x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 14/15 iunie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop de weekend, 14/15 iunie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

13 Iun 2014   •   21:25
Horoscop de weekend, 14/15 iunie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Se contureaza evenimente in care luminile reflectoarelor vor fi atintite asupra ta. Discutiile purtate in zilele acestui weekend cu persoane sus-puse te vor face sa resimti povara profesionala care apasa de ceva vreme pe umerii tai. Provocarea momentului consta in a-ti modifica radical felul in care te raportezi la autoritati si implicatiile lor socio-profesionale in viata ta. Se recomanda prudenta si discernamant atat in vorbe, cat si in fapte.

Taur
Se pare ca vei primi vesti din si despre strainatate. Este vorba despre chestiuni parteneriale. Fie partenerul de viata iti ofera posibilitatea de a calatori sau el este plecat departe si are nevoie de sprijinul tau moral. Fie, datorita unei colaborari profesionale cu parteneri straini este nevoie sa lucrezi suplimentar chiar daca este weekend. Pe de alta parte iti sunt favorizate procesele de invatare-evaluare abordate in cazul parcurgerii unei forma de scolarizare.

Citește și CARE ESTE MESERIA POTRIVITA PENTRU ZODIA TA?

Gemeni
Posesiunile pe care le folosesti si administrezi impreuna cu altii sunt o tema delicata la sfarsitul acestei saptamani. Posibil sa fii nevoit sa achiti diverse plati restante la taxe, facturi sau pe daunele unor rude. Regimul banilor este viciat si suspus rasturnarilor de situatie. Fii prudent si ai mai multa grija de sursele si resursele tale materiale. Totusi, rezerva-ti momente pentru a studia dincolo de aparente, evenimentele in care esti implicat.

Rac
Ar fi bine sa iti reconsideri toate relatiile parteneriale. Pozitia ta in cadrul unor colaborari este departe de a fi pe gustul tau si ar trebui sa rezolvi situatia. Pe de o parte ai nevoie sa iti modelezi viziunea asupra lucrului in echipa si asupra asumarii responsabilitatilor. Fie ca este vorba despre o relatie cu un partener de viata, fie ca este vorba despre o colaborare profesionala numai tu poti schimb lucrurile in favoarea ta.

Leu
Sanatatea este vulnerabila si ar fi minunat daca te-ai ingriji corespunzator si te-ai odihni mai mult zilele acestea. Cu toate ca ai de facut multe la serviciu si iti iei de lucru si acasa, totusi, alterneaza orele de munca cu cele de repaos. Relatiile colegiale sunt tensionate, insa de tine depinde armonizarea si limpezirea situatiilor in care esti implicat la serviciu. Este nevoie sa iti schimbi conduita vizavi de colegi, de activitatea profesionala in general.  

Fecioara
Relatiile sentimentale te provoaca mult si bine la finalul acestei saptamani. Pe de o parte este vorba despre readucerea in discutie a unor chestiuni amoroase petrecute mai demult intre tine si o persoana iubita. Poate fi vorba chiar despre cineva de care nu mai stiai nimic de multa vreme si totusi acum isi face aparitia in chip misterios. Pe de alta parte, copiii sunt o alta sursa de tensiuni. Pana la urma ar fi bine daca te-ai detasa de toti si toate, fara sa judeci sau sa critici.

Balanta
Relatiile cu membrii familiei sunt tema principala a acestor zile de weekend. Sunt posibile discutii aprinse, neintelegeri datorita unor bunuri patrimoniale sau datorita banilor pe care trebuie sa ii cheltuiti in comun pentru traiul domestic. Comunicarea este deficitara, asa incat ar fi bine sa vorbesti putin si sa tii cont de ceea ce iti spun ceilalti. Aduna-i pe cei dragi la o masa copioasa si ai sa vezi ca toate animozitatile vor disparea ca prin farmec.

Scorpion
Se intrezaresc discutii importante cu persoanele din anturajul apropiat.  De asemenea este posibil sa calatoresti frecvent, fie in scop profesional, fie de agrement. Controleaza-ti starile pentru ca esti emotiv si capricios. De retinut ca orice tip relatie, depinde numai de tine. De aceea alege-ti cu grija apropiatii si mai ales, vorbeste cumpatat. Ai putea sa iti largesti orizontul cunoasterii, fie participand la cursuri de scurta durata, fie lecturand texte celebre.

Sagetator
Veniturile ti se rotunjesc zilele acestea, fie primind bani, bunuri sau chiar o prima de la serviciu, fie cei dragi iti ofera cadouri sau diverse tipuri de ajutoare materiale. Totusi, nemultumirile legate de salarizarea obtinuta in urma activitatii profesionale pe care o depui la locul de munca sunt la cote mari. Exista multe si marunte amanunte in sfera profesionala, ascunse bine de ochii tai si care iti pun obstacole, atat in munca cat si la plata aferenta.

Capricorn
Sunt momente favorabile pentru a-ti reorganiza planurile de viitor si relatiile cu ceilalti. Starile tale de spirit sunt schimbatoare si cu greu iti poate intra cineva in voie. Trebuie sa iti modelezi personalitatea si sa abordezi un alt sistem de valori morale. In acest sens te poate ajuta un prieten sau o persoana mai in varsta care vegheaza de ceva vreme asupra vietii tale. Insa, fereste-te sa iti divulgi secretele sau sa iti dai prea mult cu parerea.     

Varsator
Sunt zile bune pentru odihna, detasare de cotidian si meditatii in locuri sfinte. Este bine sa fii cat mai discret si tacut. Exista multe provocari in preajma ta, in special din zona profesionala. Ar fi bine sa analizezi pe indelete desfasurarea evenimentelor socio-profesionale din ultima luna de zile si sa observi unde ai facut alegeri gresite sau ai spus vorbe nepotrivite. Ai suficiente resurse de a indrepta lucrurile si de a aborda alte directii de viata.

Pesti
Relatiile cu prietenii sunt supuse fluctuatiilor la finalul acestei saptamani. Cu greu poti mentine armonia si intelegerea in relatiile cu aceste persoane, dar si in relatiile cu sustinatorii sau cu cei care in ultimul timp ai dezvoltat activitati de anverugura in cadrul unor organizatii, asociatii sau diverse grupuri de interese. Comunicarea deficitara, divergenta opiniilor, dar si interesele personale sunt la cote inalte, nefiind indicat sa te lupti cu morile de vant.

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de 
www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!

×
Subiecte în articol: felicia horoscop