x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 18/19 ianuarie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop de weekend, 18/19 ianuarie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

17 Ian 2014   •   21:46
Horoscop de weekend, 18/19 ianuarie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Berbec
Zilele acestea iti aduc tumult in relatiile sentimentale. Fie ca este vorba despre persoana iubita, fie despre copii, este greu sa ajungeti la un consens. Ar fi bine sa ii antrenezi pe cei dragi in activitati creative, recreative sau pur si simplu sa initiezi o agapa, la care sa inviti apropiatii care plac tuturor. Duminica, sanatatea este vulnerabila pe segmentele sistemului digestiv, asa incat evita eforturile, spatiile aglomerate si odihneste-te mult. O discutie tainica cu un prieten iti poate aduce lamuriri importante legate de starea de spirit din zona profesionala in care activezi.

Taur
Sambata este potrivita treburilor casnice si discutiilor cu membrii familiei. Sunt posibile altercatii cu cei dragi, pentru ca vorbesti mult despre planurile tale profesionale, netinand cont de faptul ca si cei dragi au nevoie de prezenta si de aportul tau in viata lor. Echlibreaza-ti actiunile, astfel incat sa ai grija si de cei de acasa. Se contureaza o perioada cu multe rasturnari de situatie in domeniul profesional si astfel tot la cei de acasa vei reveni. Duminica este rost de distractii si aventuri, insa evita relatiile frivole si activitatile prea istovitoare.

Gemeni
Sambata este posibil sa iti continui cateva activitati de la serviciu care nu suporta amanare. Depune eforturile necesare, pentru ca vine si plata aferenta la momentul potrivit. O discutie cu un prieten apropiat sau cu o ruda draga iti va linisti sufletul, indiferent de tema discutiei. Totusi, ar fi bine sa asculti mai mult si sa eviti sa iti expui parerile si planurile de viitor. Duminica este potrivita pentru a lenevi acasa, printre cei dragi. Treburile gospodaresti se cer rezolvate, de aceea rezerva-ti timp suficient pentru a le duce la bun sfarsit.

Rac
Weekend-ul iti aduce in atentie capitolul financiar. Faci calcule, verifici documentele financiare, alcatuiesti liste de cumparaturi strict necesare si te orientezi si catre ajutoarele materiale pe care le poti obtine fie de la partenerul de viata, fie de la rude sau colaboratori profesionali. Evita sa iti bati capul prea tare, pentru ca rasturnarile de situatie vor fi frecvente la acest capitol. Totusi, ar fi bine sa te bazezi doar pe veniturile si economiile tale. Duminica se contureaza intalniri si discutii amiabile cu persoanele din anturajul apropiat. Nu iti divulga planurile de viitor!

Leu
Esti plin de toane si cu greu reusesti sa te intelegi cu ceilalti, mai ales sambata. Ar fi indicat sa te ocupi doar de treburile tale, sa mergi la un salon de intretinere corporala sau sa hoinaresti prin magazinele preferate cu cineva drag. Sanatatea este vulnerabila, de aceea fii prudent. Duminica te vei simti mai bine, dar nu forta nota. O dieta sanatoasa, o hidratare suficienta si multa plimbare in aer liber ti-ar readuce buna dispozitie si stralucirea caracteristica in priviri. Fii alaturi de cei dragi si asculta-le sfaturile si povestile. 

Fecioara
Sambata esti retras si orientat mai mult catre ale tale. Sanatatea este vulnerabila si nu iti sunt recomandate activitatile care necesita prea mult efort fizic sau intelectual. Evita consultatiile, analizele medicale si interventiile cirurgicale, pe cat posibi, deoarece sunt momente pasagere pe care le poti depasi cu succes. Ar fi minunat sa te ocupi de un hobby sau sa stai mai mult in preajma persoanei iubite sau a copiilor. Duminica iti aduce mai multa energie vitala si pofta de a te implica in diverse activitati alaturi de ceilalti. 

Balanta
Discutiile si intalnirile de sambata vor lasa o amprenta importanta in sufletul tau pentru cateva zile. Traversezi o perioada in care respingi tot ce vine din partea celorlalti, insa cele mai afectate relatii sunt cele din zona socio-profesionala. Sfaturile si informatiile pe care le primesti la acest final de saptamana, vizavi de ceea ce se petrece in zona amintita, ar trebui sa le notezi si la sa le folosesti la momentul potrivit. Duminica, odihneste-te, mananca sanatos si gandeste-te pe indelete la evenimentele in care esti implicat.

Scorpion
Sambata este rost de intalniri si dialoguri la nivel inalt, fie cu membrii familiei, rudele, fie in domeniul socio-profesional in care activezi ai programat, mai demult, un eveniment cu multa lume. Fii prudent si evita sa iesi prea mult in evidenta. Energia vitala este la nivel scazut si iti este greu sa sustii discursuri prea lungi. Duminica sunt momente favorabile pentru agape cu prietenii. Totusi, foarte usor se pot ivi neplaceri sau discutii frivole. Sunt aspecte pasagere, pe care le poti depasi cu putin efort si bunavointa. 

Sagetator
Finalul acestei saptamani iti aduce informatii pretioase legate de strainatate. Este posibil sa calatoresti peste mari si tari, fie in scop turistic, fie la studii, fie datorita unei delegatii ivite pe neasteptate la serviciu. La prima vedere se pare ca te impotrivesti, insa ai rabdare, pentru ca situatia se va aranja in folosul tau. Duminica se intrezaresc activitati sociale cu multa lume. Vei fi observat, ascultat, admirat, deoarece farmecul pe care il emani zilele acestea este irezistibil. Fii deschis fata de ceilalti si lasa-i se bucure de prezenta si prestatia ta.

Capricorn
Weekend-ul acesta vine cu discutii aprinse pe tema banilor si bunurilor pe care le administrezi si folosesti impreuna cu partenerul de viata, de afaceri sau cu rudele. Se pare ca primesti sfaturi si indemnuri legate de aceste chestiuni, insa nu iti sunt pe plac. Totusi, asculta si parerile celorlalti si evita sa iei decizii majore zilele acestea. Important este sa iti achiti la zi datoriile si sa cheltuiesti strictul necesar pe cele de trebuinta traiului zilnic. Duminica ar fi minunat daca ai merge la un spectacolo de teatru, de muzica sau la un seminar pe teme spirituale. 

Varsator
Relatiile parteneriale se cer reconfigurate. De ceva vreme persista aspecte neplacute in colaborarile cu ceilalti, fie ca este vorba despre partenerul de viata, fie ca este vorba despre colaboratorii profesionali. Ai idei bune, gândirea iti este foarte activa, insa ai grija, pentru ca este foarte posibil sa fii prea critic si subiectiv. Este adevarat ca si ceilalti au hibele lor, insa tu priveste doar partea buna a lucrurilor, parte care exista cu siguranta. Duminica se recomanda sa iti verifici bugetul veniturilor si cheltuielilor.

Pesti
Sanatatea este vulnerabila si ar fi bine sa tii seama de starea organsimului tau. Esti tentat sa te afunzi in activitatea de la serviciu sau in treburile de rutina ale casei, dar nu se recomanda. Sistemul circulator, in mod special inima sunt sensibile, de aceea dozeaza-ti eforturile, odihneste-te si hraneste-te sanatos. De evitat, pe cat posibil consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, intrucat erorile de diagnostic si tratament pot fi frecvente si greu de remediat. Duminica este nevoie sa te ocupi de activitati comune cu ceilalți.

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro


________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


×