x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 21 ianuarie 2019. Probleme chiar din prima zi a săptămânii

Horoscop 21 ianuarie 2019. Probleme chiar din prima zi a săptămânii

20 Ian 2019   •   14:42
Horoscop 21 ianuarie 2019. Probleme chiar din prima zi a săptămânii
Sursa foto: pixabay.com

Horoscop zilnic 21 ianuarie 2019. Află ce ți-au hărăzit astrele pentru ziua de luni.

Horoscop VĂRSĂTOR

Intuiţia ta e foarte dezvoltată şi relaţia pe care o ai tu cu visele e una dintre cele mai speciale. Stai puţin şi fă un efort de memorie, pentru că azi noapte, în vis, ţi s-a transmis un mesaj foarte important.

Dacă ţi-l aminteşti, felicitări, analizează-l cu multă atenţie, caută ce înseamnă prin dicţionare de vise, descoperă ce simboluri ies în evidenţă, pentru că poate fi ceva acolo cu impact major asupra ta.

Dacă, din păcate, visul s-a şters din minte la primii zori, roagă-te să ţi se reveleze altfel simbolurile apărute în vis, pentru că ele ar putea să se repete cumva, subtil, pe parcursul zilei, ca o a doua şansă de introspecţie.

Fă puţină linişte în minte şi suflet şi ascultă ce vine de acolo: e un mesaj special pentru tine.

Horoscop PEȘTI

Nu ai ajuns acolo unde ai sperat, dar nici nu te laşi copleşit de eşecul parţial la care ai ajuns. Reuşeşti să schimbi imediat macazul, fără a te crampona de un hop de moment, deci încearcă să înţelegi din cele întâmplate ceea ce îţi va fi de folos cu alte ocazii.

În alte momente, ai fi clacat şi ai fi abandonat rapid, or, de data aceasta, nu te pierzi cu firea, ci găseşti imediat un plan de rezervă către care să-ţi concentrezi forţele şi a recupera ce se mai poate. Nu e un capăt de drum, ci şansa unei schimbări de sens radicale.

Horoscop BERBEC

Aştepţi de undeva un verdict, un răspuns cu tentă categorică, ceva care să pună capăt unei stări nesigure în care te simţi blocat de la o vreme.

Răspunsul apare, în sfârşit, şi, chiar dacă nu e chiar cel pe care îl aşteptai, măcar eşti mulţumit că se încheie perioada neplăcută de aşteptare.

Măcar a sosit o informaţie de care te poţi folosi pentru a încheia etapa care te-a preocupat în ultima perioadă. Acum le poţi aşeza pe toate pe un făgaş ceva mai clar şi te vei folosi de vestea sosită pentru a te elibera de un stres. Bine că s-a terminat, îţi spui.

Horoscop TAUR

Nu ştii cum să reacţionezi la veştile bune care sosesc astăzi. Să te bucuri cu toată inima şi să faci cinste prietenilor pentru succesul anunţat sau să mai stai în expectativă ca să se mai sedimenteze lucrurile?

Te-ai ars şi altădată când te-ai bucurat înainte de vreme, de aceea acum eşti foarte emoţionat şi cauţi ceva consistent de care să-ţi agăţi emoţia.

 

Ai nevoie de o garanţie concretă, vizibilă, palpabilă care să te asigure că vestea cea bună este un fapt şi nu doar o speranţă. Când totul se va clarifica, te vei lăuda la toată lumea.

Horoscop GEMENI

Ai două căi diferite la dispoziţie şi nu ştii pe care s-o apuci. Ambele conţin şi avantaje şi dezavantaje, faţă de fiecare ai anumite presentimente, şi bune şi rele, tocmai de aceea eşti atât de derutat.

Dacă vreuna din ele ar fi clar dezavantajoasă, ai elimina-o din start, dar nu poţi spune asta despre niciun dintre ele. Ambele au şi ceva bun de oferit, dar şi un preţ de plătit, ca atare balanţa înclină în mod egal spre amândouă.

Totul depinde de starea ta, pentru că vei alege în funcţie de emoţia pe care ţi-o creează ori una, ori alta dintre cele două direcţii.

Horoscop RAC

Nici nu-ţi vine a crede ce bine se rezolvă azi o problemă cu care te-ai confruntat multă vreme, dar care îşi găseşte soluţia aproape peste noapte.

E un noroc chior, s-ar putea spune, de parcă ţi se face dreptate într-o clipă, în ciuda eforturilor de luni de zile de dinainte. Practic, treci prin locul potrivit în momentul potrivit pentru a le reaşeza pe toate pe făgaşul normal.

Ai motive de bucurie, pentru că resimţi această situaţie ca pe un drept recâştigat pe merit şi pentru care ai de ce să fii fericit.

Horoscop LEU

Calmul şi banalul acestei zile sunt exact ceea ce îţi doreai cel mai mult într-o astfel de zi. Pentru că nu apare nimic care să te scoată din ale tale, te poţi concentra eficient la activităţi personale de care nu ai avut timp până acum.

Le-ai amânat, din lipsă de timp, dar azi te poţi ocupa cu succes de restanţe neimportante, dar care îşi cer şi ele dreptul să fie aduse la zi.

Faci ordine prin sertare, triezi obiectele care nu-ţi sunt utile, treci în revistă hârţogăraia şi corespondenţa, activităţi mărunte perfecte pentru o duminică fără un program special.

Horoscop FECIOARĂ

Nu eşti mulţumit de ceea ce primeşti de la ceilalţi. Tu ai fost mai generos, ai dăruit tot ce ai putut, ai fost alături de ei şi ai răspuns prezent la orice solicitare, dar azi, când ai şi tu nevoie de un sprijin sau de un sfat, e cam gol în jurul tău.

Poate ai fost tu exagerat de darnic, fără să te gândeşti dacă ceilalţi ar fi capabili să ofere la fel, deci ai pretenţii prea mari de la oamenii. Unii nu au nimic de oferit, ci doar profită de ceea ce ai tu de dat, deci nu da vina pe ei, ci pe tine, că ai făcut abuz de bunăvoinţă cu cine nu merită.

Horoscop BALANȚĂ

Chiar dacă un plan pe care ţi l-ai făcut pentru azi pică în ultimul moment, asta nu te ia prin surprindere, pentru că ai altceva şi mai bun de făcut în schimb.

Ba e posibil ca varianta de rezervă la care apelezi să se dovedească a fi un câştig mult mai mare decât dacă ai fi reuşit să duci la capăt primul plan, de aceea nu trebuie să te cramponezi de un singur scop.

Dacă acela nu e accesibil, ce te faci? Aşa ai mereu un as în mânecă de care să te foloseşti în astfel de situaţii neprevăzute.

Horoscop SCORPION

Îţi place să stai în medii cât mai populate, nicidecum de unul singur la tine acasă, de aceea vei ieşi oriunde vezi cu ochii, cu sau fără un motiv anume.

Unde-i loc de socializare, hop şi tu, de aceea eşti cel mai uşor de găsit în spaţii deschise, în aglomeraţie, în locuri publice, unde dorinţa ta de comunicare e satisfăcută din plin.

Ce-i drept, unde sunt atât de multe tipuri de oameni, se mai pot încinge şi dispute, dar încearcă să le detensionezi cu o glumă, nu tot cu ton ridicat.

Horoscop SĂGETĂTOR

Eşti în faţa unui nou început, dar nu eşti pregătit să-i dai startul până nu primeşti şi aprobarea familiei. Nu e un proiect care depinde numai de tine, ci de implicarea tuturor, mici şi mari.

Discuţiile pe care le ai azi cu cei dragi au rolul de a vă spori cheful de acţiune, de a vă stimula unii pe alţii, de vreme ce fiecare îşi aduce contribuţia la ceea ce urmează să construiţi umăr la umăr.

Eşti conştient că de felul în care luaţi startul acum depinde, mai apoi, evoluţia proiectului, de aceea nu porneşti nimic până ce nu primeşti confirmarea că toată lumea e gata de acţiune.

Horoscop CAPRICORN

Dacă faci echipă cu oamenii potriviţi, toate vor merge azi ca pe roate. Ai nevoie alături şi de o persoană mai matură care să-ţi ofere sfaturi provenite din experienţa sa de viaţă, şi de o persoană energică de la care să primeşti elanul şi entuziasmul necesar unei reuşite.

Atragi alături tipuri complet diferite de oameni, din generaţii diferite, cu educaţii diferite, dar trebuie să recunoşti că ambele atitudini sunt necesare în proiectul în care eşti implicat.

E nevoie şi de prudenţă dar şi de curaj, şi de vechi şi de nou, deci încearcă să le împleteşti eficient în ceea ce ai de făcut.

 

Horoscop zilnic oferit de acvaria.com.

×