x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 5 zodii chinezești vor avea noroc în săptămâna 2 - 8 septembrie 2024

5 zodii chinezești vor avea noroc în săptămâna 2 - 8 septembrie 2024

de Moira Dună    |    31 Aug 2024   •   07:40
5 zodii chinezești vor avea noroc în săptămâna 2 - 8 septembrie 2024

Între 2 și 8 septembrie 2024, energia norocoasă a săptămânii este subestimată dar se remarcă prin muncă și efort. A rămâne cu picioarele pe pământ este întotdeauna cea mai bună alegere.

Vor avea loc incidente și situații care ar putea încerca să-ți să-ți scadă stima de sine. Încredere te va ajuta să rămâi concentrat. Conștientizarea te va ajuta să profiți la maximum de noroc.

Iată cele mai norocoase 5 zodii chinezești în această săptămână:

1. Cal
Norocul tău în această săptămână se va maniesta ori de câte ori ești singur și te bucuri de minunile lumii în pace. Indiferent dacă acest lucru se întâmplă în camera ta, în timp ce citești o carte, sau într-o grădină, în timp ce observi un fluture pe o floare, norocul tău va înflori pe neașteptate.

Acest noroc va atrage spre tine un suflet înrudit care fie te va conduce indirect, prin conversațiile tale, la o oportunitate pe care o căutai, fie se va dovedi a fi un suflet pereche. Culoarea albastră va fi norocoasă pentru tine în această săptămână. Acvamarinul va fi piatra ta norocoasă.

Citiți și 3 zodii care vor intra într-o eră a prosperității

2. Bou
Nu te mai poate opri acum! Chiar dacă încerci, nu vei putea ține lumina reflectoarelor departe de tine. Acesta este norocul tău acum. Lumina reflectoarelor și scena te vor găsi oriunde te duci, indiferent ceea ce faci, cu cine ești sau ce porți.

Poate vrei să acorzi mai multă atenție ținutelor tale în această săptămână. Nimeni nu vrea să fie prins pe scenă în pijamale! Lucrează cu cristale de culoare roșie pentru a te ajuta să rămâi în realitate. Culoarea roșie îți va spori și norocul în această săptămână.

3. Iepure
Dacă ai trecut prin situații adverse, lucrurile sunt pe cale să ia o întorsătură în bine. Dreptatea karmică se manifestă acum, iar cei care au făcut tot posibilul pentru a fi un ghimpe în calea ta vor regreta. 

Dacă te simți chemat să ții un jurnal despre experiențele tale, notează orice semne și sincronicități pe care le observi. Te vor avertiza cu privire la următoarea rundă de „coincidențe” norocoase. Culorile albastru și verde vor fi norocoase pentru tine în această săptămână.

4. Oaie

Indiferent de genul sau identitatea ta, norocul tău în această săptămână va curge prin mâini feminine. Dar nu definiția stereotipă a feminității, care este de obicei slabă, fragilă, docilă și portretizată ca un copil. Acesta este genul care amestecă înțelepciunea cu puterea. Norocul tău va curge fie în viața personală, relație sau chiar profesional (sau la școală).

Prin urmare, prinde binecuvântarea și nu lăsa credințele condiționate să strice nimic pentru tine. Rămâi pe pământ și vei veea lucrurile mai clar. Culoarea roșie va fi norocoasă pentru tine în această săptămână.

Citiți și Topul celor mai buni tați din zodiac. Semnele care le oferă copiilor tot ce au nevoie

5. Șarpe

Vei fi foarte norocos săptămâna acesta și parcă nu-ți mai dai seama. Este aproape ca și cum toate virajele bune te vor desensibiliza la binecuvântări. Încearcă să fii atent pentru a putea combate acest lucru sau riști să mergi cu fluxul de pozitivitate și să nu-l folosești niciodată în mod eficient pentru a-ți promova visele sau obiectivele.

De asemenea, ești încurajat să petreci mai mult timp cu familia și cu cei dragi în această săptămână, astfel încât aceștia să poată experimenta unele binecuvântări. Nu lăsa vampirii energetici să ocupe spațiu destinat celor dragi.

 

×