x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop HOROSCOP. Cele trei semne zodiacale pentru care luna septembrie va fi cu adevărat norocoasă

HOROSCOP. Cele trei semne zodiacale pentru care luna septembrie va fi cu adevărat norocoasă

06 Sep 2018   •   15:53
HOROSCOP. Cele trei semne zodiacale pentru care luna septembrie va fi cu adevărat norocoasă

În septembrie este momentul să te bucuri de reuşite, iar succesul va apărea mai ales când vine vorba de trei semne zodiacale: Taur, Fecioară şi Balanţă.

Taur

Te simţi mai creativ decât în mod normal? Vezi poezie în orice? Asta înseamnă că septembrie este luna ta, mai ales că Soarele a intrat în casa a cincea a plăcerii şi distracţiei. Asta nu este tot, pentru că Mercur – planeta comunicării şi a funcţiilor cognitive – a intrat, de asemenea, în a cincea casă, conectându-te complet cu talentele tale şi cu capacitatea de a privi lucrurile din perspective diferite.

Fecioară

Luna septembrie te găseşte plin de încredere în propria persoană şi cu motivaţia de a-ţi depăşi limitele şi de a descoperi cea mai bună versiune a ta. Priveşti către toate momentele prin care ai trecut, analizezi cât de departe ai ajuns şi nu găseşti niciun motiv pentru care nu ar trebui să fii mândru de tine. Luna septembrie este, de asemenea, un moment ideal pentru a planifica viitorul.

Balanţă

Luna septembrie va fi plină de imaginaţie şi înclinaţie spre natură. De asemenea, eşti plin de energie pozitivă, romantism şi încredere, motiv pentru care luna septembrie se anunţă a fi plină de noroc. Faci paşi importanţi în ceea ce priveşte cariera, iar viaţa amoroasă nu se lasă mai prejos. Bucură-te de oportunităţile din această lună!

×
Subiecte în articol: horoscop septembrie noroc