x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 1 martie 2021. Săgetătorii vor începe o nouă relație de dragoste

Horoscop zilnic, 1 martie 2021. Săgetătorii vor începe o nouă relație de dragoste

28 Feb 2021   •   22:45
Horoscop zilnic, 1 martie 2021. Săgetătorii vor începe o nouă relație de dragoste
Sursa foto: Hepta

Horoscop Berbec

Luni este o zi minunată pentru a scutura pânzele de păianjen și a face ceva solicitant din punct de vedere fizic. Poate vă petreceți ziua făcând curățenie în casă. Sau puteți ajuta un prieten să se mute și să vă petreceți după-amiaza ridicând mobilier și cutii. Orice exercițiu vă va servi ca o modalitate de a ameliora stresul zilei, astfel încât să vă puteți ocupa de acele sarcini pe care le aveți în așteptare de ceva timp.

Horoscop Taur

Așteptați-vă la o întâlnire neprevăzută, ceva care vă poate inspira mult sentimental, deoarece sunteți pe un ton foarte sensibil și receptiv. În timpul zilei veți avea diferite presimțiri și veți fi mai perspicace față de gândurile și sentimentele altora. Dacă vă aflați în domeniul artelor, profitați de fiecare sursă de inspirație. Nu vă întrebați dacă este practic sau nu! Inspirați-vă ca un design al universului.

Horoscop Gemeni

Există bani pe drum, dar numai dacă vă concentrați energia într-o singură direcție și nu vă diluați așa cum se întâmplă adesea când conducătorul dvs. este într-un tranzit retrograd. Această săptămână care începe cu un ton de bucurie și entuziasm, mai ales la nivel sentimental, un moment al reuniunilor, al experiențelor în comun.

Intuiția ta înnăscută și imaginația exuberantă te vor ajuta la locul de muncă. Pe plan profesional, schimbările pozitive sunt la vedere, deși ele sunt evidente doar pentru dvs. Lasă-ți imaginația să te ghideze.

Horoscop Rac

Inițiați una dintre acele etape frumoase din viața voastră care vă vor stimula și proiecta către noi realități, atât sentimentale, cât și profesionale. O persoană foarte interesantă te va căuta și poate va apărea o relație interesantă între voi doi. Aceasta este o perioadă de posibilități în care totul se poate întâmpla pozitiv în viața ta. Natura ta de obicei extrovertită și adesea radicală ar putea deveni mai conservatoare astăzi, ca urmare a influențelor planetare din această zi. Dacă știi să profiți de ea, această stare de spirit poate fi foarte benefică pentru tine. Poate adăuga seriozitate zilei dvs., ceea ce este foarte convenabil pentru activități precum stabilirea obiectivelor, planificarea bugetelor sau recuperarea.

Horoscop Leu

O călătorie de lucru sau o întâlnire socială vă pot aduce mai aproape de cine va reprezenta o schimbare în viața voastră în această lună a echinocțiului care începe astăzi și în care nativii din zodia dvs. Leu vor culege succese constante.

În munca ta, totul va merge mai lent decât de obicei, din cauza unor distrageri. Sentimentele și evenimentele din trecut pe care le-ai considerat uitate reapar în mintea ta, provocându-ți îngrijorare. Ar fi mai convenabil dacă vă concentrați asupra sarcinilor de rutină pe care le puteți face automat. 


Horoscop Fecioară

Pentru a avea succes în tot ceea ce v-ați propus, trebuie să vă stabiliți obiective specifice și astfel să contracarați efluviul retrograd al conducătorului vostru, Mercur. Puneți ordine în treburile dvs., deoarece va trebui să folosiți anumite hârtii în câteva zile. Dacă aveți documentele organizate și totul va merge bine. Ceea ce ar trebui să evitați este amânarea, adică lăsând totul în ultimul moment și nefiind atent la detalii în acel moment. Deoarece procesele tale mentale nu sunt la fel de ascuțite, vei fi ușor distras. Starea ta de spirit nu va fi cea mai bună, așa că lasă să treacă câteva zile înainte de a te dedica acestui tip de sarcină. Dacă este ceva urgent, nu ezitați să cereți ajutor. 

Horoscop Balanța

Începi un ciclu revitalizant din viața ta. Fiecare întâlnire este diferită și totul este nou, se schimbă, se transformă. Amintiți-vă întotdeauna că oamenii inteligenți gândesc și apoi vorbesc. Faceți parte din acel grup special, Balanță, așa că astăzi controlați-vă limba, deoarece rareori trebuie să regretăm când păstrăm tăcerea.

Uneori se pare că, oricât ai încerca, nu poți determina oamenii să-ți asculte punctul de vedere. Astăzi va avea loc o schimbare frumoasă față de rutina zilnică, deoarece prietenii și colegii vor începe să-și aprecieze opinia. Oamenii vor începe să observe că recenziile dvs. sunt foarte bine gândite și cercetate. Acest lucru va determina mai mulți oameni să acorde o atenție serioasă feedbackului dvs. în viitor, ceea ce va fi minunat!

Horoscop Scorpion

Luni, veți primi informații mixte care vă pot deruta atunci când luați decizii economice importante, deoarece opțiunile sunt tentante, dar fiți atenți înainte de a semna contracte pe termen lung, deoarece ați putea greși. De asemenea, vei pune capăt anumitor situații jenante sau îndoieli care te-au ținut îngrijorat sau nostalgic în zilele trecute. 

Aceasta poate fi o zi foarte aglomerată. S-ar putea ca cineva apropiat să vă ceară sfaturi cu privire la gestionarea resurselor lor, poate din cauza succeselor dvs. din trecut. Acest lucru va dura mai mult decât era planificat, dar vă veți bucura să vă ajutați prietenii. 

Horoscop Săgetător

Vei fi motivat să începi o relație de dragoste cu cineva pe care tocmai l-ai cunoscut. Viața ta amoroasă s-a stabilizat odată cu impactul lui Venus în tranzit către elementul tău de foc și trebuie să folosești această liniște pentru a realiza alte aspecte personale și familiale. Există vești minunate în sectorul dvs. al economiei și al muncii, iar această etapă pe care o trăiți va fi una de bucurie și realizare.

Horoscop Capricorn

Ar trebui să te bucuri mai mult de viață. Scapă de gelozie și suspiciuni din mintea ta, acum nu este momentul pentru asta. Este posibil ca apelurile telefonice sau e-mailurile către prietenii dvs. să nu ajungă la destinație. Aveți răbdare când contactați alte persoane. Dacă este urgent, ar fi bine să mergi să vezi persoana în cauză, la modul vechi. În acest moment este cel mai eficient mod de a comunica cu ceilalți.

Horoscop Vărsător

Acțiunea este cuvântul cheie astăzi. Este bine că nu aveți prea multă încredere în prietenia unor oameni cunoscuți recent, deoarece ați putea petrece prea mult timp cu ei și asta ar fi contraproductiv. Evitați să vă certați din motive minore, aceasta slăbește legăturile sensibile care vă unesc cu ceilalți. Deci relaxați-vă și bucurați-vă. 

Horoscop Pești

Începeți un ciclu romantic cu o intensitate mare și tot felul de recompense. De acum înainte veți găsi situații noi în care vă veți demonstra nu numai inteligența, ci și intuiția și calitatea celui de-al șaselea simț. Aceasta este luna ta și pe măsură ce se dezvoltă această fază astrală, te vei simți mai complet și mai fericit.

Eforturile tale de a-ți pune casa în ordine cu siguranță au dat roade. Casa ta este minunată. Toți cei care sosesc comentează acest lucru. 

 

×
Subiecte în articol: horoscop Horoscop 1 martie