x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 30 iunie. Racii vor primi o veste importanta

Horoscop 30 iunie. Racii vor primi o veste importanta

30 Iun 2018   •   09:43
Horoscop 30 iunie. Racii vor primi o veste importanta

Horoscop 30 iunie. Afla ce ti-au harazit astrele pentru ziua de sambata.

Horoscop 30 iunie BERBEC: Azi primesti o veste neasteptata, dar uneori, cele mai bruste solutii sunt si cele mai bune, fara sa ai timp suficient sa analizezi problema pe toate fetele.

Horoscop 30 iunie TAUR: Cel care ti se opune azi cu incapatanare nu are o idee mai buna, ci asa ii place lui sa comenteze tot ce aude de la altii. E doar un refuz si atat, mai bine nu-i dai nicio atentie.

Horoscop 30 iunie GEMENI: Afacerile merg bine, bugetul prinde contur si ai chiar curajul sa-ti faci planuri cu banii tai. Ideile tale sunt aducatoare de profit, deci pune-le in aplicare!

Horoscop 30 iunie RAC: Primesti o veste pe care te poti baza in proiectele tale de viitor. E ca si cum ai primi o certificare, o garantie de necontestat ce va sta la temelia ascensiunii tale in cariera.

Horoscop 30 iunie LEU: Te implici trup si suflet intr-o etapa noua, constient ca rezultatele finale depind numai de efortul pe care il investesti in ce ti-ai propus. Nu e usor de atins, deci munceste!

Horoscop 30 iunie FECIOARA: A venit vremea sa repornesti un proiect care prima data n-a mers chiar asa de bine. A doua sansa e mai buna pentru ca intre timp ai maia dunat informatii.

Horoscop 30 iunie BALANTA: Ai o presimtire sumbra cu privire la adevaratul caracter al persoanei de langa tine. Impresionabil si indecis cum esti de multe ori, esti gata sa-i cazi in capcana.

Horoscop 30 iunie SCORPION: Dai piept cu o situatie la care nu te asteptai si care, pe moment, te determina sa-ti pierzi increderea in planul la care munceai. Se mai poate salva ceva, nu e totul pierdut.

Horoscop 30 iunie SAGETATOR: Ai sansa de a fi primit sub aripa protectoare a unei persoane importante sau de a invata o multime de lucruri interesante ce vor avea un rol major de acum inainte.

Horoscop 30 iunie CAPRICORN: Daca nu stii incotro s-o apuci, ai curaj sa bati la usile potrivite pentru a cere raspunsuri. Vei intalni persoane dispuse sa iti impartaseasca din experienta lor.

Horoscop 30 iunie VARSATOR: Ai talentul de a rezolva orice problema intr-un stil original. Tu nu urmezi caile batatorite, ai alte viziuni si o alta optica in fata provocarii, ca deschizator de drumuri.

Horoscop 30 iunie PESTI: Ti-e greu sa tolerezi situatiile in care altul e vinovat. Asteapta sa se mai limpezeasca lucrurile si supararea initiala sa mai treaca, pentru ca acum nu vezi situatia clar.

www.acvaria.com

×
Subiecte în articol: Horoscop 30 iunie horoscop