copleșiți, și nu pentru că nu le-a interesat.

Pentru a te contacta, o Balanță îți poate trimite un mesaj, dintr-un bar, la ora 1 a.m. Uneori vadori doar să te salute dar alteori vor cere să vă întâlniți. Va alerga și te va îmbrățișa ca și cum nu a trecut atâta timp.

Balanțele te vor contacta și atunci când au o întrebare, fără a uita niciodată interesele prietenilor lor. Dacă nu își amintesc numele unui cântec sau titlul unei cărți, vor ști persoana pe care să o sune pentru răspuns.

Citiți și 4 zodii au puteri ascunse pe care încă nu le-au descoperit

Săgetător
Sagetatorii sunt condusi de Jupiter, planeta calatoriei, cresterii si expansiunii, ceea ce inseamna ca privesc intreaga lume ca pe un grup de potentiali prieteni. Acest semn adună prieteni de-a lungul aventurilor prin lume și creează legături foarte puternice cu colegii de serviciu, vecinii și chiar cu foștii lor iubiți. Scopul lor principal în viață este să formeze o rețea extinsă de prieteni.

Acest semn de foc este, de asemenea, impulsiv, ceea ce ar putea explica de ce îi vor trimite mesaje fostei iubiri într-o vineri întâmplătoare. Săgetătorul este un semn zodiacal încrezător, care nu se va opri niciun minut pentru a se gândi prea mult sau a se întreba dacă cealaltă persoană ar dori măcar să audă de el.

Săgetătorii se plictisesc, de asemenea, cu ușurință, motiv pentru care își scad mereu lista de potențiali prieteni cu care să iasă. Dacă cei mai apropiați prieteni ai lor sunt ocupați, atunci ei vor trimite un mesaj unui prieten vechi. Nicio prietenie nu este prea îndepărtată sau întâmplătoare pentru un Săgetător. Înainte să-ți dai seama, ieși o cafea cu el, chiar dacă nu ați vorbit de un deceniu, potrivit bustle.com.

 

×
Subiecte în articol: horoscop zodii nostalgie prieteni