x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 10 august 2018. Balantele vor primi o veste trista

Horoscop 10 august 2018. Balantele vor primi o veste trista

09 Aug 2018   •   16:42
Horoscop 10 august 2018. Balantele vor primi o veste trista

Horoscop zilnic 10 august . Afla ce ti-au harazit astrele astrele pentru ziua de vineri.

 

Horoscop 10 august LEU

Discută cu ceilalţi despre planurile tale pentru că, momentan, nu deţii toate informaţiile pentru a le pune în aplicare. Va apărea cineva cu mai multă experienţă care îţi va transmite exact pontul de care aveai nevoie. Nu e o ruşine să recunoşti că nu ştii ce e de făcut în anumite situaţii, deci cere sfaturi, cere ajutor, întreabă în stânga şi-n dreapta până dai de omul potrivit care deţine cheia la întrebarea ta cea mai dificilă.

Din relaţia cu ceilalţi ai multe de învăţat iar ceea ce urmează să descoperi, va deveni mai apoi sursă de înţelepciune şi pentru alţii, pentru că vei transmite şi tu, mai departe, ceea ce afli acum.

 

Horoscop 10 august FECIOARA

Linişteşte-te în cursa ta nebună spre marile scopuri, pentru că nu acesta e ritmul care se potriveşte procesului spre care ai pornit! E nevoie de o abordare calmă, tihnită, lentă a acestei probleme, deci nu pretinde rezultate imediate. Aminteşte-ţi de cheia tuturor lucrurilor – răbdare – şi ai să vezi că bine se aşează toate!

Eşti în miezul unei acţiuni, a început de ceva vreme şi încă mai durează ceva vreme, dar important acum nu e nivelul pe care te afli şi cât mai ai până la capăt, ci faptul că totul evoluează conform planurilor. Continuă să investeşti resursele tale pozitive în acest proiect, conştient că nu se clădeşte repede, că eşti încă pe drum, dar important e că eşti pe calea cea bună!

 

Horoscop 10 august BALANTA

Vestea care ajunge azi la tine te cam întristează, deoarece are la bază un neadevăr. Cineva are de suferit de pe urma unei decizii defavorabile venite de sus, poate chiar cu tentă oficială, şi suferi alături de cel înfrânt de un verdict. Nu stă în puterea ta să-l ajuţi să îndrepte lucrurile, ci ajunge doar să-i ridici moralul ca să depăşească şocul iniţial.

Uneori, justiţia nu e chiar atât de justă cum ar trebui să fie, ci se mai câştigă victorii şi pe suferinţa altora, şi e normal să fii revoltat alături de cel care are astăzi de pierdut din pricina altora nu la fel de corecţi.

 

Horoscop 10 august SCORPION

Prea te laşi influenţat de atmosfera sumbră din jurul tău, dacă ai nimerit printre oameni singuri, bolnavi, cu probleme. Dar nu: tu nu te alături suferinţei lor, nu aceasta e atitudinea potrivită pentru tine! Tocmai de aceea ai apărut tu în calea lor, pentru a le oferi căldură, încredere, susţinere, pentru a le ridica moralul şi ai să vezi ce uşor îi scoţi şi pe ei din depresie.

Fii alături de ei, deschide-ţi inima, braţele şi urechea către ei, pentru că aşa vor vedea că nu sunt singuri în lupta cu problemele. Un simplu zâmbet la final sau chiar un suspin adânc după discuţia cu tine vor fi un semn că ţi-ai atins scopul: acela de a-i ajuta să se elibereze de povara pe care o au pe suflet.

 

Horoscop 10 august SAGETATOR

Ce zi frumoasă se anunţă la orizont, în care bucuria, buna dispoziţie, distracţia vor fi la ele acasă. Înconjoară-te de oameni veseli şi optimişti care te vor atrage în bucuria lor, într-o acţiune colectivă de-a dreptul amuzantă.

A lucra într-o atmosferă atât de destinsă, de luminoasă şi, de ce nu, distractivă, va fi în beneficiul rezultatelor finale, pentru că o glumă bună, un ton jucăuş şi o relaţie tonică de prietenie vor sta la baza unui succes de zile mari de care fiecare va beneficia în felul său. În asemenea anturaj vesel, e posibil să fie loc şi de gesturi de iubire!

 

Horoscop 10 august CAPRICORN

Familia te înconjoară cu multă căldură şi încredere, pentru că aşteaptă de la tine un anumit gest. Trebuie să-ţi iei inima în dinţi şi să dai startul unei acţiuni de care vor beneficia toţi ai casei, la urma urmei, dar greul deciziei cade pe umerii tăi.

Totuşi, bucuria cu care te privesc ceilalţi şi stimulentele sincere care vin din partea lor sunt exact sursa de energie pozitivă de care ai nevoie pentru a analiza situaţia limpede şi corect şi, apoi, pentru a lua decizia cea bună, ce va lucra în avantajul tuturor celor dragi. Dacă ai vedea din partea lor rezerve, nu ai mai avea acelaşi curaj.

 

Horoscop 10 august VARSATOR

Dacă ai nevoie de un sfat avizat, caută pe cineva cu mai multă experienţă de viaţă, care e acolo să-ţi deschidă mintea şi inima. Că e un duhovnic cu care ai o relaţie specială, că e un părinte care te-a înţeles întotdeauna corect, că e un consilier care te ascultă şi apoi îţi oferă îndrumare, norocul tău e că ai la cine apela chiar şi în cele mai tulburi momente.

El vede lucrurile dintr-o altă perspectivă, ca atare, dacă tu te simţi rătăcit şi nu găseşti calea, cere ajutorul! Dacă nu găseşti ajutorul într-o formă umană, vorbeşte direct cu divinul din tine şi vei vedea ce repede se risipeşte ceaţa! Nu ezita, deci, să baţi la uşa potrivită!

 

Horoscop 10 august PESTI

Ai norocul să treci prin spaţii aglomerate care, de obicei, te-ar fi deranjat, dar nu şi azi, pentru că acolo ai ocazia de a întâlni exact acele persoane de care ai nevoie. Ele îţi oferă sfaturile potrivite, soluţiile salvatoare, informaţiile corecte care vor rezolva o serie de probleme cu care te confrunţi în prezent.

Nu fugi de lume, intră în contact cu oameni cât mai diferiţi, pentru că această varietate de idei şi de opinii se va dovedi a fi răspunsul potrivit la marile tale întrebări existenţiale. De la astfel de oameni ai multe de învăţat, chiar dacă par a fi păreri contradictorii.

Horoscop 10 august BERBEC

Nu cu ton ridicat şi nici cu predici severe îi vei convinge pe cei care nu sunt de acord cu tine să te asculte, ci numai cu duhul blândeţii! Lasă autoritatea deoparte, nu te lăsa copleşit de orgolii, ci încearcă să abordezi conflictul de astăzi cu maximă toleranţă.

Fără nervi, fără judecăţi de valoare sau etichete nemeritate, totul poate reveni uşor la o binefăcătoare stare de calm, ba chiar ai putea dezamorsa şi unele din cele mai acerbe conflicte din jurul tău cu o asemenea atitudine. Rămâi calm şi amabil, n-are ce să strice!

 

Horoscop 10 august TAUR

Eşti tras în prea multe părţi şi, când încerci să mulţumeşti atâtea planuri simultan, rişti să scapi din vedere detalii importante şi să generezi gafe. Chiar dacă vei încerca să scapi de efectele propriilor neglijenţe cu un dram de umor, totuşi va veni un moment când vei fi copleşit de atâtea chestiuni pe cap şi vei începe să uiţi, să greşeşti, să sari peste aspecte importante.

Ar fi mai bine să alegi, din toate câte ai pe lista de urgenţe, un singur plan asupra căruia să te concentrezi, dar probabil şefii şi colaboratorii îţi aruncă prea multe pe umeri şi nu-i poţi refuza, ceea ce te obligă să iei mai mult decât poţi duce.

 

Horoscop 10 august GEMENI

Ai avea două căi de evoluţie într-un proiect la care îţi aduci contributia, dar nu poţi merge pe ambele simultan, ca atare este vremea unei alegeri dificile. Amândouă au şi avantaje şi dezavantaje, ca atare cântăreşte-le cu mare atenţie, fără a lăsa emoţia să decidă în locul raţiunii.

Vei alege varianta optimă pentru tine, dar nu o vei pune în aplicare decât atunci când vei fi sigur că deţii toate mijloacele şi informaţiile de a transforma o idee într-o reuşită. Până atunci studiezi, analizezi, munceşti, ca să fii sigur că e calea cea bună!

 

Horoscop 10 august RAC

Eşti plin de energie la serviciu, poate datorită unui stimulent care te determină să dai tot ce ai mai bun din tine. Cu asemenea motor la turaţie maximă, toate ar trebui să meargă ca pe roate, pentru că ai convingerea că tot ce faci e de succes. Ar fi bine să porneşti ceva nou astăzi, pentru că deţii toate resursele pozitive pentru a duce la capăt repede şi bine acest nou proiect.

Ziua e potrivită iniţiativelor îndrăzneţe, ţintind cât mai sus. Mai mult decât atât: sunt mari şanse să faci un pas înainte în carieră, o ocazie rară de promovare, de avansare profesională sau de atingere a unui apogeu mult visat. Ţinteşte sus, pentru că poţi!

 

Horoscop oferit de acvaria.com

×