x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 zodii vor avea probleme în relații. Momente dificile și decizii radicale la sfârșit de an

3 zodii vor avea probleme în relații. Momente dificile și decizii radicale la sfârșit de an

de Redacția Jurnalul    |    29 Noi 2023   •   18:15
3 zodii vor avea probleme în relații. Momente dificile și decizii radicale la sfârșit de an
Sursa foto: Hepta

Trei semne zodiacale vor suferi din dragoste în acest sfârșit de an. Vor plânge, vor suferi și chiar se vor despărți de partenerii lor.

Acestea vor afla că au fost trădate sau chiar știau de ceva timp dar acum sunt hotărâte să privească lucrurile în față și să ia o decizie. 

Rac

Problemele în dragoste cu care se confruntă Racii se pot observa și în interacțiunile cu persoanele apropiate. Afectuoși și dedicați, Racii vor avea parte de momente grele dar vor găsi puterea să-și revină chiar înaintea sărbătorilor de iarnă. 

Balanță

Și Balanțele trec prin momente dificile. Vor afla că persoana pe care o iubesc le-a înșelat. Se vor simți dezamăgiți și vor avea nevoie de mai multe luni pentru a își reveni. 

Capricorn

Ambițioșii și stabilii Capricorni vor lua o decizie surpriză. Calmi și raționali, ei nu lasă niciodată lucrurile la voia întâmplării, așa că o decizie atât de radicală precum despărțirea de partener va fi o surpriză pentru toată lumea. Au avut multe momente de supărare de-a lungul timpului, așa că se hotărăsc să pornească pe un alt drum, deși le va fi greu, potrivit spynews.ro.  



 

×
Subiecte în articol: horoscop dragoste relaţii