x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Ce rezervă solstiţiul de vară fiecărui semn zodiacal

Ce rezervă solstiţiul de vară fiecărui semn zodiacal

07 Iun 2018   •   16:00
Ce rezervă solstiţiul de vară fiecărui semn zodiacal

Solstiţiul de vară de la sfârşitul lunii iunie aduce şi câteva schimbări pentru semnele zodiacale. RD prezintă ce aduce cea mai lungă zi din an cu ea.

Berbec

Ziua de 21 iunie va fi una liniştită pentru Berbeci. Astfel, vei avea parte de momente frumoase alături de prieteni şi familie, în decorul relaxant al propriei case.

Taur

Energia pozitivă va fi prezentă în această zi, cu atât mai mult cu cât Uranus se mută în semnul zodiacal al Taurului. De asemenea, ziua se anunţă a fi productivă.

Gemeni

Este momentul în care te vei bucura să descoperi că economiile pe care le-ai tot făcut în ultima vreme se concretizează în nişte călătorii pe care ţi le doreşti de mult.

Rac

Vei fi în centrul atenţiei şi îţi dai seama că este momentul să faci unele schimbări care ţin de carieră. De asemenea, te întâlneşti cu unele oportunităţi financiare.

Leu

Eşti înconjurat de spiritualitate în această zi, cât şi de multă energie şi capacitate de a te conecta cu persoanele din jurul tău.

Fecioară

Astăzi îţi vei concentra atenţia pe problemele celor din jurul tău şi, mai mult, chiar o să reuşeşti să găseşti soluţii inspirate.

Balanţă

Problemele care au legătură cu cariera se vor afla în centrul atenţiei. Te vei confrunta cu unele provocări la locul de muncă, însă totul va fi bine în cele din urmă.

Scorpion

Nu există niciun moment mai bun decât acesta pentru a-ţi aşterne ideile pe hârtie şi pentru a pune cap la cap nişte paşi de acţiune. Ziua este caracterizată de organizare.

Săgetător

Tot ceea ce vei face pe 21 iunie va avea legătură cu un debut pe care îl vei face la sfârşitul anului. În această zi, vei simţi mai mult ca niciodată că faci lucruri pentru viitorul tău.

Capricorn

Emoţiile vor atinge cel mai înalt nivel în această zi. De asemenea, atenţia ta se concentrează asupra sufletului tău pereche.

Vărsător

Te concentrezi doar pe muncă. Vrei să dai tot ce ai mai bun, pentru a putea să avansezi în domeniul în care îţi doreşti.

Peşti

Creativitatea este prezentă şi, astfel, reuşeşti să te apuci de unele proiecte pe care le-ai tot amânat în ultima vreme.

 

×
Subiecte în articol: solstitiul de vara 21 iunie horoscop