x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 2 decembrie 2018. Eliberează-te de regulile altora, fii cu un pas înainte!

Horoscop 2 decembrie 2018. Eliberează-te de regulile altora, fii cu un pas înainte!

01 Dec 2018   •   19:08
Horoscop 2 decembrie 2018. Eliberează-te de regulile altora, fii cu un pas înainte!
Sursa foto: pixabay.com

Horoscop zilnic 2 decembrie. Află ce ți-au hărăzit astrele pentru ziua de duminică.

Horoscop 2 decembrie Săgetător. Tu eşti un creator prin excelenţă şi tot ce iese azi din mintea sau din mâinile tale e demn de laudă, din partea altora, şi de mândrie, din partea ta. Canalizează-ţi energia fantastică spre un domeniu care poate creşte azi sub ochii tăi, ca un aluat pus la dospit, deci nu pierde vremea pe lucruri mărunte şi nici nu te mulţumi să te ocupi de sarcini de rutină. Azi se poate naşte ceva deosebit din resursele pe care le pui în joc, pentru că eşti bine susţinut de inspiraţie, de spirit de iniţiativă, de imaginaţie bogată, de un spirit creativ ieşit din comun, care, puse laolaltă, pot duce la rezultate de excepţie. Apucă-te de treabă, deci!

Horoscop 2 decembrie Capricorn. Greu te vor înţelege ceilalţi, astăzi, pentru că te comporţi atipic: parcă eşti un rebel pus pe fapte mari, care nu se supune nimănui, care îşi pune în valoare doar propria originalitate, un deschizător de drumuri care nu acceptă reguli sau ordine rigide de la alţii. Menţine-ţi acest spirit de independenţă care te cuprinde, pentru că poate fi exact ce aveai nevoie ca să schimbi o stare de lucruri ce alunecase în monotonie şi banal. Prin deciziile ciudate, îndrăzneţe, revoluţionare de astăzi, practic întorci totul pe dos, dar îi dai şi o cu totul alt direcţie de evoluţie, care ţi se pare mult mai interesantă şi entuziasmantă. Eliberează-te de regulile altora, fii cu un pas înainte!

Horoscop 2 decembrie Vărsător. Eşti în faţa unei schimbări de sens în viaţa ta şi nu eşti foarte sigur de direcţia pe care trebuie să mergi. Eşti influenţat de zvonurile care se vehiculează în jurul tău şi care nu te stimulează deloc, dimpotrivă, te ţin pe loc, îţi insuflă o teamă profundă pentru ce va urma şi practic nu te lasă să rişti nimic. Dacă ai putea ieşi din acele medii în care se vorbeşte numai de lipsuri şi probleme, ar fi în avantajul tău, pentru că tu deţii toate resursele ca să faci faţă cu brio acestei provocări, dacă nu te-ar trage înapoi anturajul.

Horoscop 2 decembrie Pești. Te gândeşti serios la o schimbare de direcţie în carieră, pentru că pretenţiile tale au crescut şi experienţa ta s-a extins şi ea în ultima vreme, pe parcursul ultimilor ani de studiu. Trebuie să arăţi lumii cine eşti, ce poţi, cât de bine te-ai pregătit în perioada de acumulare de informaţii şi să găseşti noua formă de a-ţi împlini rolul pe pământ prin munca de zi cu zi. Dacă apare azi informaţia de care aveai nevoie pentru această schimbare de direcţie, pune-o imediat în practică şi porneşte spre noul sens care va avea efecte dintre cele mai bune în plan profesional, pe termen lung.

 

Horoscop 2 decembrie Berbec. Ai mare noroc că cineva drag şi mai matur este alături de tine şi îţi dă sfaturi venite din inimă. Te poţi baza întru totul pe ceea ce îţi transmite, pentru că sunt cuvinte născute şi dintr-o minte limpede şi experimentată, şi dintr-un suflet mare! Îţi vrea binele şi pentru că ţine cu adevărat la tine, nu îţi va spune decât ceea ce este în avantajul tău, sursă de înţelepciune şi de iubire deopotrivă. Azi descoperi cine e lângă tine trup şi suflet, pentru că există cineva implicat, dornic să te ajute şi gata să te îndrume, dacă îi ceri sfatul.

Horoscop 2 decembrie taur. Dacă te cramponezi atât de starea de confort instalată doar de teama schimbării, ai putea rata ocazii mult mai bune decât cea de care te ţii acum cu dinţii. Relaxează-te un pic în faţa noilor provocări, fără a te gândi ce te aşteaptă! Eşti în deplină siguranţă să faci o modificare de decor, de sens, de atitudine în faţa noului, chiar dacă, la prima vedere, e mai comod să rămâi cu lucrurile deja cunoscute şi înrădăcinate. A te complace în stagnare doar din puţină lene, nu e în avantajul tău, deci acceptă noul cu mai multă seninătate şi încredere.

Horoscop 2 decembrie gemeni. Tot calmul ce părea să se fi aşezat peste un plan ajuns la un nivel satisfăcător dispare peste noapte din cauza unei veşti care agită spiritele. Eşti conştient că de tine depinde modul în care restabileşti normalitatea peste această problemă, dar, pe moment, cât timp apele sunt atât de tulburi, eşti nervos şi pierzi controlul acestei probleme. Încearcă să laşi un pic lucrurile să se clarifice înainte de a te apuca să construieşti totul la loc, pentru că acum, prins în mijlocul furtunii, rişti să strici şi mai mult doar pentru că ţi-ai pierdut cumpătul.

Horoscop 2 decembrie Rac. Îţi faci prea multe griji cu privire la veniturile sau resursele tale financiare. Nu trebuie să calculezi în permanenţă cât ai acumulat sau cât mai ai de primit din diverse surse, pentru că de fiecare dată vor apărea şi banii necesari pentru cheltuielile curente. Mai mult decât atât: ai tu un talent al tău care, dacă ar fi pus serios la treabă, ar genera venituri suplimentare, dar ţi-e frică să te foloseşti de ele. Îţi pui prea multe întrebări: e rentabil ce fac, am toate calităţile pentru a transforma ce ştiu într-o afacere? Nu-ţi mai pune întrebări, ci încearcă să faci primul pas spre profit, fără teamă!

Horoscop 2 decembrie Leu. Eşti axat pe ce va fi în viitor, fără să te mai preocupe trecutul şi bine faci! Dai dovadă de un optimism molipsitor, de parcă toate experienţele deja acumulate nu mai au nici un rol, decât acela că ai învăţat ce era de învăţat din ele. Tot ce a fost trist, tot ce n-a mers bine până mai ieri, amintirile neplăcute de demult s-au şters şi acum te concentrezi cu toată fiinţa către un ţel nou, mult mai înalt şi mai important, către care vâsleşti cu energie. Dacă îi mai atragi şi pe cei dragi alături de tine în acest demers, succesul este tot mai aproape!

Horoscop 2 decembrie Fecioara. Nu te juca aşa cu banii de care dispui, pentru că azi eşti cam aerian şi eşti gata să închei tranzacţii incomplet analizate, cu un mare factor de risc. Neglijenţa cu care manipulezi banii şi atitudinea uşuratică pe care o abordezi când vine vorba de afaceri, cheltuieli, plăţi pot avea ca efect erori neplăcute din care umorul nu te poate scoate aşa cum ai crede. Cântăreşte mai atent orice tranzacţie financiară, oricât de măruntă, numără-ţi până şi restul pe care-l primeşti la cumpărături, pentru că eşti pasibil de o pagubă. Nu mare, dar suficient cât să-ţi strice ziua.

Horoscop 2 decembrie Balanța. Disputele din familie sunt absolut normale la atmosfera ceva mai tensionată a acestei zile. De fapt, nu reuşeşti să te rupi de motivele de enervare de peste zi şi vii cu ele acasă, gata să strici şi aici atmosfera. Fă un efort să te debarasezi de tot ce te-a supărat pe parcursul zilei, ca acasă să menţii dialogul pe un teren armonios, altfel arunci în aer toată buna înţelegere dintre tine şi membrii familiei. Mai mult: prezenţa celor dragi devine balsamul de care ai nevoie la capătul unei zile agitate, deci bucură-te de veselia copiilor sau de afecţiunea partenerului îndreptate spre tine. Nu-i alunga!

Horoscop 2 decembrie Scorpion. Parcă ai fi consemnat la domiciliu, dar nu-ţi displace deloc să stai acasă, mai ales dacă ai tot felul de treburi de rezolvat între pereţii locuinţei tale. Preocuparea ta numărul unu se îndreaptă spre confortul tău domestic, încât nu ar fi de mirare să întorci toată casa pe dos ca să rearanjezi totul. O curăţenie generală ar suna excelent la dorinţa ta de a schimba mediul în care trăieşti, dar, cu ceva noroc, poate e chiar vorba de o mutare în altă casă, în alt decor. Se resimte un aer proaspăt, confortabil şi tihnit: e o plăcere să te bucuri de mediul tău casnic.


Horoscop oferit de acvaria.com

×