x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 26/27 iulie 2014. Taurii despică firul în patru, Capricornii - noutăţi financiare

Horoscop de weekend, 26/27 iulie 2014. Taurii despică firul în patru, Capricornii - noutăţi financiare

25 Iul 2014   •   19:59
Horoscop de weekend, 26/27 iulie 2014. Taurii despică firul în patru, Capricornii - noutăţi financiare
Berbec
Dorinta de a sta acasa printre cei dragi este pregnanta si ar trebui sa ii dai curs. Posibil sa apara discutii aprinse cu membrii familiei din cauza copiilor sau a persoanei iubite. Tot ce tine de regimul iubirii va fi schimbat definitiv. O relatie sentimentala veche se poate incheia, o alta relatie poate deveni evidenta sau incepi sa te gandesti serios la a-ti mari efectivul familiei cu un copil. Hobby-urile sunt o alta tema buna de abordat zilele acestea.

Taur
Sambata esti tentat sa despici firul in patru, mai ales cand vine vorba despre prietenii sau rudele apropiate. Comunicarea este tensionata, asa incat abtine-te de la comentarii nefondate. Daca ai de facut mai multe drumuri pe distante scurte, selecteaza-le pe cele prioritare si fii precaut. Duminica odihneste-te acasa, printre membrii familiei. Chiar daca planurile tale domestice sunt diferite de ale celor dragi, cu putin efort si bunavointa vei reusi sa impaci pe toata lumea.

Gemeni

Sambata este favorabila cheltuielilor curente sau pentru a oferi cadouri celor dragi. Ai putea avea senzatia ca ti se diminueaza prea repede bugetul. Este o impresie falsa, de aceea bucura-te de fiecare ban cheltuit. Ai suficienti bani, iar daca ai sa te rezumi la prioritati te vei descurca foarte bine. Duminica este rost de intalniri si dialoguri cu rudele sau prietenii apropiati. Poate inta in discutie si planificarea unei calatorii de cateva zile in locuri minunate. 

Rac
Zilele acestea ar fi bine sa te ocupi de tine. Starile tale de spirit sunt fluctuante, fiind mai greu sa iei decizii sau sa colaborezi cu ceilalti. Ideile tale sunt bune, gandesti corect, insa tine doar pentru tine concluzii, referinte sau intentii de viitor. Duminica vor aparea cheltuieli diverse. Interesant este ca fiecare banut pe care il cheltuiesti, providenta are grija sa ti-l inapoieze repede. Totusi, fereste-te de investitii nefondate si rezuma-te la strictul necesar.

Leu
Weekend-ul acesta foloseste-l pentru relaxare, meditatie si cufundare in gandurile tale. Oboseala isi va spune cuvantul si astfel este dificil sa relationezi cu multa lume sau sa depui efort intelectual. Rezerva-ti momente pentru a studia zona profeisonala in care activezi, deoarece este nevoie sa faci schimbari importante. Indicat ar fi sa stai de vorba cu cineva de incredere si care are o vasta experienta de viata pentru a obtine solutii la toate problemele tale curente.

Fecioara
Foarte interesante sunt discutiile cu prietenii. Iti vin informatii deosebite legate de problemele tale actuale si solutii pe masura. Bine ar fi sa tii cont de cele aflate si sa actionezi in consecinta. Duminica vei avea nevoie de relaxare departe de zgomotul cotidian. Posibil sa se accentueze neplaceri ale inimii sau coloanei vertebrale, de aceea fii prudent. Evita eforturile de orice fel, hraneste-te sanatos si dormi mai mult.

Balanta
Multa lume iti este alaturi in aceste zile. Fie ca este vorba despre anturajul profesional, fie de cel familial, schimbul de informatii, pareri, solutii la problemle de viata cu care ai de-a face in ultima vreme, ai incredere ca totul se desfasoara in favoarea ta. Posibil sa apara contradictii, neplaceri in discutii sau in demersurile sociale, dar le vei depasi cu brio. Duminica, relaxeaza-te la o sueta cu prietenii.

Scorpion
Se intrezaresc intalniri cu persoane importante din domeniul profesional in care activezi sau iti doresti sa activezi. Entuziasmul tau este la cote mari. Fii prudent, deoarece discordia iti urmareste fiecare pas si pot aparea rasturnari de situatie greu de estimat si ameliorat. Fii mai circumspect vizavi de ceea ce se petrece in relatiile cu sefii sau cu reprezentantii institutiilor oficiale. Imaginea publica si pozitia ta sociala pot avea de suferit.

Sagetator
Capitolul financiar are nevoie de o atentie deosebita la sfarsitul acestei saptamani. Cu toate ca primesti bani, bunuri sau favoruri de la partenerul de viata, de la rude sau din colaborari profesionale, rezuma-te la cheltuielile prioritare. Este posibil sa iti orietenzi fondurile banesti catre abordarea unor studii, programe de instruire sau pentru o calatorie indepartata. Informatiile legate de strainatate te vor pune pe ganduri mai ales duminica.

Capricorn
Zilele acestea se intrezaresc noutati la capitolul financiar. Este vorba despre modificari ale resurselor materiale folosite si administrate in comun cu partenerul de viata, de afaceri sau cu rudele. Va fi nevoie sa iti reorientezi fondurile banesti catre cheltuieli comune cu persoanele mentionate. Poate fi vorba despre cheltuieli legate de o mostenire, de un partaj sau alte tipuri de investitii care undeva, candva vor da roade deosebite. 

Varsator
Se contureaza schimbari importante in relatiile parteneriale. Posibil sa iasa la suprafata detalii picante ale unor colaborari profesionale la care ai muncit mult in ultimul an de zile. De aceea ar fi bine sa analizezi pe indelete cum stau lucrurile fie in relatia cu partenerul de viata, fie in relatiile socio-profesionale. Deocamdata aduna informatii si lasa actiunea propriu-zisa pentru saptamana urmatoare.

Pesti
Sanatatea iti da mult de furca la finalul acestei saptamani. Dozeaza-ti eforturile si ingrijeste-te serios. De asemenea se intrezaresc schimbari importante la serviciu, fie prin schimbarea conditiilor de munca, fie pur si simplu primesti o oferta noua pentru un loc de munca, intr-un alt domeniu de activitate fata de cel in care ai activat pana acum. Totusi, detaseaza-te de cotidian, odihneste-te si sfatuieste-te cu cei dragi in orice problema de viata. 

Astrolog Ana Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 


________________________________________


Citeste si
Horoscop financiar pentru lunile iulie, august și septembrie 2014
Horoscopul lui Pinocchio. Cum (ne) mint barbatii, in functie de zodia in care s-au nascut
HOROSCOPUL VACANȚELOR 2014
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut
Horoscop... 2 în 1. Cum decurge relația între doi parteneri născuți în aceeași zodie?
La ce vârstă începe fericirea? Află răspunsul, în funcție de zodia în care te-ai născut

×
Subiecte în articol: horoscop