x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 31 martie 2019. Faci parte dintr-un grup de persoane în mijlocul cărora te simţi foarte bine

Horoscop 31 martie 2019. Faci parte dintr-un grup de persoane în mijlocul cărora te simţi foarte bine

30 Mar 2019   •   13:28
Horoscop 31 martie 2019. Faci parte dintr-un grup de persoane în mijlocul cărora te simţi foarte bine
Sursa foto: pixabay.com

Horoscop zilnic Berbec. Fii foarte atent la ideea de afaceri care îţi vine azi, pentru că ar putea avea efecte dintre cele mai profitabile. Ce-i drept, ţi se cere un dram de curaj de a pune în practică ceea ce gândeşti acum, dar dacă ai nevoie de bani, nu vei sta pe gânduri. O tranzacţie financiară, încheiată azi, îţi poate asigura o situaţie materială superioară, dar dacă tot ai adunat ceva bani, ar fi bine să nu te gândeşti deja cum să-i cheltui. E mai degrabă un moment al câştigurilor bune, de parcă eforturile depuse de tine până acum au ajuns, finalmente, la roadele dorite: foarte bune!

Horoscop zilnic Taur. Simţi nevoia să te înconjori de oameni dragi, de persoane care au un efect tonic asupra ta, şi dacă priveşti în jur, descoperi cel puţin doi prieteni buni care îţi sunt alături cu toată fiinţa. Îi simţi că se implică trup şi suflet, că participă intens la tot ceea ce le spui, şi astfel de momente îţi demonstrează, din când în când, pe cine te poţi baza la nevoie. E modul lor de a-ţi răspunde la situaţii similare când şi tu ai intervenit pozitiv în viaţa lor cu sfaturi, cu emoţii, cu vorbe bune.

Horoscop zilnic Gemeni. Un mare hop apare în calea ta şi nu te lasă să duci mai departe ce ai început. Culmea e că piedica nu depinde absolut deloc de tine, ci e o intervenţie nefastă din partea unei persoane ce se va dovedi a fi un inamic de temut pentru tine. Spune nu la orice, îţi taie aripile spre ceea ce ţi-ai propus, şi tot ce poţi face e să priveşti neputincios cum îţi strică toate planurile. Consideră ziua ca o probă de încercare, dar să nu crezi că o vei depăşi uşor, pentru că starea negativă pe care o revarsă inamicul ascuns în calea ta va fi mai puternică decât voinţa ta de a-l ignora.

Horoscop zilnic Rac. Nu renunţa la o activitate doar pentru că vezi că nu iese perfect aşa cum ai fi dorit! Totul are nevoie de antrenament îndelungat şi concentrat până ce ajungi la un nivel care să te satisfacă. Şi dacă ai învăţa să patinezi sau să cânţi la un instrument, tot ar fi nevoie să exersezi şi să exersezi luni de zile. Aşa şi cu acel proiect în care te-ai împotmolit. Pentru că nu evoluează atât de repede şi de bine pe cât sperai, eşti tentat să laşi totul baltă şi să uiţi că ai încercat vreodată, dar dacă faci asta, greşeşti. Ai să vezi că după câteva zile, săptămâni sau luni de practică, altfel se vor lega lucrurile şi vei fi mândru de tine, ca atare nu abandona! Într-o zi ai să primeşti numai laude că ţi-ai continuat pasiunea!

Horoscop zilnic Leu. Ai grijă la tertipurile pe care le foloseşti azi pentru a depăşi un moment tensionat, pentru că, deşi pe moment poate te ajută să-ţi atingi scopurile, mai apoi îşi va arăta şi latura negativă. Eşti tentat să promovezi o informaţie greşită, să transmiţi mai departe o minciună sau abordezi o atitudine falsă faţă de restul lumii, dându-le impresia că totul merge perfect deşi nu e deloc aşa. Oricât de greu ar fi să fii sincer şi să spui adevărul în faţă, e de preferat decât să spui celor cu care intri în contact o gogomănie care îţi poate ştirbi şi ţie imaginea şi le poate da şi lor peste cap toate planurile.

Horoscop zilnic Fecioara. Nu te mai gândi atât de mult la un eveniment despre care ştii oricum că se apropie, pentru că fiecare gând care duce acolo, naşte în tine numai stări negative. Oricum se va produce, fie că îl transformi în obsesie sau nu, deci lasă lucrurile să se scurgă fără a mai analiza totul pe toate feţele în ton fatalist. Se vede că eşti puternic influenţat de cineva din anturaj care îţi prezintă acel moment în cele mai sumbre tonuri, şi cum nici tu nu eşti, de felul tău, o fire mai optimistă, iată că totul se transformă într-o mică depresie. Luptă cu această pasă proastă şi nu te lăsa copleşit de ea!

Horoscop zilnic Balanța. Faci parte dintr-un grup de persoane în mijlocul cărora te simţi foarte bine. Parcă te-ar ocroti, în permanenţă, parcă te-ar răsfăţa mai mult şi când vezi câtă grijă îţi acordă, cum să nu-ţi placă să stai în compania lor? Parcă ai fi un copil care primeşte de la părinţi toată protecţia. În acest mediu, chiar dacă nu sunt neapărat oameni foarte apropiaţi ţie, te simţi în siguranţă deplină, pentru că ceilalţi îţi inspiră seriozitate, maturitate, încredere şi dorinţă de a-ţi fi de ajutor dacă ai nevoie. E ca un grup de suport care stă alături de tine pentru a te ajuta să depăşeşti un moment important, iar sfaturile şi susţinerea lor sunt de mare valoare! Îi priveşti cu recunoştinţă.

Horoscop zilnic Scorpion. Ai ocazia de a te întoarce cumva în timp, la vremurile când studiai sau mergeai la şcoală, printre amintirile tale de demult ca scoţi la iveală un răspuns necesar. L-ai primit cândva, în căutările tale, de-a lungul timpului, dar l-ai uitat şi acum ai starea ideală de a răsfoi prin cursuri vechi, prin cărţi citite odinioară sau doar prin bagajul de cunoştinţe deja acumulate. Îţi vei aminti ceva extrem de util, o informaţie ce se va dovedi a fi salvatoare. Te enervează faptul că ştiai acel lucru, că ai primit odată această informaţie, dar între timp ai rătăcit-o prin memorie, dar azi o scoţi de la naftalină şi te foloseşti de ea cu succes.

Horoscop zilnic Săgetător. Partenerul de suflet cere mai multă implicare de la tine, să-i demonstrezi că eşti capabil să vii alături de el pentru a pune umărul la construcţia unui proiect de cursă lungă. Valori precum respect, fidelitate, corectitudine, seriozitate vor fi puse pe tapet în cel mai matur mod, pentru a demonstra că aţi depăşit deja faza îndrăgostirii, cu fluturi în stomac, şi puteţi trece deja la etapa următoare: la construcţia unui cuplu de perspectivă. Ceva îţi spune că te poţi baza pe acest om, că este persoana potrivită pentru o viaţă în doi stabilă, deci merită să investeşti!

Horoscop zilnic Capricorn. Faci mari sacrificii de dragul prietenilor tăi, dar te întrebi până când? Ai suportat multe de la un amic care deja profită de bunăvoinţa ta, dar este vremea să întorci foaia. Nu mai poţi suporta, a depăşit cu mult limitele bunului simţ, deci va trebui să îi arăţi concret că te deranjează atitudinea sa. Nu meriţi asemenea tratament din partea sa, dar şi tu eşti vinovat că i-ai tolerat de fiecare dată acest comportament şi s-au creat deja antecedente.

Horoscop zilnic Vărsător. Ai mari dubii dacă rezultatul pe care ţi-l transmite azi cineva ca fiind cel mai corect ar fi cu adevărat aşa! Dacă nu ai încredere în capacitatea altora de a judeca just o situaţie, mai bine te-ai ocupa tu personal de procesul de analiză. Pentru că eşti imparţial, mai detaşat de toată problema, poţi extrage o concluzie cât se poate de corectă, prin care îi vei uimi şi pe ceilalţi. Nu te lăsa copleşit de cei care se bat cu pumnul în piept că iau cele mai bune decizii, pentru că nu deţin, cel puţin azi, toate informaţiile necesare. În schimb tu da!

Horoscop zilnic Pești. Viaţa de familie este fericită şi plină de duioşie, pentru că au loc evenimente direct dedicate inimii tale. Te simţi bine printre cei dragi, copiii sunt cea mai mare preocupare a ta şi faci tot posibilul să staţi cât mai mult timp împreună. Veştile care vin de la rudele tale sunt şi ele motiv de bucurie, dar şi de emoţie maximă, pentru că auzi despre momente cu o semnificaţie specială pentru cei la care ţii: căsătorii, naşteri, botezuri etc.

 

Horoscop oferit de acvaria.com

×