x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. Cele mai loiale șase zodii

Horoscop. Cele mai loiale șase zodii

18 Noi 2019   •   13:53
Horoscop. Cele mai loiale șase zodii

Există unele persoane despre care știm sigur că vor fi alături de noi până la sfârșitul vieții. Acele persoane care sunt lângă tine la bine și la greu, cât și în vremuri neutre. Întotdeauna o să îți ofere sprijinul de care ai nevoie și dragostea lor necondiționată.

Potrivit Your Tango există șase zodii care sunt caracterizate de o astfel de loialitate.

Taur

Taurii sunt încăpățânați, dependenți, răbdători și persistenți. Din momentul în care și-au declarat loialitatea și dragostea față de o persoană, aceștia vor fi mereu alături de ea, indiferent de consecințe.

Rac

Racii sunt mereu acolo când ai nevoie de ei. Te vor apăra în public sau te vor liniști când simți că totul îți scapă de sub control. Aceștia sunt foarte protectivi și vor fi alături de tine chiar și atunci când loialitatea lor îi costă.

Leu

Leii sunt loiali, gata mereu să ajute și vor face orice pentru a vedea acea persoană specială din viețile lor fericită. Aceștia îți vor oferi sprijin atunci când ai nevoie, te vor apăra chiar și atunci când greșești și te vor înveseli atunci când ești trist.

Fecioară

Fecioarele sunt persoane de încredere, loiale și dispuse să ignore lucrurile pe care le vor doar pentru a-l vedea pe cel de lângă ele fericit. Acestea sunt gata să ajute în orice mod le este cu putință.

Capricorn

Capricornii sunt loiali și înțelepți. Sunt mereu acolo când ai nevoie de ei, dar și atunci când nu ai nici cea mai vagă idee că ai nevoie de ajutorul lor.

Pești

Peștii sunt loiali și sunt mereu acolo pentru persoanele dragi. În plus, aceștia știu să asculte și își dau seama imediat de problema cu care te confrunți.  

×