x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop HOROSCOP 2019 prezentat de Mariana Cojocaru. Noul an este afectat de axa Rac-Capricorn

HOROSCOP 2019 prezentat de Mariana Cojocaru. Noul an este afectat de axa Rac-Capricorn

01 Ian 2019   •   23:47
HOROSCOP 2019 prezentat de Mariana Cojocaru. Noul an este afectat de axa Rac-Capricorn

HOROSCOP 2019. Mariana Cojocaru a prezentat în emisiunea „Subiectiv” de la Antena 3 previziunile astrale pentru fiecare zodie.

HOROSCOP 2019. Capricorn

Există unii foarte așezați cu o structură saturniană bună, foarte înțelepți. Când vorbim de Capricon în 2019, datorită faptului că discutăm de o karmă negativă, pentru unii va fi dură, neiertătoare. Cei înțelepți, care au natură pozitivă, știu ce este adevărata credință, care au știut să se pună la adăpost, nu vor avea un an dificil, dimpotrivă. Cei superficiali, care au luat viața în derâdere sau nu au avut o carieră organizată pot avea de suferit în 2019.

HOROSCOP 2019. Vărsător

Au în 2019, va fi Lilith în prima jumătate a lui 2019. Se spune că dă un plus de carismă și frumusețe, există două variante de interpretare: dacă Eva este Luna Albă, Lilith este Luna Neagră. În Paradis, Adam a avut-o pe Lilith. Dumnzeu pentru că cei doi au păcătuit, i-a făcut din coastă altă femeie, pe Eva. Există două variante: unii care nu sunt foarte așezați, fideli, care nu știu ce înseamnă rafinamentul, există Vărsători care au conjucție și vor profita cu norocul divin. Unii vor fi protejați de acest noroc divin, alții vor zbura din floare în floare. Protecția pe care o vor avea prin intermediul îngerilor, a ceea ce înseamnă întreaga structură care există în biserica. Credința ne dă o aură aparte.

HOROSCOP 2019. Pești

Sunt susținuți într-un astfel de an. Dacă vorbim de o astfel de axă Rac-Capricorn, pot să aibă tot felul de evenimente interesante. În sensul în care pot să treacă prin tot felul de stări, de emoții, diferă de la om la persoana, unul care urcă, altul care coboară, când vorbim de un Pește pozitiv, structura de sextil pe care Soarele natal din Pești o face cu karma negativă din Capricorn poate să facă curățenie în agenda de prieteni. Alții pot în plan sentimental să cunoască pe cineva, pot să se gândească la tot ce ține de intuiție, de creativitate, de frumusețe, pot pune în valoare mult mai bine. Într-un astfel de an, dacă Pești se întâlesc cu peștișorul de aur să ni-l trimită la toți.

HOROSCOP 2019. Berbec

2019 este afectat secundar de axa Rac-Capricorn. Secundar e Berbecul și Balanța. Pe astrograma natală, până pe 7 martie, Uranus va fi în Berbec și va face un aspect interesant cu celelalte planete. Până pe 7 martie, trebuie să-și revizuiască acțiunile din ultimii 7 ani de zile, ce au făcut și ce nu au făcut bine, trebuie să fie atenți, când Uranus va trece în Taur trebuie să se gândească la noi surse de venit, noi oportunități, noi filoane, nu au voie să plângă pentru că Uranul este o planetă puternică. Atunci tot ce ține dorința de a face ceva nou, inedit, de a șe pune în valoare îi va ghidona către un traseu nou. E un an interesant. Când spunem bun e pentru cei ambițioși, deschiși, cu sclipiri de geniu.

HOROSCOP 2019. Taur

Începând cu 7 martie se bucură de prezența lui Uranus, care va sta 7 ani de ani de zile, pe parcursul anului va face opoziție cu planetele din Scorpion, să fie atenți la relațiile matrimoniale, Taurii care sunt în relații incompatibile sau care au asociere, alianțe nu tocmai statornice. Cei care au ales bine pot să se bazeze pe partenerii lor, pe oamenii din preajmă, Este un an interesant pentru cei care își doresc o nouă iubire în viața lor, relații care pot să apară, relații interesante între Taur și Vărsător.

HOROSCOP 2019. Gemeni

Opoziția care se formează cu Jupiter din Săgetător, există Gemeni care vor avea parte de jumătate din noroc, și Gemeni care pot să aibă norocul blocat. Atenție la blocaje, la cumpene, la tensiunile care pot să apară, în zona financiară, comercianți care pot câștiga, alții pot pierde, la partea sentimentală în sensul în care unii pot fi mult mai atenți la raporturile de muncă, la profesiile pe care și le aleg. Dacă nu faci ceea ce îți place, nu ai decât să plângi de ceea ce ți se întâmplă.

HOROSCOP 2019. Rac

Sunt vizați în mod direct de eclipsele lui 2019, cu momente cruciale, cu eclipsa din 5-6 ianuarie de eclipsa de Soare, în zodia Capricornului, mai vorbim de eclipsa din 21 ianuarie, o altă eclipsă care e la graniță între Vărsător și Capricorn, 16 iulie care va fi la Rac acasă, și eclipsa din 26 decembrie, inelară de Soare, pot avea cumpene, unii chiar își pot termina mandantul terestru, Raci care pot divorța, alții se pot căsători, atenție cu cine. Racul are un an complicat și doar cei foarte norocoși se pot bucura de promovări, ascensiune spectaculoasă, pot să facă în așa fel încât multe din lucrurile din care nu erau așezate să fie acum într-o ordine altfel.

Citeste aici horoscopul integral

×
Subiecte în articol: mariana cojocaru horoscop 2019