x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ciucă: Sfinții Apostoli Petru și Pavel, propovăduitori ai Evangheliei și piloni ai Bisericii creștine

Ciucă: Sfinții Apostoli Petru și Pavel, propovăduitori ai Evangheliei și piloni ai Bisericii creștine

de Redacția Jurnalul    |    29 Iun 2024   •   19:00
Ciucă: Sfinții Apostoli Petru și Pavel, propovăduitori ai Evangheliei și piloni ai Bisericii creștine
Sursa foto: Facebook

Exemplul lor de sacrificiu și dragoste ne învață să fim mai buni și mai iubitori, în fiecare zi, spune Nicolae Ciucă, președintele Senatului, într-un mesaj adresat cu ocazia sărbătorii Sfinții Petru și Pavel.

„Îi sărbătorim astăzi pe Sfinții Apostoli Petru și Pavel, propovăduitori ai Evangheliei și piloni ai Bisericii creștine. Petru - cel care a fost stânca pe care Hristos și-a zidit Biserica - și Pavel, apostolul neamurilor, au fost modele de curaj în fața persecuțiilor și de devotament față de credință”, susține Nicolae Ciucă în mesajul postat pe Facebook.

„Exemplul lor de sacrificiu și dragoste ne învață să fim mai buni și mai iubitori, în fiecare zi. Această zi binecuvântată să vă aducă pace, bucurie și speranță! La mulți ani tuturor sărbătoriților!”, a mai transmis liderul liberal.

Peste 495.000 de români își serbează sâmbătă onomastica, de Sfântul Petru și Pavel, potrivit statisticilor Direcției Generale pentru Evidența Persoanelor.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: petru si pavel nicolae ciuca