x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop Casandra 2 - 8 martie 2020. Foști parteneri sau prieteni vechi sunt din nou în preajma dumneavoastră

Horoscop Casandra 2 - 8 martie 2020. Foști parteneri sau prieteni vechi sunt din nou în preajma dumneavoastră

28 Feb 2020   •   11:32
Horoscop Casandra 2 - 8 martie 2020. Foști parteneri sau prieteni vechi sunt din nou în preajma dumneavoastră
Sursa foto: Imagine de Mircea Iancu de la Pixabay

Horoscop săptămânal 2 - 8 martie 2020. Află ce ți-au hărăzit astrele pentru următoarea perioadă.

Horoscop BERBEC: Saptamana aceasta va veti bucura de interactiunile cu tot felul de cunostinte, prieteni si cei de acasa. Cateva cercetari amanuntite va vor reda raspunsurile la probleme vechi, pe care pana acum le-ati tot amanat.

 

Horoscop TAUR: Chiar daca nu faceti nimic special, oamenii sunt impresionati de dumneavoastra. Evident, aceasta situatie o puteti folosi in beneficiul dumneavoastra. Daca in aceste zile calatoriti mai departe de casa, aveti toate sansele sa va extindeti lumea prin studiu.

Citește și Horoscop lunar, martie 2020. Se anunță o lună plină de schimbări

 

Horoscop GEMENI: Simtiti nevoia de noi aventuri si veti porni in cautarea lor. Pe drum vi se va ivi sansa de a invata ceva nou. Daca nu puteti pleca prea departe, atunci veti fi curiosi sa va explorati chiar si propria curte.

 

Horoscop RAC: Cateva discutii serioase despre o mostenire sau o proprietate va vor face sa va puneti problema daca cei din jur va inteleg bine. Va enervati usor, dar va trece repede. Poate dumneavoastra nu va faceti prea bine intelesi? Nu cereti pe un ton poruncitor ceea ce doriti.

 

Horoscop ​​​​​​​LEU : Aveti suficienta energie ca sa puteti munci din greu si sa puteti imbunatati modul cum va raportati la ceilalti. Cand ne intelegem bine cu cei apropiati, acest lucru ne promoveaza fericirea.

 

Horoscop ​​​​​​​FECIOARA: Nu numai ca sunteti foarte ocupati, dar faceti tot posibilul pentru a va organiza mai bine fiecare aspect al vietii voastre. Fosti parteneri sau prieteni vechi sunt din nou in preajma dumneavoastra.

 

Citește aici horoscopul integral

×