x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 27/28 iulie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop de weekend, 27/28 iulie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

26 Iul 2013   •   18:42
Horoscop de weekend, 27/28 iulie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla
Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro 

_____________________


Berbec
Finalul saptamanii iti aduce stari contradictorii si reactii promte la provocarile celorlalti. Fii prudent si controleaza-te, pentru ca risti sa strici relatii bune. Pe de alta parte ar fi bine sa incepi o dieta de sezon, un program de intretinere corporala prin exercitii fizice si tratamente specifice sau pur si simplu sa hoinaresti prin locurile tale dragi. Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate, asa incat tine cont de parerea acestora. Organizeaza-ti programul astfel incat sa fii alaturi de cei dragi cat mai des.

Taur
Zilele weekend-ului iti aduc o mare dorinta de retragere din forfota cotidiana. Fereste-te de aglomeratii si odihneste-te mult. Afectiunile legate de segmentele capului si sistemului renal pot reveni destul de neplacut. De evitat pe cat posibil consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, pentru ca exista un risc crescut de erori. Dusmanii ascunsi sunt puternici si ar fi bine sa te protejezi impotriva acestora prin meditatii in locuri sfinte si prin desprinderea de oamenii care iti pun bete in roatele destinului.

Gemeni
Relatiile cu prietenii se vor schimba. De unii te vei desparti definitiv, pentru ca nu mai corespund noilor tale nevoi sau noului tau sistem de valori. Atentie ca discutiile aprinse si reprosurile vor fi la cote mari. Unii se pot lega de faptul ca undeva, candva ai uitat de niste datorii la acestia si ca mai aveai sa le dai bani sau bunuri. Recomandabil este sa te gandesti pe indelete, sa faci un efort de memorie si sa iti aduci aminte contextul in discutie. Daca este cazul, achita-ti datoriile!

Rac
Contextul astral de astazi te predispune la evenimente cu multa lume. Vrei, nu vrei, va trebui sa faci fata provocarilor unor sefi sau reprezentantilor unor institutii oficiale. Recomandabil este sa vorbesti doar cand esti intrebat si sa eviti sa iti divulgi opiniile sau planurile profesionale de viitor. Duminica dupa-amiaza ar fi bine sa stai mai mult acasa, alaturi de membrii familiei. Esti foarte combativ si risti sa strici relatii bune.

Leu
Planurile de calatorii in strainatate pot prinde contur incepand cu acest weekend. Totusi unele demersuri in acest sens fie se vor amana, fie se vor modifica conditiile unei calatorii mult dorite. Pentru alti nativi se poate pune problema reluarii unor secvente de invatare care au ramas nefinalizate sau care nu au fost parcurse corect. Atentie la dusmanii ascunsi din zona profesionala, deoarece iti pot pune bete in roate greu de estimat.

Fecioara
Gandurile tale zboara catre capitolul financiar. Sunt momente favorabile pentru a face un bilant al veniturilor si cheltuielilor, dar si pentru a-ti trasa noi planuri vizavi de banii si bunurile detinute in comun cu un partener de viata sau de afaceri. Atentie ca este posibil sa achiti facturi restante sau sa platesti daune de pe urma altora. Totodata pot intra in discutie mostenirile si partajele specifice unui divort sau unei separari in cadrul unei afaceri.

Balanta
Partenerul de viata, de afaceri sau colaboratorii iti acapareaza tot weekend-ul. Se pot relua activitati si discutii mai vechi care au ramas nerezolvate sau care au fost rezolvate incorect. Atentie ca exista tensiuni serioase pe axa relatiilor tu-ceilalti. Profesional traversezi o perioada in care se prefigureaza noi culoare de activitate, asa incat ar fi bine sa nu te cramponezi de colaborarile si parteneriatele vechi. Vizavi de partenerul de viata este posibil sa apara o separare sau chiar un divort.

Scorpion
Aceste zile iti atrag atentia asupra sanatatii segmentelor capului si secundar asupra segmentelor sistemului renal. Dozeaza-ti eforturile, evita provocarile celorlalti si fii cat mai discret. Nu sunt recomandate consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale decat in cazuri speciale. Sunt posibile erori medicale greu de estimat si remediat. Odihneste-te, plimba-te in aer liber si dormi mai mult. Pe de alta parte se pot accentua nemultumirile profesionale, insa fa un efort si lasa-le deoparte.

Sagetator
Relatiile cu persoana iubita si cele cu copiii sunt tensionate. Sunt posibile discutii aprinse, reluarea unor reprosuri din trecut si rediscutarea unor actiuni si decizii care in prezent au adus rezultate nesatisfacatoare tuturor celor dragi. Emotivitatea si subiectivismul sunt la cote inalte, de aceea fii prudent si controleaza-ti reactiile. Discutiile pot divaga si catre faptul ca banii si bunurile comune sunt folosite doar de tine. Asculta ce au de zis ceilalti si ofera explicatii pertinente.

Capricorn
Se intrezareste multa animatie acasa, alaturi de membrii familiei. Este nevoie sa te ocupi de curatenii generale, reparatii curente sau macar de alcatuirea planurilor de imbunatairea spatiului locativ. De asemenea se pot relua discutii pe tema achizitionarii unor bunuri patrimoniale sau de mutarea ta in alt oras sau chiar alta tara. Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate si cu greu se poate ajunge la un consens. Insa diplomatia si bunavointa pot face minuni!

Varsator
Finalul acestei saptamani iti poate aduce calatorii pe distante scurte la rude si prieteni apropiati. Atentie la drum, indiferent ce mijloace de locomotie folosesti! Discutiile cu cei apropiati sunt tensionate si se pot relua teme mai vechi. Detaseaza-te de provocarile exterioare si priveste partea buna a lucrurilor. Duminca dupa-amiaza retrage-te undeva in natura si lectureaza o carte buna sau stai la taclale cu un prieten drag!

Pesti
Tentatia de a face cumparaturi de anvergura este la cote inalte zilele acestea. Atentie ca veniturile tale fluctueaza mult si foarte greu poti face economii sau te poti baza pe un venit sigur si constant. Recomandabil este sa cheltuiesti strictul necesar si sa eviti investitiile pe termen lung. Dozeaza-ti eforturile si ocupa-te de treburi usoare, pentru ca nivelul energiei vitale este scazut. Dupa-amiezele petrece-le alaturi de cei dragi la o plimbare in aer liber.

×
Subiecte în articol: horoscop