x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop Casandra 15 - 21 iunie 2020. Vorbiți cu multe persoane din anturaj și veți face mici excursii

Horoscop Casandra 15 - 21 iunie 2020. Vorbiți cu multe persoane din anturaj și veți face mici excursii

14 Iun 2020   •   13:57
Horoscop Casandra 15 - 21 iunie 2020. Vorbiți cu multe persoane din anturaj și veți face mici excursii
Sursa foto: pixabay.com

Astroloaga Casandra a realizat prevziunile pentru săptămâna 15 - 21 iunie 2020.

 

Horoscop BERBEC

In aceste zile puneti accent pe discutiile familiale si pe elaborarea de planuri. S-ar putea sa va ocupati de reparatii in locuinte sau proiecte de reamenajare. Aveti nevoie de ajutor pentru a finaliza proiectele. Nu ezitati sa-l cereti.

 

Horoscop TAUR

Saptamâna aceasta vorbiti cu multe persoane din anturaj si veti face mici excursii. Va veti bucura sa intâlniti oameni noi. Trebuie insa sa ramâneti flexibili, deoarece viata este ca un peisaj in schimbare acum.

 

Horoscop GEMENI

S-ar putea sa va ocupati de anumite afaceri mai mult ca de obicei, deoarece vor exista discutii despre bani. Acesta este si un moment excelent pentru a va reinnoi garderoba, pentru a va cumpara tot felul de bunatati. Fiti atenti la cheltuieli!

 

Horoscop RAC

Mintea dumneavoastra va fi activa si veti avea o capacitate mai buna de a va examina cu o mai mare obiectivitate. Cu cât reflexele sunt mai rapide, cu atât va veti permite sa realizati mai multe.

 

Horoscop LEU

Propriile obiective va vor oferi mai multa claritate in luarea deciziilor si va vor oferi un control mai bun asupra viitorului dumneavoastra. Aveti chiar curajul de a fi mai prietenosi cu ceilalti. Succes!

 

Horoscop FECIOARA

Saptamâna aceasta sunteti mult mai populari. Veti atrage tinerii de partea dumneavoastra si veti comunica mai mult cu ceilalti. Va implicati si in proiecte de amenajare, redecorare sau aranjarea spatiului de locuit.

 

Horoscop BALANTA

Va faceti noi planuri pentru viata profesionala. Veti studia ceva nou care va va ajuta cariera. Va orientati spre conversatii cu sefii, parintii, angajatorii sau persoane care va pot ajuta sa va indepliniti proiectele. Succes!

 

Horoscop SCORPION

Sunteti foarte dornici sa studiati, deoarece doriti sa aveti o imagine mai cuprinzatoare asupra lucrurilor si sa vedeti cum se potriveste totul. Va vor incita detalii legate de locuri straine, legi, filozofie sau astrologie.

 

Citește aici horoscopul integral

×
Subiecte în articol: Horoscop Casandra