x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 26 februarie 2023. Taurii se eliberează de negativitate, Fecioarele înțeleg nevoia de schimbare, iar Vărsătorii vindecă răni din trecut

Horoscop zilnic, 26 februarie 2023. Taurii se eliberează de negativitate, Fecioarele înțeleg nevoia de schimbare, iar Vărsătorii vindecă răni din trecut

de Andreea Tiron    |    25 Feb 2023   •   11:50
Horoscop zilnic, 26 februarie 2023. Taurii se eliberează de negativitate, Fecioarele înțeleg nevoia de schimbare, iar Vărsătorii vindecă răni din trecut
Sursa foto: Hepta

Horoscop zilnic, 26 februarie 2023. Leii vor o pauză, Balanțele lucrează în echipă, iar Săgetătorii sunt gata să facă schimbări acasă.

Berbec

Luna tranzitează astăzi sectorul resurselor, iar tu cauți un ritm confortabil de lucru. Pe măsură ce ziua avansează, curiozitatea ta te va conduce către idei proaspete și poate chiar locuri noi. Tranzitele susțin exprimarea personală, prietenia și o imagine pozitivă de sine.

Taur

Viața pare mai colorată astăzi și ești dispus să interacționezi cu lumea mai direct. Tranzitele te ajută să te recuperezi  și să te eliberezi de negativitate. Vezi valoarea unei abordări echilibrate a vieții tale astăzi.

Gemeni

S-ar putea să ții pentru tine anumite informații astăzi sau să iei o scurtă pauză de la presiuni și situații solicitante. Ieși treptat și în mod natural din carapacea ta. De asemenea, s-ar putea să iei prietenia mai în serios. Activitățile sau ideile împărtășite cu prietenii pot fi în mod deosebit vindecătoare și utile.

Rac

Astăzi ești gata să-ți acorzi ceva timp pentru tine. Tranzitele te ajută să îți îmbunătățești reputația sau legăturile cu alții care împărtășesc obiective și viziuni similar cu ale tale.

Leu

Continui să te concentrezi pe obiective și responsabilități, dar odată cu trecerea Lunii în sectorul tău social, cauți activități mai placate, de socializare. Îți dorește o pauză de la situațiile competitive sau solicitante.

Fecioară

Tranzitele de astăzi susțin cercetarea, observația și relațiile profunde.  Viața ta privată este prioritară și poate primi un impuls pozitiv.  Te adaptezi diferitelor aspect ale unei situații și înțelegi nevoia de schimbare.

Balanță

Ești preocupat de păstrarea păcii și armoniei în viața personală și în relațiile apropiate. Este o zi bună pentru a ajunge la un acord sau a stabili o legătură cu cineva special. Lucrul în echipă îți poate îmbunătăți șansele de a atinge obiectivele propuse.

Scorpion

Misiunea ta astăzi este să păstrezi lucrurile armonioase și pașnice indiferent unde te afli. Vrei să schimbi lucrurile în bine, iar energiile de astăzi te ajută să obții mult dorita liniște. Amestecarea muncii cu plăcerea nu este întotdeauna o idee bună, dar astăzi s-ar putea să funcționeze foarte bine.

Săgetător

Astăzi abordezi lucrurile cu mult calm și ești gata să faci schimbări în viața ta de acasă.  Ești concentrat, dedicat, iar energiile zilei susțin legarea unor relații amoroase sau lucrul la un proiect creativ. Vei realiza multe dacă îți vei urma inima.

Capricorn

Poți fi deosebit de curios și ocupat în această perioadă. Să faci pace cu familia sau să construiești un mediu frumos și relaxat acasă este cel mai important pentru tine acum. Tranzitele de astăzi favorizează un climat de dragoste în viața ta personală.

Vărsător

Rămâi retras și interiorizat astăzi, dar pe măsură ce ziua avansează  te poți simți mai deschis și mai încrezător în a împărtăși cu ceilalți ceea ce simți. Îți vin idei interesante și s-ar putea să-ți perfecționezi abilitățile de comunicare. Poate fi un moment bun pentru a vindeca răni din trecut.

Pești

Tranzitele de astăzi sunt bune pentru a recunoaște în mod intuitiv valoarea lucrurilor și pentru a vă conecta la ceea ce prețuiți cel mai mult în viață. Este posibil să faci progrese remarcabile cu o idee legată de cariera ta. O abordare echilibrată te avantajează astăzi.

 

×