x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Cum te influențează Mercur retrograd. De ce să te ferești

Cum te influențează Mercur retrograd. De ce să te ferești

16 Mai 2016   •   15:13
 Cum te influențează Mercur retrograd. De ce să te ferești

Până în 29 iunie, anul acesta, planeta Marte are un mers retrograd,  ceea ce înseamnă că răbdarea îți va fi pusă la grea încercare în această perioadă, scrie clickpentrufemei.ro

Nu e momentul potrivit să faci schimbări

Faptul că Marte, asociat cu impulsivitatea, egocentrismul, războiul și conflictul, nu are o mișcare directă în zodiac este semn că trebuie să ai mare grijă cu inițiativele care îți trec prin cap până la sfârșitul lunii iunie. Încearcă să fii calmă, să te gândești de două ori înainte de a te lăsa pradă energiilor negative de moment și să cântărești pe termen lung ce câștigi dacă te implici în activități noi. Dacă în mod normal această planetă are o mișcare directă și te provoacă să te focusezi pe îndeplinirea imediată a dorințelor și pe exprimarea originalității, acum nu este o perioadă propice să te aventurezi în ceea ce iese din sfera zonei tale de confort.
Ies la iveală conflicte interioare vechi

Vrei să începi ceva nou când Marte este retrograd? Poate ar fi bine să aștepți până când își reia cursul direct, deoarece multe obstacole îți pot da planurile peste cap și va trebui să amâni din proiectele pe care le aveai în minte. În această fază a planetei, se vor manifesta frustrări mai vechi, temeri, conflicte interne și nemulțumiri. E posibil să trăiești adevărate drame interioare și să te deprimi din lucruri care altădată te-ar fi făcut să zâmbești sau să te războiești, dar e și o oportunitate să faci pace cu tine și să-ți accepți defectele.

Mai multe, pe clickpentrufemei.ro

×