x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. Cele 6 planete care vor fi retrograde în această vară

Horoscop. Cele 6 planete care vor fi retrograde în această vară

28 Iun 2018   •   15:25
Horoscop. Cele 6 planete care vor fi retrograde în această vară

De-a lungul verii, şase planete vor fi retrograde – cinci dintre ele în acelaşi timp – ceea ce înseamnă că lunile calde din 2018 vor fi destul de imprevizibile, scrie Bustle. Asta nu înseamnă că vei avea parte de evenimente neplăcute, ci acest lucru depinde de modul în care îţi doreşti să le priveşti.

Astrologa Lisa Stardust explică pentru Bustle modul în care cele şase planete retrograde vor afecta toate semnele zodiacale.

Mercur: 26 iulie – 19 august

Mercur va fi retrograd în zodia Leu, ceea ce înseamnă că toate zodiile vor fi mai puţin dispuse la comunicare. Stardust a afirmat că Mercur retrograd este o oportunitate minunată de a ne opri şi de a ne gândi la cât de oneşti am fost cu noi înşine în ultima vreme. Este momentul să medităm!

Marte: 26 iunie – 27 august

Marte retrograd reprezintă momentul ideal pentru relaxare. “Este momentul să lăsăm emoţiile puternice jos”, spune Stardust.

Jupiter: 8 martie – 10 iulie

Jupiter va fi retrograd în Scorpion, ceea ce înseamnă că trebuie să ne uităm mai atent la acţiunile noastre şi să ne evaluăm motivaţiile. Am fost oneşti şi etici? Am devenit prea duri cu aspiraţiile noastre? Este momentul să fim sinceri şi să căutăm adevărul.

Saturn: 17 aprilie – 6 septembrie

Saturn va fi retrograd în Capricorn, ceea ce înseamnă că avem nevoie de un impuls pentru a ne duce la bun sfârşit responsabilităţile, promisiunile şi treaba, în general. De asemenea, vom fi dispuşi să facem paşi mari în viaţa de cuplu.

Uranus: 7 august – 6 ianuarie

Uranus va fi retrograd în Taur, fapt ce ne va da oportunitatea de a vedea lucrurile mult mai clar când vine vorba de bani şi relaţii. “Ne va ajuta să înţelegem greşelile făcute în materie de bani şi iubire – făcându-ne conştienţi unde trebuie să îmbunătăţim aceste zone”, a spus Stardust.

Neptun: 18 iunie – 24 noiembrie

Neptun va fi retrograd în Peşti, aşa că va fi o perioadă foarte creativă. “Atâta timp cât nu ne lăsăm fricile să ne tragă înapoi, va fi o perioadă plină de imaginaţie”, spune Stardust.

×
Subiecte în articol: planete retrograde horoscop