x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 4 martie 2019. Îţi extragi energia pozitivă din aceste semnale de iubire care vin în valuri mari către tine

Horoscop 4 martie 2019. Îţi extragi energia pozitivă din aceste semnale de iubire care vin în valuri mari către tine

03 Mar 2019   •   08:49
Horoscop 4 martie 2019. Îţi extragi energia pozitivă din aceste semnale de iubire care vin în valuri mari către tine
Sursa foto: pixabay.com

Horoscop Berbec. Cele mai bune rezultate apar în acele planuri în care nu te împinge nimic de la spate, unde nu eşti grăbit de termene limită sau condiţii severe, deci bucură-te de libertatea de mişcare de care ai parte, că nu se ştie cât va dura. Simţi că ai timp berechet la dispoziţie pentru a clădi un proiect ce evoluează promiţător şi eşti conştient că e cale lungă până la scopul cel mare. Eşti susţinut de cei din jur, care au încredere în sensul către care vâsleşti alături de ei, şi, pentru că fiecare îşi aduce contribuţia cu răbdare şi seriozitate, roadele bune nu vor întârzia să apară. Parcă deja se întrezăresc la orizont, dar mai e un pic!

Horoscop Taur. La vorbe bune ţi se răspunde cu răutăţi, la laude şi complimente – cu critici şi judecăţi severe, deci nu mai înţelegi nimic. De ce se poartă unii cu tine aşa, e un mare mister, pentru că nu ai nimic cu nimeni, dar ceilalţi parcă vor cu orice preţ să te rănească. Cel mai dureros e să vezi că exact cei la care ţii cel mai mult ţi se opun cu vehemenţă, dar tocmai pentru că vă leagă prea multe, le vei trece cu vederea lipsa de maniere, de diplomaţie şi de înţelepciune şi tot tu îi vei ierta. Dar pe inima ta cine o linişteşte?

Horoscop Gemeni. Te îndoieşti că lucrurile bune care au loc azi îţi sunt dedicate şi rişti să dai cu piciorul la un mare noroc. Suspiciunea nu e bună, deci încearcă să-ţi recapeţi, pe cât posibil, încrederea în lume, în tine însuţi, în noroc, chiar dacă eşti tentat să spui că ţie îţi merg toate prost. Nu e deloc aşa iar evenimentul care urmează să se întâmple ţi-ar putea schimba complet părerea despre cât de norocos eşti, dar totul depinde de atitudinea ta în faţa şansei! Dacă tu însuţi o refuzi, nimeni nu ţi-o oferă cu de-a sila. Primeşte tu norocul cu inima deschisă: e pentru tine!

Horoscop Rac. Visezi la clipa când lumea îţi va da dreptate şi va recunoaşte că a greşit în etichetele pe care ţi le-a pus fără să le meriţi. Tu ai răbdare, convins că adevărul va ieşi la iveală într-o zi şi nu e decât o chestiune de timp până acolo. Între timp nu sta pasiv, aşteptând din cer o minune, ci caută argumente, dovezi, documente eventual care să îţi susţină poziţia. Luptă pentru ceea ce ţi se cuvine, că e un drept luat, că e o rectificare de imagine, că e o informaţie eronată împrăştiată în jur, pentru că ai toate şansele să faci lumină.

Horoscop Leu. Nu te juca prea mult cu resursele tale financiare, având impresia că, oricât ai cheltui, banii se vor întoarce repede înapoi. Nu e chiar aşa, iar o atitudine superficială în privinţa banilor s-ar putea solda cu dezechilibrarea bugetului propriu. Singura atitudine jucăuşă pe care ţi-o poţi permite e să cumperi… jucării! Asta da, deci mergi la cumpărături şi gândeşte-te la darurile pentru cei mici din familie. Dar şi tu te simţi încă un copil, încât nu ar fi exclus să dai o sumă de bani pentru un capriciu considerat de alţii drept un gest copilăresc. Ei şi ce? vei spune, e dorinţa ta fie înseamnă să-ţi cumperi un trenuleţ sau un ursuleţ de pluş, deşi tu ai trecut demult de vârsta potrivită pentru aşa ceva.

Horoscop Fecioara. E o plăcere să vorbeşti despre meritele tale într-o companie care te stimulează să arăţi ce ai mai bun în tine. Ai cu cine-ţi măsura forţele, pentru că e vorba de tovarăşi de lucru la fel de bine pregătiţi, la fel de ambiţioşi. E o satisfacţie aparte să-ţi compari cunoştinţele şi valoarea în raport cu asemenea oameni de top! Nu ai avea nicio motivaţie să fii comparat cu oameni mediocri, insignifianţi, modeşti, care se mulţumesc cu puţin de la viaţă, or aşa, ai în faţa ta persoane la fel de puternice ca tine care vizează succesul la cel mai înalt nivel, ca şi tine! Cu ei să te compari, pentru că te vor ambiţiona şi mai şi!

Horoscop Balanța. Azi îţi auzi mult mai ferm şi mult mai sonor vocea interioară. Îţi spune să-ţi asculţi cu mai multă atenţie copilul interior, indiferent de vârsta pe care o porţi pe umeri. Lasă haina adultului deoparte, pentru o zi, şi vezi ce nevoi are acel copil pe car îl ascunzi în suflet. Cere iubire, îngrijire şi ocrotire, semn că ai şi tu sensibilităţile tale, dorinţele tale ascunse, temerile tale profunde dar care pot fi înlăturate dacă stai puţin de vorbă cu tine însuţi. Vei fi uimit să descoperi că ai nevoie de protecţie, de un învăţător alături care să te îndrume, de un matur cu care să vorbeşti, da, chiar şi dacă matur eşti şi tu.

Horoscop Scorpion. Tu ştii cel mai bine ce e mai bun pentru tine, nu alţii! Nu ţii cont de regulile nimănui şi tu îţi vezi de treburile tale concentrat numai asupra propriilor tale vise. Dacă îţi urmezi numai propriile principii şi reguli, ajungi mult mai repede şi mai uşor la scopurile propuse, ca atare încearcă să faci abstracţie de cei care apar în faţa ta cu autoritate şi îţi dau ţie ordine. Nu te supune lor, pentru că planurile tale nu sunt compatibile cu ordinele lor, ca atare, în acest moment, contează doar ce e în propria ta minte. Urmează-ţi drumul după politica ta, ca şi cum nu ar exista alţii mai puternici deasupra ta.

Horoscop Săgetător. Primeşti atâtea semne de simpatie şi de prietenie din jurul tău, încât ţi se umple inima de bucurie! Îţi extragi energia pozitivă din aceste semnale de iubire care vin în valuri mari către tine, dar acestea sunt rezultatul investiţiilor tale pe parcursul timpului. Tu ai fost cel care, din generozitate maximă, ai dăruit, ai trimis spre ceilalţi acelaşi gen de energie, care acum iată, se întoarce la tine înzecit. E un semn bun, că ai investit în cine trebuie, că iubirea ta a fost primită corect şi a dat roade, deci fii la fel de bun, de deschis, de darnic în gesturi de afecţiune, pentru că ele găsesc solul potrivit în care să prindă rădăcini şi mai apoi să crească!


Horoscop Capricorn. Ai numai motive de satisfacţie astăzi, de parcă toate s-au aşezat cum trebuie în viaţa ta şi savurezi din plin starea aceasta de echilibru şi confort. Păstreaz-o cât mai mult timp posibil, pentru că numai de tine depinde acest lucru, nu de alţii. Ai în jurul tău oameni destul de pasivi, de relaxaţi, care nu se uită în curtea ta, ca atare această stare de bine poate fi menţinută numai datorită atitudinii tale luminoase şi tonice, datorită gândirii pozitive. Spune-ţi în permanenţă că există soluţii la orice, că totul evoluează spre bine, că nimic nu te opreşte din evoluţia ta şi ai să vezi ce minuni face această stare pozitivă care se va revărsa asupra tuturor acţiunilor tale.

Horoscop Vărsător. Ai mult de lucru, dar nu prea dai randament din cauza celor din jurul tău care nu ştiu altceva decât să critice ceea ce faci tu şi să-ţi pună beţe în roate. Ar fi de preferat să lucrezi de unul singur, fără să depinzi de nimeni, dar e greu de crezut că nu va fi nevoie, la un moment dat de sprijinul sau contribuţia celor din echipa de lucru sau la alte persoane care ar trebui să-ţi ofere diverse soluţii. La uşa oricui ai bate, le găseşti închise, de parcă s-au aliat toţi împotriva ta şi nu obţii de la ei nici un răspuns favorabil. Baţi pasul pe loc, căci roadele acestei zile nu se arată aşa cum ai dori. Ai răbdare!

Horoscop Pești. Nervii par să explodeze la tot pasul, dar tu eşti oala sub presiune care dă în clocot! Dacă tuturor te adresezi cu ton ridicat şi nu reuşeşti să te adaptezi la stilul fiecăruia, transformi ziua într-o furtună ce poate degenera uşor în conflicte majore. Chiar dacă toate te irită, chiar dacă eşti nervos la maximum, fă un efort să mai treci cu vederea fleacurile care te scot din sărite, pentru că nu are rost să le vezi ca pe nişte mai mici sau mai mari catastrofe. Vei vedea că lumea începe să te evite şi chiar să-ţi întoarcă spatele dacă le vorbeşti tuturor cu capsa pusă.

 

Horoscop oferit de acvaria.com

×