x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 25 noiembrie 2018. Berbecii fac echipă bună cu o persoană care îi completează perfect

Horoscop 25 noiembrie 2018. Berbecii fac echipă bună cu o persoană care îi completează perfect

24 Noi 2018   •   13:45
Horoscop 25 noiembrie 2018. Berbecii fac echipă bună cu o persoană care îi completează perfect

Horoscop zilnic 25 noiembrie. Afla ce ti-au harazit astrele pentru ziua de duminică.

Horoscop 25 noiembrie Săgetător. E o bucurie să intri în contact azi cu multă lume, pentru că şi tu eşti mult mai vorbăreţ şi dornic de comunicare, şi dai şi peste persoane la fel de volubile şi deschise la dialog. Fiecare are ceva de câştigat de pe urma discuţiilor care se leagă extrem de uşor pe oriunde treci, ca atare spune ce ai de spus dar ascultă şi părerile altora. Vă completaţi perfect unii pe alţii, şi, dacă puneţi cu toţii cap la cap ideile vehiculate în aceste conversaţii animate şi interesante, s-ar putea naşte un plan de care să beneficieze şi unii şi alţii cu succes. Nu face nimic singur, ci întinde o mână spre cooperare.

Horoscop 25 noiembrie Capricorn. Ai muncit mult, dar ai ajuns undeva la o răscruce de drumuri şi nu ştii încotro să mergi. Eşti influenţat de cei din jur pentru că auzi păreri foarte contradictorii şi fiecare te împinge într-o cu totul altă direcţie. Ce să alegi? Mai bine iei o pauză şi aştepţi să se mai sedimenteze lucrurile înainte de a înţelege mai bine pe ce nivel ai ajuns. După o vreme, vei privi lucrurile mai detaşat şi vei şti să discerni mai uşor între atâtea variante disponibile. Ba mai mult, în timp se mai pot ivi încă informaţii suplimentare care să te ajute să iei o decizie corectă în deplină cunoştinţă de cauză.

Horoscop 25 noiembrie Vărsător. Dacă nimic nu se petrece interesant în jurul tău, nu te complace în această stare de linişte şi pasivitate, ci fă ceva! Mobilizează-i tu pe ceilalţi la o activitate care să-i scoată din lenea de duminică, scoate-i la mişcare, la plimbare, la sport, pentru că e o zi perfectă pentru a consuma caloriile. Ai să vezi că cel mai greu e să porneşti, pentru că după aceea lucrurile merg de la sine. Satisfacţia va fi imensă la finalul zilei că ai reuşit să dai startul atâtor provocări şi aventuri interesante în care ai jucat un rol important. Tu eşti motorul, scânteia care aprinde cheful tuturor, ţine-o tot aşa!

Horoscop 25 noiembrie Pești. Cineva îţi alimentează visele cu promisiuni, cu informaţii suplimentare sau cu încurajări sincere ce te fac să crezi că eşti pe drumul cel bun. Asta ce te motivează enorm să te apuci serios de treabă. Nu stai pe loc, pui mâna pe carte, te informezi, acumulezi noi şi noi experienţe care vor conta în final la materializarea marelui scop la care ţinteşti acum. Eşti conştient că nu e un drum uşor până acolo, dar consideri că trebuie să te foloseşti de orice prilej pentru a mai învăţa ceva, pentru a mai pune o cărămidă la ceea ce doreşti să atingi cândva în viitor.

Horoscop 25 noiembrie Berbec. Faci echipă bună cu o persoană care te completează perfect. Tu eşti jumătatea raţională, pur intelectuală a acestui tandem, în timp ce celălalt vine în planul vostru comun cu bagajul său emoţional extrem de bogat. Ai avea şi tu ceva de învăţat din felul său de a se dărui sufleteşte, pentru că, cel puţin azi, ţie îţi cam lipseşte sensibilitatea. Analizezi totul cu capul, laşi doar creierul să cântărească situaţiile din jurul tău, deşi treci prin suficiente momente când inima ar avea un cuvânt mult mai puternic de spus. Ascultă deci ce-ţi transmite şi jumătatea ta intuitivă.

Horoscop 25 noiembrie Taur. Nu te opri din antrenamentul de calmare a sufletului tău extenuat. Ai nevoie de ceva care să-ţi inspire linişte, pace, o zonă de refugiu în care să îţi auzi gândurile cele mai profunde. Câteva clipe de rugăciune, de meditaţie, de somn sau de visare cu ochii deschişi ar avea exact acest rol: de domolire a zbuciumului interior. Adu-ţi aminte de una din activităţile care îţi face plăcere, pentru că efectele sale vor fi ideale pentru starea emoţională în care te afli. Dacă îţi place să faci sport, să cânţi la un instrument, să citeşti poezii sau să faci puzzle, foloseşte-te cele câteva clipe libere pe care le găseşti pe parcursul zilei, pentru că te vor relaxa ca prin farmec.

Horoscop 25 noiembrie Gemeni. Zi mersi că ai atâtea opţiuni la dispoziţie în situaţia în care te afli, deci ai de unde alege! Mai rar ai atâtea direcţii la fel de bune le îndemână, ca atare nu te grăbi încă să spui ce ai ales. Poţi merge o vreme, în paralel, pe mai multe căi şi, după ce vei înţelege mai bine situaţia, o vei putea selecta pe singura care îţi convine pe de-a-ntregul. Bucură-te de această paletă atât de bogată de idei, de soluţii, de variante, de căi de evoluţie, de care nu ai parte oricând, deci încearcă să nu te opreşti deocamdată la una singură. Ba mai mult: mai cere şi altele, cu tupeu, ca să fii sigur că ai făcut cea mai bună alegere din multele posibilităţi care apar la orizont. Parcă plouă cu idei bune; scaldă-te în ele!

Horoscop 25 noiembrie Rac. Nu te poţi înţelege cu toată lumea, pentru că s-au adunat în jurul tău oameni extrem de diferiţi. Nu poţi găsi un numitor comuni şi cu unii şi cu alţii, de aceea trebuie să te adaptezi pe loc fiecărui gen de oameni cu care intri în contact. Cu unii te simţi pe aceeaşi lungime de undă, comunici uşor şi descoperi afinităţi perfecte. Alţii ţi se par mai distanţi, dar ai putea coopera foarte bine în carieră sau în afaceri. Nu încerca să aduni la un loc firi atât de diferite, pentru că nu le vei putea face să conlucreze. La un moment dat, tot se va rupe dialogul!

Horoscop 25 noiembrie Leu. Chiar dacă nu te afli în cel mai stimulativ mediu, ci printre oameni care se plâng mereu de ceva (de boli, de lipsuri, de bani, de eşecuri), ar trebui să faci abstracţie de acest anturaj şi să te gândeşti numai la propria ta linişte interioară. Ştii bine că asemenea subiecte te influenţează negativ, pentru că ai un suflet sensibil care rezonează la necazurile umane, dar azi numai tu şi liniştea ta interioară contaţi. Prefă-te că nu auzi lamentările celor din jur, pentru că unii vor profita de bunătatea ta şi tocmai pentru că ştiu că pe tine te impresionează uşor asemenea poveşti, te vor copleşi cu ale lor. Nu-i asculta!

Horoscop 25 noiembrie Fecioara. Ai ajuns într-un punct în care îţi dai seama că nu ştii nimic despre subiectul despre care se vorbeşte, şi recunoşti sincer acest lucru. Nu e în avantajul tău să începi să vorbeşti despre ceva despre care nu ai nicio idee, ca atare, înainte de a-ţi da cu părerea, pune mâna pe cărţi şi informează-te. Poate fi punctul de plecare spre un domeniu complet nou care, prin studiu aprofundat, poate deveni o nouă pasiune pentru tine. Acum faci prima oară cunoştinţă cu subiectul şi, ca tot ce-i nou, pare complicat. Ai răbdare, citeşte, studiază, întreabă-i pe cei mai învăţaţi şi ai să vezi că experienţa se acumulează pas cu pas. Acum poate nu ştii nimic, dar peste o lună vei şti destule!

Horoscop 25 noiembrie Balanța. Succesul vine, e în drum spre tine, dar nu-l primeşti pe tavă! E nevoie de o luptă serioasă pentru a pune mâna pe acel premiu. Îţi aduni forţele şi te implici într-o competiţie acerbă, alături de  concurenţi redutabili, dar fără frică. Pentru că ai şi tu atuurile tale de care vei şti să profiţi la momentul cel mai potrivit. Azi poţi ieşi învingător în concursuri, în întrevederi cu persoane la fel de bine pregătite, în lupta pentru supremaţie, dar succesul depinde enorm de încrederea absolută în forţele proprii, pe care o afişezi cu emfază în ochii rivalilor tăi. Îi vei dezarma mai uşor dacă te vor vedea atât de încrezător în victorie!

Horoscop 25 noiembrie Scorpion. Nu trebuie să accepţi ajutorul pe care cineva ţi-l oferă dar în care presimţi că urmează să-ţi ceară mult mai mult înapoi. E un ajutor condiţionat şi chiar nu ai nevoie de aşa ceva. Aceasta nu e prietenie, nu e sprijin, ci e un troc incorect, pentru că tu i-ai oferit de atâtea ori ajutorul fără a pretinde nimic în schimb iar el… ce face? Profită de nevoile tale de acum pentru a-ţi oferi ceva ce el deţine, dar nu o face gratis şi nici cu gânduri bune. Fii foarte atent la ce se ascunde în spatele unui sfat, unui sprijin, unei intervenţii aparent amicale, pentru că sigur preţul de plătit mai târziu e imens şi nu merită acceptat!

 

Horoscop oferit de acvaria.com

×