x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 21 decembrie 2018. Schimbările pot veni ca tăvălugul în viaţa ta, dar nu te poţi opune lor!

Horoscop 21 decembrie 2018. Schimbările pot veni ca tăvălugul în viaţa ta, dar nu te poţi opune lor!

20 Dec 2018   •   15:58
Horoscop 21 decembrie 2018. Schimbările pot veni ca tăvălugul în viaţa ta, dar nu te poţi opune lor!

Horoscop zilnic 21 decembrie. Afla ce ti-au harazit astrele pentru ziua de vineri.

Horoscop 21 decembrie Sagetator. Nici nu-ţi vine a crede ce bine se rezolvă azi o problemă cu care te-ai confruntat multă vreme, dar care îşi găseşte soluţia aproape peste noapte. E un noroc chior, s-ar putea spune, de parcă ţi se face dreptate într-o clipă, în ciuda eforturilor de luni de zile de dinainte. Practic, treci prin locul potrivit în momentul potrivit pentru a le reaşeza pe toate pe făgaşul normal. Ai motive de bucurie, pentru că resimţi această situaţie ca pe un drept recâştigat pe merit şi pentru care ai de ce să fii fericit.

Horoscop 21 decembrie Capricorn. Iubirea cere, înainte de orice, încredere unul în altul şi acelaşi lucru îl vrea cel drag de la tine. Dacă tu îi pui la îndoială toate vorbele, toate gesturile, toate intenţiile, cum să evolueze relaţia spre un nivel superior? Lasă-te dus de val cu maximă încredere, pentru că ai alături de tine un om demn de iubire. Nu are rost să-i cauţi nod în papură, nici să-l bănuieşti de cine ştie ce gesturi incorecte, pentru că el chiar nu face nimic care să merite suspiciunea ta. Dacă tu nu te simţi cu musca pe căciulă, dedică-te acestei relaţii cu inima deschisă, punând în prim plan sinceritatea, loialitatea, fidelitatea, şi rezultatul nu poate fi decât o iubire fericită.

Horoscop 21 decembrie Varsator. Schimbările pot veni ca tăvălugul în viaţa ta, dar nu te poţi opune lor! Sunt transformări pe care, vrei nu vrei, tot trebuie să le accepţi, chiar dacă pe moment par complicate. Tu oricum eşti un mare amator de provocări, ca atare o situaţie ca cea de acum, care pică din senin în calea ta, nu-ţi displace, ba dimpotrivă, pare incitantă şi abia aştepţi să vezi unde duce. Fii deci pregătit să răstorni munţii, să schimbi major macazul, să dărâmi tot ce ai construi pentru a o lua în altă direcţie, deoarece modificările pot fi radicale, dar eşti de părere că sunt obligatorii şi merită să le faci.

Horoscop 21 decembrie Pesti. Eşti atras pe o pistă falsă şi îţi vei da seama că ai consumat inutil timp şi energie mult mai târziu, după ce te vei fi implicat deja prea mult în această acţiune înşelătoare. Fii mai atent la detalii, pentru că sunt suficiente informaţii premergătoare care pot fi interpretate greşit, dar dacă ai analiza un pic la rece situaţia, ţi-ai da seama unde greşeşti. Cineva te împinge într-o direcţie amăgitoare, dar numai de luciditatea ta depinde dacă îi urmezi sfaturile sau te opreşti la timp, înainte de a fi prea târziu să mai repari ceva.

Horoscop 21 decembrie Berbec. Fiecare pas pe care îl faci îţi confirmă din ce în ce mai bine victoria către care te îndrepţi. Vin în fiecare clipă noi şi noi detalii care contribuie la reuşita cea mai mare care te aşteaptă la capăt. Eşti foarte motivat să duci mai departe acel plan care evoluează foarte bine! Etapă după etapă, construieşti un succes de toată frumuseţea, de aceea nu trebuie să scazi ritmul nici un moment. E un succes care se ridică lent, picătură după picătură, dar deja se vede clar încotro merg lucrurile, perspectivele fiind mai mult decât promiţătoare. Nu te opreşti din mers ci menţii acelaşi ritm constant şi bun de înaintare!

Horoscop 21 decembrie Taur. Nu te compara cu cei din preajma ta, pentru că azi nu atragi lângă tine oameni care să-ţi semene sau care măcar să aibă ceva în comun cu tine. Dacă te priveşti pe tine prin prisma lor, ca şi cum ei te-ar reflecta pe tine, greşeşti amarnic. Tu nu eşti aşa: nici pesimist ca ei, nici trist ca ei, nici neputincios ca ei, ca atare fă abstracţie de oamenii care îţi stau prin preajmă şi nu te implica în treburile lor. Da, poate ai dori să le ridici moralul, dar nu te ajută cu nimic compasiunea cu care îi tratezi. Ei vor încerca să te tragă pe tine în jos, pentru că nu suportă ca alţii să se simtă mai bine, deci mai bine pleci de lângă asemenea surse de energie negativă.

Horoscop 21 decembrie Gemeni. Nu-ţi propune succese imediate sau proiecte care par simple, ci ai curaj să ţinteşti până departe, către un ţel mai îndepărtat. Chiar dacă evoluţia va fi ceva mai lentă şi deloc uşoară, merită să faci acest pas, pentru că va fi un succes deplin. Ai răbdare, vâsleşte încet, nu pretinde rezultate imediate şi nu-ţi pierde încrederea nici măcar în momentele când ţi se va părea că nimic nu mai merge. Ba da, merge, doar că mult mai anevoios decât ai fi aşteptat, ca atare continuă pe aceeaşi cale, cu încredere maximă în succesul final.

Horoscop 21 decembrie Rac. Spune stop şi porneşte într-o cu totul altă direcţie decât înainte. Acceptă că există şi alte viziuni, şi alte opinii, şi alte unghiuri de vedere, pe lângă al tău şi, dacă ţi se pare că sună promiţător, preia-le imediat, pentru că sunt în beneficiul tău. Poate fi ca o renaştere, ca o perspectivă complet nouă, într-o lumină care îţi convine de minune, deci numai de tine depinde să pui punct aici unei atitudini greşite sau învechite, şi să alegi altceva. Îmbraci o haină complet diferită, mult mai complexă, dar nu te mai întoarce la cea de până mai ieri. Gata, eşti altul!

Horoscop 21 decembrie Leu. Eşti un justiţiar neînfricat atunci când în joc sunt adevărul, dreptatea, cinstea. Azi ai ocazia să te ridici pentru aceste valori în care crezi şi lupţi cu mult curaj până la victoria finală. Fie că lupţi pentru drepturile tale, fie că te foloseşti de aceste arme pentru a face altcuiva dreptate, te simţi puternic în această postură. Tu ai la dispoziţie mijloace incontestabile prin care poţi scoate adevărul la lumină, deci ridică-te pentru un scop nobil sau umanitar, pentru cei care nu au forţa de a-şi face singuri dreptate, pentru cei defavorizaţi sau mai puţin norocoşi. Le vei câştiga recunoştinţa pentru totdeauna!

Horoscop 21 decembrie Fecioara. Simţi că cineva mult mai puternic decât tine, din alte dimensiuni, îţi ghidează paşii în direcţii noi, şi pentru că nu deţii tu controlul, aşa cum îţi place de obicei, eşti nesigur pe tine. Mai lasă şi destinul să te ducă unde vrea el, fără să ţii tu volanul strâns în mâini, pentru că nu ai de unde să le ştii tu pe toate. Vei vedea că tot ce se petrece acum în calea ta e spre binele tău deci nu are rost nici să te temi, nici să te opui. Eşti în siguranţă şi vei primi, la final, exact ce ţi se potriveşte. Lasă-te dus de val: totul va fi bine!

Horoscop 21 decembrie Balanta. Ai mare grijă la bunurile tale, la ceea ce reprezintă acum averea ta cea mai de preţ, la cei care sună azi la uşa ta, pentru că e posibil ca cineva să atenteze la proprietatea ta. Ia-ţi măsuri de precauţie, nu crede în cei mincinoşi şi făţarnici, pentru că numai tu ştii cum să te protejezi de intruşi. Unii încearcă să ţi se bage pe sub piele, să te tragă de limbă, să-ţi afle secretele cele mai valoroase, dar tocmai pentru că eşti pus în gardă, ar fi bine să taci şi să-i ţii pe toţi la distanţă. Nici nu ştii care sunt intenţiile unora care spun vrute şi nevrute doar ca să obţină pe nedrept ceva din ceea ce îţi aparţine.

Horoscop 21 decembrie Scorpion. Atitudinea veselă cu care priveşti orice provocare se va dovedi a fi salvatoare, pentru că aşa nu te mai împiedici de fleacuri care nu merită menţionate. Tratează ceea ce pare mai simplu şi mai neînsemnat ca atare, fără să le transformi, aşa cum faci uneori, în motive de stres sau adevărate catastrofe. Vei vedea că un dram de umor, un zâmbet deschis pe faţă şi încrederea că totul va fi bine te vor ajuta să treci peste orice impas mărunt. Unii ar spune că e o atitudine infantilă, dar consideri că e mai bine să râzi şi să glumeşti de ceva decât să te cramponezi de nimicuri!

 

Horoscop oferit de acvaria.com

×