x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 4 zodii care ridică ziduri în jurul inimii lor

4 zodii care ridică ziduri în jurul inimii lor

de Moira Dună    |    21 Iun 2024   •   16:00
4 zodii care ridică ziduri în jurul inimii lor
Sursa foto: Hepta

Nimeni nu vrea să întâlnească oameni nepotriviți și să fie răniți, dar patru semne zodiacale sunt foarte precaute cu sentimentele lor.

Rac
Expresia „apele liniștite sunt adânci” este modalitatea perfectă de a descrie Racul. Capacitatea lor de a simți este profundă. Cu toate acestea, Racii sunt conștienți de profunzimea lor emoțională, ceea ce îi împinge să-și construiască ziduri înalte. Ei nu vor să fie răniți, așa că ridică o  adevărată fortăreață în jurul inimii lor.

Fecioară
Fecioarele sunt adesea considerate perfecționiste. În timp ce acest perfecționism pare dur sau critic față de ceilalți, este important să știi că Fecioarele nu se pot ascunde de ele însele. De fapt, sunt nemiloase cu ele însele și se mențin la un standard incredibil de înalt. În timp ce acest lucru le face de obicei incredibil de inteligente, dedicate și harnice, le poate face și puțin timide. Deoarece sunt exagerat de conștiente de propriile lor acțiuni și critice cu privire la ele, se tem în mod constant de ceea ce ar putea crede alții despre ele. Așa că, în loc să afle, își construiesc ziduri înalte în jurul inimii, astfel încât nimeni să nu se poată apropia suficient pentru a le judeca.

Scorpion
Scorpionii sunt foarte misterioși. Sunt aplecați spre partea mai întunecată a vieții și nu se feresc niciodată de ceea ce pentru alții poate fi greu de gestionat. Scorpionii gândesc și simt profund, motiv pentru care stau  departe de partenerii și prieteniile superficiale. Au nevoie de cineva care să fie la nivelul lor de gândire și să se implice alături de ei. Sunt foarte selectivi cu cercul lor de prieteni apropiați. Scorpionii nu vor să-și împărtășească emoțiile cu nimeni care nu este suficient de valoros pentru a-i aprecia, motiv pentru care zidurile din jurul inimii lor sunt turnuri.

Săgetător 
În timp ce Săgetătorii sunt deschiși și sociabili, doar puțini ajung să știe ce se întâmplă cu adevărat în mintea și inima lor. Mai ales când vine vorba de dragoste, Săgetătorii își țin pereții înalți pentru că se tem de angajamentul care îi țin pe loc. Ei trebuie să fie liberi și independenți. și nu să se îngrijoreze că o relație le va înăbuși focul interior. Așa că, în loc să creeze conexiuni profunde, ei formează o multitudine de prietenii la nivel de suprafață dar care le permit să-și întindă mereu aripile. Adevărații prieteni și iubiți care se apropie de inima unui Săgetător vor cunoaște valoarea distrugerii acelor ziduri; ar putea dura ceva timp pentru a ajunge acolo, notează collective.word.

 

×
Subiecte în articol: zodii inima