x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop De ce sunt Gemenii atât de încăpățânați

De ce sunt Gemenii atât de încăpățânați

27 Aug 2020   •   13:30
De ce sunt Gemenii atât de încăpățânați

Persoanele născute sub semnul Gemenilor sunt intelectuale și versatile. Dar au și o latură întunecată. Sunt printre cele mai încăpățânate zodii. Ei știu că sunt inteligenți, așa încât, atunci când trebuie să ia o decizie se blochează, scrie yourtango.com

Gemenii sunt calmi și par genul care iartă și uită. Acest lucru îi face pe ceilalți să creadă că cedează cu ușurință. Însă, deși nu sunt nervoși, pot ține ranchiună mult timp. Dacă într-adevăr îi enervezi, va trebui să fii primul care îți cere scuze, în caz contrar, Gemenii nu vor trece niciodată peste asta.

Întrucât sunt duali, pare că această încăpățânare vine de nicăieri. Acum râdeți cu un Geamăn, iar în secunda următoare îl vedeți supărat. 

Spontaneitatea și diplomația unui Geamăn maschează o mulțime de emoții și nerăbdare. Sunt semne de aer, alături de Balanță și Vărsător. 

Au întotdeauna zece cărți într-o mână, unsprezece proiecte diferite și douăzeci de documente deschise pe ecranul calculatorului. În plus, nu uită niciodată ce învață. 

Acest lucru face ca Gemenii să fie personalități carismatice și artistice, precum Kanye West, Marilyn Monroe și Angelina Jolie.

Sunt deștepți

Ei au întotdeauna ceva interesant de spus, își pun în permanență întrebări. Controversați și  îndrăzneți, Gemenii sunt mereu în schimbare și nu le plac oamenii care se ghidează după experiențele anterioare. Ei trăiesc într-o lume construită după propria lor minte. Dacă le respingeți judecata, contestați întregul fundament ale existenței lor. 

Urăsc autoritatea

Un Geamăn simte că încerci să-i controlezi, așa încât va încerca să se despartă de tine, dar într-un mod foarte diplomat. Ei își urmăresc scopurile și merg încotro îi duce viața. Asta înseamnă că părinților, profesorilor, șefilor le este incredibil de greu să-și exercite influența asupra lor. Ei vor lupta pentru a-și păstra independența. 

Gemenii își folosesc încăpățânarea pentru a eviscera verbal autoritatea pe care o disprețuiesc. Acest lucru nu este amuzant, mai ales când fac parte dintr-un grup. Ei cred că regulile nu li se aplică. Acest lucru le dă un fals sentiment de invincibilitate și sunt prea încăpățânați să observe că este ceva în neregulă cu asta. Așa că este puțin cam greu să te bazezi pe ei și poți să te trezești blocat de atitudinea lor.

Se gândesc doar la ei

Sunt sufletul petrecerii, așa că nu încercați să-i îndepărtați din lumina reflectoarelor. Gemenii sunt prieteni grozavi pentru că vin mereu cu lucruri noi. 

Aproape totul se află în zona lor de confort, astfel încât sunt total dispuși să exploreze idei nebunești. Acest lucru face din ei niște personalități vibrante. Știu să se adapteze oricărei situații sociale și găsesc imediat distracția. Știu mereu pe cineva care cunoaște pe altcineva, care vă poate duce acolo unde se întâmplă lucruri uimitoare. 

Însă, uneori, intensitatea lor este cam greu de susținut. Sunt încăpățânați când vine vorba de distracție. Doar ei știu care sunt cele mai tari locuri, doar ei știu cine sunt oamenii buni și răi cu care să se asocieze.

 

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: horoscop zodiac gemeni