x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 6 cupluri zodiacale toxice. Simt o atracție irezistibilă unul pentru celălalt

6 cupluri zodiacale toxice. Simt o atracție irezistibilă unul pentru celălalt

de Redacția Jurnalul    |    24 Aug 2024   •   15:00
6 cupluri zodiacale toxice. Simt o atracție irezistibilă unul pentru celălalt

În pofida faptului că nu au o compatibilitate puternică pe hârtie, aceste cupluri zodiacale nu pot să nu fie atrase unul de celălalt.

Toți ne dorim să fim alături de o persoană care este acasă pentru noi dar și o aventură. Adevărul este că am putea fi nebunește îndrăgostiți de cineva - dar toată pasiunea înflăcărată din lume nu este întotdeauna suficientă pentru a menține o relație deși nu suntem compatibili.

Pe baza trăsăturilor lor, câteva cupluri zodiacale toxice au o compatibilitate slabă - dar asta nu înseamnă că nu sunt atrași unul de celălalt, Și, în timp ce aceste relații nu sunt întotdeauna cele mai ușoare, cu puțin angajament și înțelegere, nu există niciun motiv pentru care să nu reușească în cele din urmă să funcționeze.

6 cupluri de semne zodiacale toxice care nu pot să nu fie atrase unul spre celălalt:

1. Leu și Rac
Leul tânjește aventură și lumina reflectoarelor, În timp ce Racului îi place acasă și o intimitate mai profundă. Leii pot fi foarte sinceri, împărtășind și lucruri pe care nu vrei să le auzi. Și asta poate fi prea mult de gestionat pentru Racul sensibil. Astfel că Racul se îndepărtează încet de Leu și se întoarce în carapacea lui.

2. Capricorn și Vărsător
Ca semn de pământ, Capricornul este lent și minuțios. Îi place să facă planuri și nu le schimbă, în timp ce Vărsătorul aerisit, fiind un semn aventuros, estefoarte spontan și face lucruri sub impulsul momentului.

Citiți și 3 zodii care refuză să se maturizeze: Aventuriere, mereu tinere, visătoare

Capricornul vrea să acumuleze bogăție materială și să-ți arate dragostea într-un mod fizic, practic. Vărsătorul aparține elementului aer și are nevoie de iubire cerească. Nu îi va păsa prea mult de mâncare, sex sau bani dacă va găsi pe cineva cu care spiritul său prinde aripi pentru a zbura, făcând o relație grea.

3. Fecioară și Gemeni
Fecioarele sunt realiste și practice iar Gemenii sunt visători. Gemenilor nu le place să stea într-un loc suficient de mult și sunt mereu în mișcare. Ei cred în idei și viziuni, și nu se îngrijorează cu adevărat de cum trebuie făcute lucrurile. Fecioarele sunt și ele visătoare, dar sunt foarte practice și se concentrează asupra modului în care să ducă treaba la bun sfârșit lucrurile.

Dacă Gemenii nu coboară să-și murdărească mâinile cu Fecioara, și nu contribuie în vreun fel practic, Fecioara va obosi în cele din urmă și va renunța. Cu toate acestea, dacă pot învăța să-și unească forțele, Fecioara și Gemenii sunt destinați să fie un cuplu puternic și inteligent.

4. Balanță și Taur
Nevoia de loialitate a Taurului poate părea prea înăbușitoare pentru Balanța plecată, iar nevoia Balantei de a se simți bine îl va opri pe încăpățânatul Taur. Ambele semne sunt atât de încăpățânate și fără compromisuri, încât și o decizie mică, cum ar fi alegerea culorilor draperiilor, poate arunca în aer tensiunea dintre ele.

Ambele semne sunt guvernate de Venus, cu dragoste pentru confort și plăcere. Atâta timp cât nu există dezacorduri majore, acestea pot funcționa cu adevărat.

Citiți și 3 zodii nostalgice. Caută mereu să reia legăturile cu vechii prieteni

5. Scorpion și Pești
Scorpionul și Peștii sunt semne de apă și, prin urmare, extrem de emoționale - dar ceea ce îi separă este modul în care își exprimă emoțiile, în special în relații. Scorpionii pot fi nesăbuiți în comunicarea emoțiilor, în timp ce Peștii sunt extrem de moi. Ambele sunt semne cu spirit liber, care clocotesc de emoții intense și doresc să trăiască viața la maxim, dar Scorpionii avea tendința de a se simți geloși pe Pești dorind timpul și atenția lor.

Ambele semne simt emoții prea profunde și nu pot face față bine discordiilor, astfel că emoțiile lor intense reunite pot pur și simplu să arunce în aer scena.

6. Săgetător și Rac

Nu au prea multe în comun. Săgetătorului îi place să exploreze și să aibă experiențe noi, iar Racul este de casă. Săgetătorul vrea să experimenteze sexual, iar Racul vrea să se conecteze la nivel profund și emoțional.

Se înțeleg unul pe altul deoarece natura lor opusă îi atrage inițial, dar diferențele lor imense îi pot arde, în cele din urmă, potrivit yourtango.com.

×
Subiecte în articol: horoscop zodii toxic atractie