x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Amuleta magică a fiecărei zodii. Obiectul care aduce succes și noroc

Amuleta magică a fiecărei zodii. Obiectul care aduce succes și noroc

de Moira Dună    |    17 Mai 2024   •   17:30
Amuleta magică a fiecărei zodii. Obiectul care aduce succes și noroc
Sursa foto: Hepta

Fiecare semn zodiacal are un farmec personal care îi atrage pe cei din jur și le aduce noroc.

Berbec
Cheie

Ești hotărât și motivat. Deschizi uși noi și le încui pe cele vechi. Faci ca lucrurile să se întâmple și nu te lași apăsat de trecut. Te duci după ce vrei. Îți controlezi viața. Tu deții cheile destinului tău, motiv pentru care obiectul tău norocos este o cheie.

Taur
Ghindă

Ai o legătură profundă cu natura. În momentul în care ieși afară, simți că ai intrat în casa ta. Onorezi lumea naturală și toată abundența ei. Acesta este motivul pentru care ghinda este norocul perfect pentru tine. Ghindele protejează sănătatea.

Gemeni
Zar

Fiind unul dintre zodiile cu natură dublă, zarurile reprezintă norocul pentru tine. Gândite adesea ca un simbol al șansei, zarurile sunt cuburi cu mai multe fațete care pot fi de ajutor în luarea deciziilor. Având în vedere căile tale nehotărâte, zarurile te pot ajuta să te îndrepti în direcția corectă.

Rac
Buburuză

Ești afectuos și grijuliu. Este în natura ta să îți pese de alte ființe, inclusiv de animale. Acesta este motivul pentru care gărgărița reprezintă norocul pentru tine. În diverse culturi din întreaga lume, gărgărițele sunt simboluri ale norocului.

Leu
Broasca de aur

Norocul tău este jin chan sau „broasca de aur”. Jin chan este cunoscut  în feng shui și se crede că aduce noroc și succes. Broasca de aur are rădăcini în legendele chinezești. Având în vedere dorința ta de succes, Broasca de Aur te va ajuta în eforturile tale.

Fecioara
Păpuși îngrijorate

Păpușile îngrijorate sunt perfecte pentru tine din cauza tendințelor tale de gândire excesivă. Acestea provin din Guatemala și sunt folosite pentru a ajuta oamenii să adoarmă. Înainte de a merge la culcare, pur și simplu îți ții păpușa îngrijorată în brațe și îi spui temerile tale. Se crede că anxietățile sunt apoi transmise păpușii și eliberate.

Balanta
Triunghi

Ești semnul cântarului și, prin urmare, este vorba despre menținerea echilibrului. Prin urmare, triunghiul cu trei laturi este norocos pentru tine. Din punct de vedere istoric, triunghiurile au fost folosite pentru a reprezenta ciclul vieții și al morții, precum și simbolul stabilității și armoniei.

Scorpion
Ochiul

Conexiunea ta cu intuiția ta este mai puternică decât a altor oameni. Dorința ta de răzbunare? De neegalat. Ochiul este norocul tău, care îmbină instinctele tale naturale cu nevoia de protecție împotriva dușmanilor tăi și a celor care au rea voință față de tine. Este răspândit mai ales în Turcia, unde se crede că apără de deochi. 

Săgetător
Albatros

Norocul tău este albatrosul. Acesta este un simbol al libertății. Având în vedere căile tale aventuroase, această pasăre de mare te va menține mereu în siguranță în timpul călătoriilor tale. Albatrosul este cunoscut și pentru rezistența sa, datorită aripilor sale masive. Albatrosul îți va oferi îndrumare și încurajare ori de câte ori se întâmplă să-ți pierzi drumul.

Capricorn
Trifoi cu 4 foi

Amuleta ta norocoasă este trifoiul cu 4 foi. Cunoscută ca o emblemă irlandeză a credinței, speranței, norocului și dragostei, șansele de a găsi un trifoi cu 4 foi sunt de 1 la 10.000, ceea ce face ca aceste plante mici să fie foarte rare.

Vărsător
Elefant

Ești un semn zodiacal inteligent și intelectual, motiv pentru care elefantul este obiectul tău norocos. Aceste animale magnifice sunt renumite pentru înțelepciunea lor și, de asemenea, se crede că aduc putereși stabilitate. Elefanții sunt un simbol al norocului în toată Asia, dar sunt deosebit de populari în Thailanda și India.

Pești
Iadeș

Capul tău are o casă de vacanță în nori pe care o vizitezi des. Crezi că lucrurile bune sunt mereu pe drum. Acesta este motivul pentru care amuleta ta să fie iadeșul, un simbol al speranței pentru viitor și al norocului, potrivit collective.world.com.

 

×
Subiecte în articol: zodii amuleta noroc