x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 28/29 iunie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop de weekend, 28/29 iunie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

27 Iun 2014   •   21:12
Horoscop de weekend, 28/29 iunie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Finalul acestei saptamani este potrivit treburile casnice si relationarii cu membrii familiei. Organizeaza reuniuni familiale fie la tine acasa, fie tu mergi in vizita la rudele dragi. De asemenea ai avea spor si succes la curatenii generale, redecorari interioare sau in pregatirea conservelor de sezon. Duminica se contureaza intalniri amoroase sau, in functie de caz, activitati comune cu copiii tai sau ai altora.

Taur
Sambata ar fi bine sa mergi intr-o excursie la munte, la mare sau chiar intr-o vizita la un prieten drag. Intalnirile si dialogurile cu cei apropiati iti vor aduce informatii utile si buna dispozitie. Fereste-te de a te implica emotional sau de alta natura in treburile altora. Duminica, recomandabil este sa stai acasa si sa iti planifici treburi gospodaresti. Exista tensiuni intre tine si membrii familiei, tensiuni care mocnesc in umbra. Fii prudent in tot ce tine de casa si familie.

Gemeni
Capitolul financiar este bine sustinut de astral, asa incat, aici pe Pamant ar trebui sa beneficiezi de castiguri suplimentare sau favoruri de pe urma unei activitati profesionale. Cu toate ca muncesti din greu la serviciu ai motive serioase sa te bucuri de partea plina a paharului socio-profesional. Duminica este posibil sa te intalnesti sau sa stai de vorba, prin diverse mijloace moderne de comunicare, fie cu o ruda apropiata, fie cu un prieten drag. 

Rac
Finalul acestei saptamani iti aduce multa energie si dorinta de a face mai multe treburi deodata. Rezuma-te la prioritati si tempereaza-ti elanul de a te implica in treburile altora. Risti sa intampini oprobiul celorlalti. Duminica se intrezaresc cheltuieli necesare traiului zilnic. Teama de a nu avea suficienti bani este incorecta, intrucat depinde doar de tine cum iti gestionezi resursele banesti.

Leu
Zilele acestea ar fi bine sa te odihnesti, departe de zgomotul cotidian. Sunt momente favorabile discutiilor de taina cu cineva drag. Regandeste-ti planurile de viitor și in special cele care au legatura cu sfera profesionala. Poate ar trebui sa renunti la unele activitati sau indatoriri sociale, care te obosesc sau care au devenit deja rutina pentru tine. Duminica te vei simti mai bine, revenind cu stralucirea-ti caracteristica in mijlocul celorlalti. 

Fecioara
Intalnirile si dialogurile cu prietenii sunt frecvente si de bun augur la sfarsitul acestei saptamani.  Ar fi bine sa ii inviti la tine pe cei dragi sau la o terasa agreata de toata lumea. Din cauza bugetului disponibil esti tentat sa faci economii si sa cheltuiesti strictul necesar. Totusi, cu putina organizare si atentie vei reusi sa te descurci onorabil si fata de invitati si fata de nevoile tale cotidiene. Duminica se recomanda relaxare in aer liber.

Balanta
Este rost de intalniri la nivel inalt, fie la serviciu cu sefii, cu persoane cu autoritate, fie cu rudele tale importante. Gandirea este confuza si de aici si comunicarea este distorsionata. Ar fi bine sa vorbesti putin si sa iti controlezi gesturile. Multi ochi te vor privi si te vor cataloga dupa aceea. Duminica, prietenii sunt tema principala sau persoanele alaturi de care vrei sa dezvolti proiecte socio-profesionale de anvergura.

Scorpion
Este posibil sa calatoresti zilele acestea, departe de casa. Sau poti alcatui planuri in acest sens. Tot ce tine de regimul strainatatii este bine sustinut, asa incat profita din plin. De asemenea, segmentul educației primeste aspecte favorabile. Ai avea succes la examene, probe sau interviuri sau pur si simplu poti invata mai usor o tema care te intereseaza de mult timp. Dupa-amiezele acestui weekend sunt potrivite pentru activitati culturale.

Sagetator
Sambata apar discutii legate de banii si bunurile pe care le administrezi si folosesti impreuna cu partenerul de viata, de afaceri sau cu rudele. Posibil sa se lamureasca un partaj specific divortului, sa primesti informatii bune despre o mostenire care iti va reveni in curand sau pur si simplu sa cazi la pace pe impartirea cheltuielilor comune. Duminica sunt momente favorabile pentru vizionarea unei piese de teatru sau pentru vizitarea unei expozitii de arta.

Capricorn
Relatiile parteneriale sunt accentuate si este recomandabil sa te implici serios, fie ca este vorba despre o relatie profesionala, fie ca este vorba despre relatia cu partenerul de viata. Sunt momente favorabile pentru a pune la punct, conditiile de desfasurare a oricarui tip de parteneriat. Duminica vor interveni chestiuni banesti comune cu partenerul de viata, colaboratorii profesionali sau cu rudele.

Varsator
Finalul acestei saptamani iti poate aduce neplaceri legate de locul de munca. Probabil ca va trebui sa lucrezi si in aceste zile libere, pentru a recupera unele activitati care treneaza de mult. Dozeaza-ti eforturile si aloca-ti timp si pentru odihna. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele aparatului digestiv. O dieta de sezon, hidratarea suficienta si sfaturile unui terapeut naturist iti sunt suficiente pentru a te simti excelent. 

Pesti
Sambata sunt momente favorabile pentru a petrece alaturi de persoana iubita sau de copii. Posibil datorita cheltuielilor pe care acestia le doresc sau le fac sa apara discutii aprinse. Asta deoarece, tu esti precaut, chiar auster pe alocuri, pe cand ei vor multe si marunte. Gandirea si comunicarea sunt distorsionate, de aceea alege-ti cuvintele cu grija. Duminica, sanatatea este vulnerabila pe segmentele sistemului circulator. Dozeaza-ti eforturile, hraneste-te sanatos si plimba-te in aer liber.

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de 
www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


Citeste si
HOROSCOPUL VACANȚELOR 2014
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut
Horoscop IUDAIC

×