x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 5 zodii ale căror relații se îmbunătățesc, în perioada 22 - 28 iulie 2024

5 zodii ale căror relații se îmbunătățesc, în perioada 22 - 28 iulie 2024

de Moira Dună    |    23 Iul 2024   •   22:30
5 zodii ale căror relații se îmbunătățesc, în perioada 22 - 28 iulie 2024
Sursa foto: Hepta

Urmează-ți inima cu îndrăzneală și încredere. Dragostea îți cere să ai curaj, să mergi după ceea ce își dorește cel mai mult inima, știind că meriți iubire, și sentimentele tale nu sunt doar întâmplătoare, toate fac parte dintr-o chemare divină la soarta ta.

Înainte de toate trebuie să-ți vindeci părțile din tine care te-au făcut să te îndoiești de tine. Vindecarea schimbă totul și, în săptămâna 22- 28 iulie, te vei apropia de iubirea care ți-a fost întotdeauna menită.

Sezonul Leului începe pe 22 iulie, chiar înainte ca Mercur să se întoarcă în Fecioară joi, 25 iulie. Această combinație de energie Leu și Fecioară îți va permite să începi acest proces de vindecare, astfel încât să nu lași acea mare iubire să îți scape printre degete.

Lecțiile de vindecare ale lui Kiron, pe măsură ce staționează retrograd în Berbec, vineri, 26 iulie, îți permit să începi să manifești ceea ce simți. Kiron te ajută să ai credința că numai tu te poți vindeca pe tine însuți – doar tu poți alege să acționezi cu demnitate și încredere.

Este timpul să începi să crezi din nou în tine. Ai încredere în inima ta și caută semne pozitive.

Nu aștepta până când nu există niciun risc și nu renunța. În schimb, îmbrățișează acest moment, fă călătoria în interiorul și apoi fă-ți o promisiune că vei face tot ce este necesar pentru o iubire care apare o dată în viață/.

1. Vărsător
Nu există nimic care să nu poată fi reparat, atâta timp cât poți găsi ceva optimism în inima ta de care să te agăți. A fost o perioadă destul de grea în viața ta romantică deoarece te-ai întrebat dacă tu și partenerul tău puteți continua să creșteți sau nu împreună. În pofida tuturor provocărilor, ar trebui să fii mândru de tine pentru că ai mers pe calea evitării, de data aceasta.

Acum rămâi prezent și încearcă să fii optimist, chiar dacă încă nu ești sigur cu privire la rezultat.

Soarele a intrat în Leul de foc, aducând norocul înapoi în relația ta. Soarele este una dintre cele mai norocoase planete din zodiac, mai ales că poate ajuta la direcționarea acțiunilor pe care te simți chemat să le faci. Cu Soarele în Leu, accentul tău principal va fi pe relația romantică. Totuși, în loc să descoperi provocările, îți va permite să începi să te bucuri din nou de această conexiune.

Cu Soarele în Leu, trebuie să existe o alegere conștientă de a oferi dragoste și de a fi un participant activ în relația pe care vrei să o creezi. Nu aștepta ca partenerul tău să sugereze ceva sau chiar să planifice o seară. Îcearcă să reaprinzi tu conexiunea romantică.

Pești

Nu este nimic care să-ți facă plăcere mai mult decât să vorbești despre dragoste, și exact asta va întâmpla acum. Ești una dintre cele mai romantice semne zodiacale dintr-un motiv, dar oricât de mult acesta este darul tău, se simte și ca și cum ar fi o povară uneori. Cea mai mare diferență acum este că, în loc să-ți păstrezi sentimentele pentru tine sau să presupui că tu și partenerul tău sunteți pe aceeași lungime de undă, arăți că ești adultul care ai sperat mereu că vei fi. Bravo!

Tranzitul planetei Mercur prin Fecioară, începând de joi, 25 iulie, te scufundă în chestiuni de dragoste și conversații despre următorii pași logici pentru conexiunea ta.  Aceasta înseamnă conversații importante cu partenerul tău și cum te gândești la viața voastră. Deși poți fi în continuare independent chiar și în relațiile romantice, ai tendința de a gravita spre contrarii.

Fie ești hiper-independent, fie codedependent, fără prea mult spațiu pentru a naviga între cele două. Dar în toată vindecarea ta, înveți ce meriti și că, uneori, romantismul nu înseamnă trandafiri, ci în discuții grele, și chiar în a fi sincer cu privire la intențiile tale.

Va trebui să arăți cea mai bună versiune a ta, pentru care ai muncit din greu, astfel încât să te bucuri de fericirea iubirii adevărate și de încrederea de a ști că de această dată poate dura pentru totdeauna.

3. Balanță
Îmbunătățirea unei relații poate să nu fie întotdeauna ușoară dar merită – nu doar pentru relația ta, ci și pentru tine. Vindecarea poate fi însă dificilă, mai ales că deseori provoacă modurile anterioare de a gândi anumite probleme sau chiar sentimentele tale. Cu toate acestea, a îmbrățișa vindecarea înseamnă și a înțelege că doar pentru că ai crezut că ai dreptate, la un moment dat, nu înseamnă că ai avut de fapt.

Creează spațiu pentru creștere și mișcare, și chiar pentru ca mai multe dintre visele tale să devină realitate. Încearcă să înțelegi că orice disconfort pe care îl simți te ajută și este mai bine să te accepți energia de vindecare a lui Kiron retrograd în Berbec decât să încerci să-i rezisti.

Asteroidul Kiron guvernează toate formele de vindecare și, pe măsură ce staționează retrograd în Berbec, vineri, 26 iulie, te va ajuta să vindeci de toate formele de suferință în dragoste și chiar de traume, astfel încât să te poți elibera de ciclul lecțiilor karmice. Chiron poate crea unele momente provocatoare pentru tine și relația ta.

Încearcă să fii conștient pentru a revizui lecțiile și asemănările relațiilor trecute, extrăgând înțelepciune din ceea ce descoperi. Apoi, încearcă să iei poziția de observator în relația ta actuală, văzând asupra ce ai controlul și ce trebuie să îmbunătățești. Oricât de mult este responsabil pentru partenerul tău de a face același lucru, nimic nu se va schimba vreodată decât dacă tu ești cel care face schimbarea.

4. Scorpion
Nu trebuie să-ți iei trecutul cu tine mereu. Poți să renunți la el știind că nu pierzi lecțiile care te-au făcut mai bun, ci doar durerea care te ținea anterior pe loc. Trebuie să faci această alegere pentru tine deoarece există o diferență între a lăsa trecutul să te facă mai bun și a continua să-l porți  cu tine, ceea ce creează doar obstacole în noile oportunități de iubire. A renunța la trecutul tău romantic înseamnă că ai întruchipat lecțiile pe care le-au prezentat relațiile.

Înseamnă că te-ai iertat pe tine însuți și toate fostele iubiri, oricât de dureros ar fi, și că nu mai ai speranță pentru un rezultat diferit sau că ei vor fi pedepsiți pentru că nu te iubesc așa cum meritai. Orice energie creează o legătură, așa că dacă vrei cu adevărat să fii eliberat de trecut, înseamnă să ajungi acolo unde nu ai nici dragoste și nici ură pentru nimic care te-a transformat în persoana care ai devenit.

Este timpul să lași totul să plece. Scrie în jurnal, plângi, reflectează asupra a ceea ce ai învățat și a modului în care te-ai schimbat, și lasă totul în urmă.  A învăța lecții importante și a îmbrățișa vindecarea înseamnă a te elibera de orice. Dar înseamnă că știi, în inima și sufletul tău, că meriți o iubire mai bună și, deși adevărul este că ai avut-o mereu, în sfârșit ești în poziția de a face ceva în acest sens acum.

În timp ce te concentrezi pe o eliberare, fă-ți timp să ai grijă și de tine. Odihnește-te și bucură-te pentru că, de multe ori, cel mai bun mod de a renunța cu adevărat la acel bagaj emoțional este să-ți concentrezi energia pe ceea ce îți place cu adevărat să faci. Va trebui să renunți la ceea ce se simte greu pentru a te putea bucura cu adevărat de acest nou capitol care abia începe în viața ta, potrivit yourtango.com.

 

×
Subiecte în articol: zodii relaţii