x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 24/25 aprilie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop de weekend, 24/25 aprilie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

23 Mai 2014   •   21:07
Horoscop de weekend, 24/25 aprilie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Starile tale de spirit fluctueaza mult la finalul acestei saptamani. Esti dornic de a rezolva mai multe treburi deodata, fie ale tale, fie ale celor apropiati. Recomandabil este sa te rezumi doar la ale tale. Exista riscul sa intri in contradictii serioase cu ceilalti. Foarte bine ti-ar prinde un masaj, un tratament de ingrijire corporala sau o plimbare prin magazinele preferate alaturi de un prieten drag. Duminica dupa-amiaza, odihneste-te si alcatuieste planuri pentru zilele urmatoare.

Taur
Dorinta de interiorizare este foarte accentuata in acest weekend. Dozeaza-ti eforturile si evita spatiile aglomerate. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele capului si sistemului renal. Totusi, pe cat posibil evita consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale. Tratamentele naturiste, odihna, meditatiile in locuri sfinte iti sunt de mare folos. Posibil ca din zona profesionala sa vina informatii deosebite. Tine cont de ele si fii prudent in toate tipurile de relatii.

Gemeni
Se intrezaresc intalniri si dialoguri importante cu prietenii. Sunt momente bune pentru a te debarasa de persoanele inoportune. Exista de multa vreme un conflict intre relatiile sentimentele si cele de prietenie. Pe de o parte, prietenii te sustin si iti ofera tot soiul de sfaturi si solutii pentru problemele tale actuale. Pe de alta parte, o relatie sentimentala iti da batai de cap. Balansul intre prietenie si iubire il poti stabiliza doar tu.

Rac
Multe si marunte se petrec zilele acestea in domeniul soico-profesional. Esti in prim-planul atentiei multor persoane sus-puse. Sunt posibile discutii aprinse cu sefii sau cu reprezentati ai unor institutii oficiale. Prestatia ta publica iti va aduce recunoastere din partea altora, dar si responsabilitati noi. Fii prudent in vorbe si fapte. Pe de alta parte ar fi bine sa tii la distanta toate personajele si activitatile care te solicita prea mult.

Leu
Componenta mentala iti este foarte solicitata la finalul acestei saptamani. chiar daca este weekend, tu va trebui fie sa inveti, fie sa sustii probe si examene, fie sa participi la programe de instruire socio-profesionala. Sunt momente excelente pentru a-ti largi orizontul cunoasterii. Informatiile vehiculate in preajma ta sunt deosebite, avangardiste, rascolindu-ti profund sistemul valorilor si credintelor abordate pana acum de-a lungul vremii.

Fecioara
Banii si bunurile pe care le folosesti si administrezi impreuna cu partenerul de viata, rudele sau colaboratorii profesionali sunt teme principale in aceste zile. Pe de o parte ai sustinerea materiala a persoanelor mentionate. Insa, pe de alta parte ai si cheltuieli pe masura. Facturile, taxele sau alte tipuri de datorii ar trebui achitate corect si la timp. Fereste-te de planuri financiare marete, pentru ca au putine sanse de realizare.

Balanta
Partenerul de viata sau colaboratorii profesionali te solicita mult. Sunt momente bune pentru a-ti pune ordine si disciplina in relatiile parteneriale, dar si in actiunile comune cu altii. Posibil ca unele colaborari sa se finalizeze sau sa ia turnuri neasteptate. Ineditul este la cote mari zilele acestea in domeniul partenerial, de aceea fii prudent si prezent in tot ce se iveste in preajma ta. Domoleste-ti reactiile si tine cont si de parerile sau nevoile celorlalti. 

Scorpion
Se pare ca trebuie sa iti continui activitatea profesionala sau sa te ocupi de treburile de rutina ale gospodariei. Orice ai de facut, dozeaza-ti eforturile si ocupa-te doar de prioritati. Sanatatea este vulnerabila si de aceea este mai dificil sa lucrezi. Totusi evita pe cat posibil consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, pentru ca pot aparea erori greu de remediat. Hraneste-te sanatos, plimba-te pe malul unei ape si inconjoara-te de oameni dragi si veseli.

Sagetator
Weekend-ul acesta te poti ocupa de copii, poti petrece mai mult itmp cu persoana iubita sau poti aborda un hobby. Cheful de distractii si veselia pe care o raspandesti sunt accentuate, riscand sa intri in conflict cu ceilalti. Fii prudent si tine cont si de starile sau nevoile celor dragi. Excesul de energie ar fi bine sa il consumi in activitati fizice. De retinut ca sunt posibile neplaceri in relatiile sentimentale, iar neprevazutul isi face simtita prezenta, discret, dar sigur.

Capricorn
Activitatile gospodaresti si relatiile cu membrii familiei sunt temele principale indicate de astre la sfarsitul acestei saptamani. Exista tensiuni de multa vreme in familie, insa acum se pot dizolva cu putin efort si bunavointa. Recomandabil este sa fii deschis fata de cei dragi si sa le asculti pe indelete parerile. Pe de alta parte ai spor la curatenii generale, amenajari interioare sau la planuri de achizitionare si vanzare de bunuri patrimoniale. 

Varsator

Sunt zile bune pentru a te rasfata alaturi de prieteni si rude apropiate. Dialogurile vor fi frecvente si pline de inedit. Totusi, gandirea iti este umbrita. De aceea alege-ti cu grija cuvintele si mai ales ofera sfaturi doar daca iti sunt cerute. Excursiile sau vizitele sunt alte teme bune de abordat la finalul acestei saptamani. Pe de alta parte este rost de imbogatirea bagajului educativ fie prin participarea la cursuri de weekend, fie printr-un program de instruire personala.

Pesti
Gandurile si preocuprile tale sunt indreptate catre veniturile din munca pe care o desfasori la serviciu. Posibil sa primesti bani, chiar si o prima neasteptata, dar la fel de bine pot veni catre tine cadouri sau favoruri necesare in acest moment. Totusi fii prudent la cheltuieli. Se pare că deocamdata ceea ce agonisesti din greu este folosit mai mult de catre cei apropiati. Chibzuieste-ti bine resursele, deoarece foarte usor poti ajunge la neplaceri financiare.

Astrolog Anca Gordin Stoica 
Horoscop oferit de 
www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!

×