x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop HOROSCOP 5 iulie: Fecioarele vor avea probleme in familie!

HOROSCOP 5 iulie: Fecioarele vor avea probleme in familie!

05 Iul 2018   •   08:24
HOROSCOP 5 iulie: Fecioarele vor avea probleme in familie!

HOROSCOPUL ZILEI DE 5 IULIE 2018. Treburile si afacerile care reclama precizie, concentrare si fermitate este de preferat sa le amanati pentru vremuri mai bune. De asemenea, nu este exclus ca unele discutii, negocieri importante sa se intrerupa din cauza unor fleacuri. 

 

Berbec. Sunteti tentati sa luati hotarari iesite din tipare, ceea ce inseamna ca sansele de rezolvare a tuturor problemelor sunt foarte mari. 

Taur. O zi cu numeroase suisuri si coborasuri, cu stari de neliniste si euforie, ceea ce va impiedica sa finalizati treburile incepute.

Gemeni. Pentru a folosi oportunitatile zilei, incercati sa nu va pierdeti in detalii, concentrandu-va pe ce este mai important. 

Rac. Ceea ce ieri vi se parea imposibil, astazi s-ar putea rezolva ca prin minune. 

Leu. Consacrati aceasta zi casei si familiei, pentru a va reface fortele dupa o perioada incarcata. 

Fecioara. In familia dumneavoastra lucrurile nu merg tocmai cum v-ati dori. Sunt probleme, iar in aer pluteste incordarea. Nu va impacientati insa. Curand totul va reveni la normal. 

Scorpion. Uneori mai trebuie luata cate o pauza, este nevoie de odihna. In general, ar fi cazul sa va ganditi la concediu. 

Sagetator. Va simitit bine in mijlocul oamenilor, pentru ca doriti compania lor.

Capricorn. Astrele v-ar putea supune unui test de inteligenta. Incercati sa analizati in detaliu situatia creata, gasind o cale de rezolvare. 

Varsator. Incercati sa priviti lucrurile in ansamblul lor si in perspectiva. Acest lucru va ajuta sa stabiliti cea mai buna strategie pentru actiunile viitoare. 

Pesti. Sunt posibile conflicte cu persoana iubita, dar nu va fi ceva serios. 

×